Cautare

928 de rezultate pentru "sensibilitate voluntari live" (3.30 secunde)
Meciul FCSB-Dunarea se joaca sambata, 23 septembrie, la ora 21.00 Cel mai asteptat meci al momentului, partida dintre FCSB si Dunarea Calarasi din cadrul etapei a 9-a a ligii I Betano, se va desfasura la Voluntari pe arena Anghel Iordanescu.
FC Voluntari a invins cu scorul de 2-0 pe FCSB. ... FC Viitorul - 24 de puncte, Sepsi - 19 puncte, Hermannstadt - 17 puncte, Dinamo - 17 puncte, Poli Iasi - 15 puncte, Academica Clinceni - 14 puncte, Chindia Targoviste - 14 puncte si FC Voluntari - 12 puncte.
Cei doi baieti care sunt cu mine, la stand, sunt voluntari ai grupului Haramichi-RO. ... HARAMICHI-RO este un proiect cultural axat pe dezvoltarea personala si formarea personala a tinerilor talentati, bazandu-se pe voluntari , tineri autodidacti, personalitati si profesori care vor sa ajute la dezvoltarea culturala a noii generatii.
Spotul ilustreaza modul de organizare a unei echipe de voluntari echipati conform normelor, care pregatesc, transporta si livreaza alimente, in special persoanelor in varsta din Bucuresti.
Cercetatorii de la Universitatea medicala din Fukushima au dat o doza unica de 30 mg de nadolol (substanta activa a medicamentului) unui grup de 10 voluntari. O parte dintre acesti voluntari au baut apa, iar cealalta parte, ceai verde inainte de administrarea medicamentului.
peste 3.000 de persoane au sustinut demersul facut de echipa de voluntari care a participat la derularea cu succes a acestei actiuni. ... Practic, acestia sunt principalii voluntari, donatorii care au pus suflet langa produsele pe care le-au daruit semenilor lor.
Cercetatorii au testat ipoteza lor si pe un lot format din sapte voluntari care nu aveau obiceiul de a folosi indulcitori artificiali. Dupa o saptamana in care au primit zilnic doze admisibile, patru dintre voluntari aveau nivelul ridicat de glucoza, inclusiv modificari ale florei intestinale.
Primii voluntari au fost primit doza initiala de vaccin. ... Studiile de faza I sunt realizate pe un numar redus de persoane (in acest caz, 72 de voluntari) pentru a verifica daca vaccinul e sigur si tolerat.
Peste 100 de antreprenori au participat ca voluntari, in 2017, la activitati ale Fundatiei Vodafone Romania avand ca beneficiari peste 400 de persoane, copii si tineri defavorizati, precum si persoane cu dizabilitati.
FC Voluntari: Popa - Meleke, Tamas, Armas - Ricardinho, Rata, Droppa, I. Gheorghe, Briceag - Nemec, M. Lopes Rezerve: Rimniceanu - Vlad, Costin, Helder Lopes, Ilie, Rosu, Fulop, Merloi, Golan Dinamo:
Dinamo nu a reusit sa o invinga nici pe FC Voluntari, meci incheiat 1-2, desi a condus cu 1-0, si a ajuns la 13 etape consecutive fara succes.
Cristi Pustai FC Voluntari: V. Rimniceanu - Ricardinho, C. Achim, I. Armas, A. Vlad - H. Tavarez, N. Rosu, A.
Pop, Busu, Ondaan, Van Durmen, Baeten, Raicea, Compagno FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Tamas, Armas, Briceag - Droppa, Meleke, V.
Desi patronul Laszlo Dioszegi a spus ca jucatorul a fost cel care a ales sa mearga la Sepsi, in cele din urma, a preferat FC Voluntari.
Constantin Budescu a dat primul interviu in calitate de jucator la FC Voluntari. Fostul jucator de la FCSB a explicat de ce a ales echipa antrenata de Liviu Ciobotariu, desi a fost in negocieri avansate cu Sepsi OSK.
FC Voluntari nu a reusit o victorie pe teren propriu cu Rapid. Partida s-a incheiat la egalitate, scor 0-0, iar ilfovenii raman pe locul trei in clasament, cu 43 de puncte.
Gheorghe Hagi a avut un discurs amplu la conferinta de presa de dupa meciul Farul Constanta - FC Voluntari 3-0.
CFR Cluj a obtinut o victorie muncita in fata celor de la FC Voluntari, in etapa cu numarul 29 din Liga 1, scor 1-0.
Florin Tanase a avut un discurs destul de dur la finalul partidei FCSB - FC Voluntari 1-0. Capitanul ros-albastrilor nu a menajat nici arbitrul jocului, pe Adrian Cojocaru, dar nici pe patronul Gigi Becali.
Dan Petrescu FC VOLUNTARI: M. Popa - Ricardinho, Tamas, Armas - I. Gheorghe, V. Rata. Droppa, Helder Tavares, Briceag - M.
google-analytics.com