Cautare

142 de rezultate pentru "strivit de tir" (2.98 secunde)
Pe listele PRM pentru alegerile parlamentare se regasesc, alaturi de un mare numar de actuali parlamentari, doua nume noi: ... Tudor si-a depus listele de candidati la Biroul Electoral Central (BEC) in ultima clipa, lucru care a confirmat ca in PRM s-au dus lupte aprige pentru locurile pe liste.
Victor Bostinaru, secretar executiv al PSD responsabil cu relatiile internationale, a fost numit in functia de secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe.
Regele Mihai a actionat in judecata si a castigat toate cele patru procese in care se judeca cu Directia Silvica Arad pentru restituirea mai multor proprietati aflate pe fostul domeniu regal de la Savarsin.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Secretarul Camerei, pesedistul Tudor Mohora, a anuntat ca tot luni vor avea loc si ultimele sedinte ale Biroului Permanent si Comitetului Ordinii de Zi, in care se va stabili data la care viitorii deputati vor fi validati.
UN PSD+PUR a obtinut in Suceava, in urma alegerilor parlamentare, un scor cu patru procente mai scazut fata de alegerile locale din iunie. Procentele respective s-au adaugat Aliantei PNL-PD, potrivit purtatorului de cuvant al ADA Suceava, Orest Onofrei.
Ofuscarea parlamentarilor PSD inlaturati de pe noile liste a inceput sa-si produca efectele "legislative”. Afectat direct a fost, de aceasta data, Ion Iliescu, principalul sustinator al infiintarii unui Institut al Revolutiei Romane.
La Biroul Electoral Judetean Gorj s-a prezentat ieri deputatul de Gorj Iriza Scarlat, care a solicitat dosarele cu semnaturi ale sustinatorilor candidaturii lui Nicolae Mischie pentru a le verifica.
Liderul PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, a prezentat ieri un program pregatit special pentru tineri prin care sa incurajeze participarea lor in proiecte ale comunitatii din care fac parte.
Primaria din Husi a ajuns in situatia jalnica de a-si vinde bunurile din patrimoniu, pentru a-si putea achita uriasele datorii acumulate fata de furnizorii de utilitati si de materiale.
La alegerile locale din iunie, in Mehedinti, PNL a obtinut 12 portofolii de primar, iar PSD - 42. “Faptul ca PNL merge catre fuziunea cu PD si ca, hotarat lucru, va fi incalecat de Traian Basescu, a produs multe nemultumiri in randul electoratului si al propriilor membri.
Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au votat ieri alocarea timpilor de antena pentru emisiunile electorale dintre cele doua tururi de scrutin pentru alegerile prezidentiale.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a monitoriza alegerile parlamentare si prezidentiale din noiembrie. Nemultumirile pe care APD le-a avut in ultima perioada referitor la reglementarile legilor electorale au fost in parte solutionate printr-o ordonanta de urgenta aprobata in urma cu doua saptamani.
Senatorii au reglementat ieri, printr-un memorandum intern, situatia zilei de joi. Incepand cu perioada campaniei electorale, lucrarile in Senat se desfasoara doar in zilele de luni, marti si miercuri.
Adrian Nastase conduce in topul prezidentiabililor cu 40%, urmat la 9 procente de Traian Basescu (31%), iar la parlamentare conduce Uniunea Nationala PSD + PUR (39%), urmata de Alianta PNL-PD cu 32%, releva un nou sondaj realizat de Data Media pentru compania internationala de consultanta politica GCS.
Patru candidati dintre cei 12 prezidentiabili il pot incurca pe Traian Basescu in tentativa sa de a castiga batalia electorala cu Adrian Nastase pentru Palatul Cotroceni.
Ca au sau nu fata sau macar sanse sa ajunga parlamentari, un numar insemnat de politicieni (sau pseudo-politicieni) au hotarat sa-si incerce norocul in fata electoratului.
isi pun toate sperantele, a inceput sa fie atacat chiar de catre unii dintre fostii apropiati ai candidatului PNL-PD la Presedintie.
Vicepresedintele PNL Mona Musca a anuntat ieri la Sfantu Gheorghe ca PD si PNL vor forma grupuri parlamentare separate pentru a obtine mai multe locuri in comisiile de specialitate din Parlament. In plus, ea a confirmat ca exista si se discuta intentia de fuziune intre cele doua partide.
Senatorul UDMR de Harghita Sogor Csaba considera ca, desi referendumul pentru acordarea dublei cetatenii maghiarilor din afara Ungariei s-a soldat cu un esec, acest lucru nu reprezinta o problema semnificativa pentru maghiarii din Romania, in conditiile in care tara noastra va intra curand in UE.
google-analytics.com