Cautare

71 de rezultate pentru "suciu" (2.78 secunde)
Senatorul Suciu Matei a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013 o declaratie politica cu titlul: "Aproape 100.000 de locuri de munca pentru romani", pe care o puteti citi in continuare.
Secretar - Suciu Matei • 8. Purtator de cuvant - Gabriela Firea In prima sedinta de plen a Senatului, in urma nominalizarii facute de Grupul Parlamentar PSD pentru functiile din structura de conducere a Biroului Permanent al Senatului in sesiunea ordinara februarie-iunie 2014, au fost votati urmatorii senatori:
Vechiul drapel, uitat timp de 60 de ani, a fost redescoperit in 1938 si readus in actualitate de generalul de jandarmi pensionar Ioan P. Suciu, care a gasit in arhive un document ce atesta preluarea steagului la 25 martie 1822.
58, Episcop Ioan Suciu, nr. 1, strada Cazaban, nr. 51, sau la Centrul din Piata Unirii, nr. 8. Totodata documentatia poate fi completata si depusa si la Caminul Multifunctional Bocsakai István, situat pe Strada Ciucasului, nr.
Numele celor 4 castigatori sunt: Radu Lazar din Bucuresti, Olah Werner din Pitesti, Iuga Vasile din Arad si Suciu Gabriel din Oradea.
Ovidiu Suciu), pe care il puteti citi in continuare. 'Un raport asupra situatiei geopolitice a Romaniei, publicat de fondatorul Stratfor, George Friedman, identifica unele dintre problemele prezente ale Bucurestiului.
Dan Suciu publica in revista 22 articolul "Mostenirea otravita a Guvernului Boc", pe care il puteti citi in continuare.
Senatorul Suciu Matei a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Despre legalitatea politicii de privatizare la CFR MARFA", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Suciu Matei a sustinut o declaratie politica, intitulata "Obiectivul prioritar al Guvernului: Agricultura", pe care o puteti citi in continuare.
domnul Cuc poate sa vina sa vada care sunt conditiile pentru podul de la Drajna, adica sa vada cu ochiul propriu si personal si nu numai, deci toti ministrii e bine sa meaga in teritoriu, asa cum a inceput sa mearga foarte bine si Razvan Cuc si Daniel Suciu, sa vorbeasca despre ceea ce fac, despre ceea ce s-a facut si sa discute cu oamenii, nu numai cu membrii de partid, si cu autoritatile locale despre domeniul de activitate respectiv si asa vor afla mai multe, a mai spus liderul PSD.
Ionut Misu - Dinamo II, Ionut Gugu - FCM Targu Mures, Alexandru Ologu - Astra Ploiesti, Mihai Roman - Petrolul Ploiesti, Nelu (Jakie) Nicolae - UTA Arad, Catalin Craciun - Alro Slatina, Cornel Suciu - Viitorul Constanta.
Medalii de aur au obtinut Daniel Matei (CSS Caracal, copii I) si echipa feminina de la CS Pandurii Targu Jiu (Laura Popescu, Maria Cretan, Flori Suciu, Mariana Fica, Adela Gosa).
Dan Suciu a explicat ca hotararea a fost luata tinandu-se cont ca sunt state care deja au suspendat acest acord, dar si de faptul ca deja Comisia Europeana s-a adresat Curtii de Justitie pentru o evaluare a Acordului.
A cantat pentru "Cutiuta Muzicala" a Lilianei Stefan, dar si impreuna cu Narcisa Suciu pe albumul "Etnic" al acesteia. In primavara lui 2010, Teo a surprins pe toata lumea cand a decis sa intre in politica si, ulterior, a fost aleasa deputat din partea Partidului Democrat-Liberal.
Pe domnul doctor Horatiu Suciu, Seful Clinicii de Chirurgie Cardiaca din Targu Mures, unicul medic din Romania care face operatii pe cord deschis copiilor, oferindu-le sansa la viata.
Cea mai mare surpriza pregatita de catre organizatori va debuta in seara de 16 august 2015 cand, inainte de Gala de Premiere a Chitila Film Fest 2015, cunoscuta artista Narcisa Suciu va susține un concert, special pentru minunatul public al festivalului.
Dana Rotaru, Bogdan Talasman, Diana Dumitrescu, Alexandru Suciu, Vladimir Draghia, Orest Pislariu Ranghilof Spectacole la Restaurantul Elisabeta Maria Buza Concert Maria Buza Vineri, 22 Ianuarie, ora 20:00 Impreuna cu Taraful George Patrascu, Maria Buza va incanta auzul si va intretine o atmosfera de petrecere interpretand atat melodii clasice inspirate din repertoriul marilor artisti ai secolului trecut (Ex:
GALA SMART FOLK YOU FLORIAN PITTIS 2017 Vineri, 29 septembrie - FOLK FRATE - DINU OLARASU - MAGDA PUSKAS SI RARES SUCIU - ANDREI PAUNESCU SI TRUPA TOTUSI - MIRCEA RUSU BAND - CnM - NICU ALIFANTIS - TAXI - VITA DE VIE Sambata, 30 septembrie - WALTER GHICOLESCU - COSMIN VAMAN, ALEXANDRA ANDREI&TRUPA SPAM - MARIA GHEORGHIU - ALEXANDRU ANDRIES - FLORIN CHILIAN - OCS - PASAREA ROCK - IRIS Duminica, 1 octombrie - TATIANA SI MARIUS OJOG - ARTHUR - EMERIC IMRE - ADRIAN SARMASAN - DUCU BERTZI & FRIENDS - ALINA MANOLE - CELELALTE CUVINTE - KEMPES
Tot in aceasta licitatie sunt prezenti si alti valorosi artisti romani cu cota internationala, printre care Andrei Cadere, Geta Bratescu, Serban Savu, Mircea Suciu, Ciprian Muresan, dar si mereu surprinzatorul Adrian Ghenie, ale carui ultime realizari la marile case de licitații depasesc de fiecare data milionul de lire sterline.
Popescu, Adrian Suciu, Robert Serban, alaturi de 3 muzicieni de blues & jazz: Maria Raducanu (voce), Pedro Negrescu (contrabass) si Sorin Terinte (pian).
google-analytics.com