Cautare

2531 de rezultate pentru "suferintele oamenilor de geniu dostoievski" (3.41 secunde)
OZN-uri de pe celalalt taram este o carte exceptionala scrisa de Dan D. Farcas si publicata de Teora.O sinteza deosebit de bogata, prezentand ipoteze originale si uneori socante privind legaturile dintre fenomenul OZN, religie, reincarnare si numeroase domenii ale paranormalului. ... OZN-urile vin de pe taramul mortilor?
Se asteapta ceva de la noi? ... religioase, folclorice, mitologice, ufologice, paranormale etc., care pot fi explicate in acest fel si care nu pot fi atribuite iluziilor sau halucinatiilor, deoarece repeta, de prea multe ori, aceleasi scenarii, cu aceleasi detalii.
Se asteapta ceva de la noi? ... religioase, folclorice, mitologice, ufologice, paranormale etc., care pot fi explicate in acest fel si care nu pot fi atribuite iluziilor sau halucinatiilor, deoarece repeta, de prea multe ori, aceleasi scenarii, cu aceleasi detalii.
Pe o vreme canicularã, peste 30.000 de persoane din 11 judeþe ale þãrii au luat cu asalt Piaþa Prefecturii din Bãnie pentru a se întâlni cu preºedintele Traian Bãsescu .
ImpactNews informeaza ca presedintele Traian Basescu a fost desemnat membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania (AOSR), in Adunarea Generala de joi, decizia primirii presedintelui in acest for fiind aprobata cu unanimitate de voturi, potrivit Mediafax.
Candidatul PSD+PC pentru Colegiul 19, Liliana Minca, si-a inceput campania electorala pentru Camera Deputatilor mergand printre oameni, impartind fluturasi si bratari cu iconite si notand problemele alegatorilor, pentru a le rezolva alaturi de edilul sectorului 4,liderul PC Cristian Popescu Piedone.
Elena Udrea a declarat vineri, la Iasi, ca protestele sunt impotriva tuturor politicienilor care au condus Romania in ultimii 20 de ani, nu doar impotriva actualilor guvernanti.
Elena Udrea a declarat vineri, la Iasi, ca protestele sunt impotriva tuturor politicienilor care au condus Romania in ultimii 20 de ani, nu doar impotriva actualilor guvernanti.
Si in politica este ca si in comert Viorel Arcas candideaza, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru a treia oara la functia de senator a judetului Sibiu, propunandu-si pentru urmatorii patru ani masuri care sa ajute la dezvoltarea judetului.
Asociatia Oamenilor de Afaceri din RomA¢nia isi exprima opozitia fata de intentia autoritatilor de a aproba cresterea pretului gazelor naturale produse in RomA¢nia si considera ca masura de a ajuta populatia pentru a suporta o astfel de marire nejustificata este populista si incorecta economic.
Inregistrarea convorbirilor dintre Sorin Ovidiu Vantu si diversi ziaristi, urmata de sifonarea in presa a transcrierilor respective, constituie unul dintre cele mai grave atentate la regulile democratice si drepturile fundamentale ale omului.
Oamenii de afaceri:
Noul Cod Fiscal garanteaza bani mai multi in buzunarul oamenilor dar si venituri suficiente in pusculita statului. ... Din pacate, a devenit metabolica tendinta partidelor si componentilor ori simpatizantilor acestora, de a contesta tot ceea ce propun sau sustin adversarii politici.
70 de copii instittionalizati, cu varste intre 3 si 19 ani, de la Centrul de Plasament nr. 6 din Voluntari au primit vineri cadouri de la Clubul Mamicilor din Johnson & Johnson, cu ocazia Zilei Copilului.
NU pleca azi in calatorie, nu manca struguri si uita de pieptene SCHIMBAREA LA FATA a Domnului este una dintre marile sarbatori ale crestinismului.
8 previziuni ale vizionarului Ray Kurzweil de la Google Ray Kurzweil este un inventator, futurolog si specialist in inteligenta artificiala renumit atat pentru inventiile sale, cat si pentru numeroasele previziuni pe care le-a facut in ultimele decenii si care s-au adeverit.
vasiledancu.blogspot.ro:Draga candidatule (Cateva retete sigure de a pierde alegerile) (Continuare) 8. ... Sa nu crezi ca sunt toti de alta orientare ideologica, fanatici sau sub nivelul alegatorilor tai.
Cum se diferentiaza noul coronavirus de celelalte coronavirusuri? ... Coronavirusurile alcatuiesc o familie de virusuri care provoaca boli atat oamenilor, cat si animalelor.
Am citit cu mare atentie puzderia de comentarii primite in legatura cu articolele despre groaznicul accident de simbata spre duminica de la Lebada. Majoritatea oamenilor au scris doar ca sa isi exprime regretul pentru cei doi tineri morti, rude sau prieteni care au citit pe Internet.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
google-analytics.com