Cautare

928 de rezultate pentru "sensibilitate voluntari live" (3.53 secunde)
Inzestrata cu o sensibilitate excesiva, are tendinta de a amplifica totul pana la dramatic, pana la tragic chiar, ceea ce-i procura multe suferinti psihice.
• Sanul nou reconstruit nu va fi la fel de sensibil ca si sanul natural , iar in zona donatoare poate apare modificare de sensibilitate.
afectiunile vaginale infectioase (Polygynax®, Atrican®), prevenirea osteoporozei (Ideos®), anemia si carenta de fier (Tot‘hema®), afectiuni parazitate (Helmintox®), antisepsia locala (Dermobacter®), cat si depistarea timpurie a sarcinii prin teste de sarcina cu mare sensibilitate (BB Test de sarcina®).
La atingerea ariei topografice a rinichilor, se constata o sensibilitate dureroasa crescuta si contractura musculaturii din regiunea coloanei vertebrale lombare.
Boala celiaca este o tulburare digestiva cauzata de o sensibilitate la gluten, aceasta putand cauza infertilitate la barbati. Fertilitatea poate sa creasca dupa ce barbatul a adoptat o dieta fara gluten.
dureri de cap, obstructie nazala, dureri si usturimi in gat, umflarea fetei, transpiratii si sensibilitate la vant. Aparitie rapida si schimbari rapide Declanseaza afectiuni acute, cu evolutie rapida, precum febra, bolile infectioase.
In week-end, sensibilitate nejustificata, mai ales pentru nativele tinere. Cele mature sunt mult prea casnice. Zile norocoase â€" vineri Zile fatidice â€" luni GEMENI Sefii au ocazia marti sa descopere la dv.
Fanteziile lor sexuale exista, te pot surprinde de multe ori dar, tot de cele mai multe ori, contin o parte semnificativa de sensibilitate, de erotism romantic Iubesc sexul normal, dar din pozitii de la spate si jocurile cu chitaieli.
- durere care creste in intensitate, edem, roseata, sensibilitate accentuata sau caldura locala - striuri rosiatice la nivelul unghiei si patului unghial - secretie purulenta - febra mai mare de 37.7 grade Celsius, fara o alta cauza cunoscuta.
- sensibilitate la lumina; - diverse anomalii neurologice (convulsii, de exemplu). Atunci cand se rupe un anevrism victima accidentului vascular cerebral poate sa manifeste:
Se naste un nou tip de sensibilitate politica si intelectuala in Occident; - Au fost trei linii majore de clivaj in discutie:
Asta tine de educatie, de sensibilitate sociala, de cultura umanista, in primul rand. Cand ura fata de aproapele tau este dominanta in societate, la ce va asteptati din partea lor?
Simtea subiectele, simtea pulsul lumii, empatiza cu oamenii si avea o sensibilitate tulburatoare, care-i dadea impusul de a ajuta oamenii cand aveau nevoie.
- durere usoara sau moderata de spate, sensibilitate la durere, inflamatie si rigiditate la nivelul spatelui; durere sau disconfort ce are legatura cu activitatea fizica (durere care apare dupa un sport sau dupa activitati precum cele casnice, efort fizic, etc.);
- sensibilitate la lumina; - diverse anomalii neurologice (convulsii, de exemplu). Atunci cand se rupe un anevrism victima accidentului vascular cerebral poate sa manifeste:
In plus, te vei bucura de acele clipe de blandete care ii domolesc intensitatea, daca vei avea rabdarea sa scoti la iveala aceasta sensibilitate a ei.
Atractia pare a fi reciproca, deoarece tu ii inspiri personalitate si forta, in timp ce el tie iti inspira sensibilitate si calm, exact ceea ce te-ar completa pe tine perfect.
Aceasta cu atat mai mult, cu cat marturiile privind OZN-urile par sa fie in acord cu ceea ce a fost stabilit sau demonstrat de dovezile, mai stiintifice, ale aparaturii militare de mare sensibilitate.
a€žEste un lucru normal, intilnit in majoritatea tarilor din lume. Este vorba de un control democratic al principalelor institutii ale statului cu o oarecare sensibilitate", a precizat Dan Nica.
Altii, probabil cu o sensibilitate mai mare, mangaiau cu degetele sculpturile din marmura, tesatura unei draperii sau panza unui tablou.
google-analytics.com