Cautare

559 de rezultate pentru "serban" (5.11 secunde)
Deputatul independent Mona Musca a declarat ca avocatul Valeriu Stoica este cel care o va reprezenta in instanta in procesul pe care il va intenta CNSAS.
Cele doua posturi suplimentare in Consiliul National al Audiovizualului ar reveni Parlamentului, unul Senatului si unul Camerei Deputatilor, potrivit propunerii legislative privind modificarea Legii Audiovizualului, prin care se urmareste cresterea numarului membrilor CNA de la 11 la 13.
Colegiul CNSAS a dat ieri un verdict de colaborare cu fosta politie politica in cazul deputatul PNL Liviu Campanu, potrivit unor surse din cadrul institutiei.
De-a dreptul amuzanta este aparitia in scena deconspirarilor a celebrului Micky Spaga, pe numele sau din buletin Serban Mihailescu. Potrivit CNSAS, exponentul coruptiei din guvernarea PSD a fost agent acoperit al Securitatii, fara a exista deocamdata indicii care sa ateste faptul ca a facut politie politica.
Plenul Senatului a respins modificarea Codului de Procedura Penala, desi a adoptat mai multe amendamente, inclusiv de eliminare a obligativitatii purtarii permanente a unui sistem electronic de supraveghere, pentru inculpatii care nu au voie sa paraseasca localitatea.
Intre acestia se numara si consilierii judeteni Ileana Serban si Alexandru Brezniceanu, incompatibili cu mandatul de membru in Consiliile de Administratie ale regiilor infiintate de CJ Dolj, conform Legii nr.
Un numar de 41 de membri PSD si-au depus, pana marti seara, cand a expirat termenul-limita, candidatura pentru una dintre cele 17 functii de conducere centrala care vor fi alese la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
Pentru functia de secretar general al PSD vor candida Miron Mitrea, Titus Corlatean si Serban Nicolae, si in acest caz fiind mai mult decat evident ca fostul ministru al Transporturilor va obtine de cateva ori voturile adunate ale celorlalti contracandidati.
Din Comisia de ancheta fac parte Marius Marinescu (PD), Serban Stratila (PNL), Vasile Dan Ungureanu (PSD), Radu Catalin Mardare (PSD), Carol Dina (PRM), Gheorghe Constantin (PC) si Fekete Szabo Andras (UDMR).
Judecand dupa declaratiile lor de avere, liderii celor doua Camere ale Parlamentului, Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, si Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului, par a fi mari iubitori de arta.
ßerban Radulescu, presedinte al PN¥CD Cluj, a prezentat ieri la Suceava principalele puncte ale motiunii sale, sustinand ca aceasta este pragmatica si prevede coordonatele prin care partidul se va revigora.
Mircea Serban, de la un ziar local din Viseu de Sus, s-a prezentat ieri la fosta inchisoare comunista din Sighetu Marmatiei, unde se afla intr-o vizita si presedintele Traian Basescu.
Petre Marian Milut si-a anuntat ieri candidatura pentru sefia PN¥CD. Alaturi de el, la competitia din cadrul Congresului care se va desfasura la 21 ianuarie s-au mai inscris Victor Ciorbea, Ioan Avram Muresan, ßerban Radulescu si Lucian Orasel.
Potrivit unor estimari, Milut, fost candidat la alegerile prezidentiale, va obtine peste 80% din voturile delegatilor, singurul sau contracandidat fiind Serban Radulescu.
Membrii PN¥CD si-au ales ieri noua conducere in cadrul unui Congres extraordinar la care au participat ca invitati premierul Calin Popescu-Tariceanu, vicepresedintii PNL Crin Antonescu si Ludovic Orban, ministrul Apararii, democratul Sorin Frunzaverde, si fostul sef al statului Emil Constantinescu.
Acesta i-a avut drept competitori pe Serban Radulescu, care inca mai marseaza pe o intelegere rezonabila cu PD, si pe Ioan Muresan, fost ministru al agriculturii in guvernarea CDR.
Senatorul PSD ßerban Mihailescu a anuntat ca a depus la Parchetul Instantei supreme, o plangere in care-l acuza pe presedintele CNSAS Claudiu Secasiu de abuz in serviciu, invocand mai multe imprejurari prin care i s-ar fi adus prejudicii in contextul in care CNSAS i-a judecat trecutul.
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti si-a retras ieri o initiativa legislativa, prin care se desfiinta Institutul Revolutiei, fondat de Ion Iliescu.
Presedintele nu poate organiza un referendum pe teme ce tin de revizuirea Constitutiei. Demersurile privind desfasurarea unui referendum nu pot fi initiate cu trei luni inainte de orice tip de alegeri si nici mai devreme de o luna si jumatatea dupa acestea.
google-analytics.com