Cautare

928 de rezultate pentru "sensibilitate voluntari live" (3.37 secunde)
Un astfel de loc exista si in Voluntari si a fost vizitat de vicepresedintele Parlamentului European impreuna cu ministrul Familei, Gabriela Firea.
O mie de voluntari au fost prezenti la eveniment alaturi de o echipa de silvicultori si ecologisti. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Inca un caz socant iese la iveala in orasul Voluntari, unde 26 de batrani si oameni cu dizabilitati au fost salvati dintr-un azil al groazei, descoperit joi de autoritati.
UTA Arad si FC Voluntari au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale anului in SuperLiga. "Batrana Doamna" s-a impus cu 4-3, in prima runda din play-out.
Roxana Iordache comenteaza live Congresul extraordinar al PSD, pe blog. ... S-a intentionat discreditarea unui congres cu adevarat extraordinar, iar derbedeul din Voluntari a reusit, partial.
Violonistul a devenit Ambasador Onorific al Bucurestiului si a lansat un DVD live cu inregistrari din PiataConstitutiei din vara lui 2015. ... Spectatorii vor fi ghidati de voluntari catre zona si locurile specificate pe bilete.
Emisiunea poate fi urmarita live, incepand cu ora 21:00, si pe Realitatea.NET/LIVE. Liderii USL au convenit, astazi, ca Sorin Oprescu, actualul edil-sef al Capitalei, sa candideze pentru un nou mandat de primar general, cu sprijinul Uniunii.
HotNews.ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii Declaratii Liviu Dragnea: - Am discutat situatia politica actuala. - PSD a castigat alegerile corect, printr-un vot masiv.
ROMANIA-OLANDA LIVE este meciul care ar putea decide cine merge la Campionatul Mondial de la RIO. REALITATEA.NET va transmite live partida ROMANIA OLANDA 2012 din preliminariile CM 2014.
Ca de fiecare data, gazda show-ului va fi George Zafiu, cel care prezinta cele mai tari evenimente LIVE din Garajul Europa FM.
Recent a lansat single-ul "Sombiru", o explozie de culoare si energie, si a cantat live, alaturi de trupa sa de instrumentisti si de cele doua dansatoare, pe 25 ianuarie, in clubul B.O.A.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a declarat, miercuri, ca panica "te face sa cobori din Dealul Cotrocenilor si sa calci Constitutia in picioare, live, la televizor". ... Ce altceva te face sa cobori din Dealul Cotroceniului si sa calci Constitutia in picioare, live, la televizor?
Ministrul Dezvoltarii critica la REALITATEA.NET LIVE blocarea actiunilor de eutanasiere a maidanezilor initiate pe vremea lui Traian Basescu si spune ca problema lor trebuie rezolvata transant.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "BASESCU, JENANT LIVE LA REALITATEA TV. ... • Niciodata n-ar avea curaj Basescu sa accepte un interviu live cu Radu Tudor.
PARIURILE LUI HREBENCIUC pentru alegerile locale la Gandul LIVE. Care sunt cele doua-trei surprize ale USL in marile orase Social-democratul Viorel Hrebenciuc a spus la Gandul LIVE ca USL are sansa sa castige doua-trei mari orase care sunt conduse in prezent de democrat-liberali.
Victor Ponta a acordat luni, in prima zi dupa alegerile locale, un interviu in exclusivitate la DC News Live. ... Sase luni, Romania nu va mai fi guvernata, a zis Victor Ponta la DC News Live.
Pentru o ruleta live insa, taxa a fost stabilita la 80.000 de lei. ... Taxe diferite pentru ruleta O alta prevedere a acestui proiect cu care seful organizatorilor de cazinouri nu este de acord este diferentierea de taxare intre ruleta electronica si cea live.
Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a declarat astazi, la videochatul REALITATEA.NET Live, ca Guvernul se uita cu invidie la cele 13 miliarde de euro care vor ajunge la Banca Nationala in urma imprumutului extern.
"Eu de mult timp imi doream o discoteca mare, cu evenimente saptamanale si chiar cu muzica live", a spus Laurian Stroe, fiul lui Mircea Stroe - creatorul brandului Helin in Craiova.
Efectiv o gramada (relatarile "live" si titlurile sunt infinit mai multe) de non-stiri.
google-analytics.com