Cautare

71 de rezultate pentru "suciu" (3.37 secunde)
"Este vorba de acele exceptii care au fost in vigoare si anii trecuti, ele se continua si anul acesta (in 2016 - n.r.), a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, dupa sedinta Executivului.
Horatiu Suciu, autorul a unui numar record de interventii de transplant de cord la copil.De asemenea, aceasta unitate de elita beneficiaza de aparatura foarte performanta, specialisti in tehnica medicala de SUA remarcand acest aspect definitoriu in asigurarea calitatii actului medical.
Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Bancii Nationale a Romaniei, a comentat cresterea inflatiei si a explicat cum vor putea masurile aplicate de Banca Centrala sa nu creeze o setare de asteptari inflationiste si de cresteri de preturi pentru tot ce insemna in economie.
Stoian, Cherchez, Suciu, Atanase Rapid: H. Moldovan - Belu-Iordache, Sapunaru, D. Grigore, Dandea, J. Morais - Sefer, Crepulja, Bazza - Stahl, A.
Serban, Florea, Stoian, Suciu, Atanase, Cherchez CFR CLUJ: Hindrich - Susic, Graovac, Cestor, Camora - Sigurjonsson, Boateng, Deac - Omrani, Debeljuh, Costache REZERVE:
Cu o inflatie uriasa, care macina din puterea de cumparare a romanilor, PSD si PNL se intrec in solutii pentru "cresterea veniturilor romanilor".
In conditiile in care ratele romanilor aproape s-au dublat fata de anul trecut, statul crede ca o familie ingenuncheata de datorii si care isi declara insolventa, s-ar putea descurca cu 3300 de lei daca locuieste la oras si cu 2600 de lei daca locuieste la tara.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a majorat la 16,3% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an si estimeaza o inflatie de 11,2% pentru sfarsitul anului viitor, potrivit datelor prezentate luni de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
Banca Nationala a Romaniei a majorat, marti, rata dobanzii de politica monetara, de la 6,75% la 7%. Este prima crestere din anul 2023, dupa ce in anul anterior aceasta a crescut de la 2% in luna ianuarie, la 6,75% in luna noiembrie.
Ce s-a intamplat cu economia si banii romanilor, la un an de razboi in Ucraina. Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR.
Fatai, Zivulic, A. Nica Antrenor: Dorinel Munteanu Stadion: "Emil Alexandrescu", Iasi Arbitru: Ionut Coza / Asistenti: Doru Lucaciu si George Suciu
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com