Cautare

928 de rezultate pentru "sensibilitate voluntari live" (2.55 secunde)
Asa ca pe 17 ianuarie de la ora 19:00, trupa Zdob si Zdub” va sustine un concert aniversar si va lansa si live un nou album sub forma unei compilatii de piese needitate cu titlul, 20 de veri” sub egida MediaPro Music.
Un show de fashion si beauty, concerte live sustinute de Corina si trupa Amadeus, vedete pe podium, intr-un decor special, cu fulgi de nea si sculpturi in gheata.
Evenimentul de lansare a albumului NGOC a fost sold out, a adunat mii de fani, veniti sa ii asculte live pe artistii lor preferati.
Pe langa melodiile mele si cover-urile pe care le cant cu bandul meu live, am ales sa fac si momente de transformari. ... Band live, dansatoare, costume spectaculoase, Freddie Mercury, Elvis Presley, Beyonce fac parte din mega-show-ul lui GEØRGE si theBandits.
Vor putea fi ascultate live hiturile artistului, asteptate de public de fiecare data, dar si noile sale cantece, lansate recent, cum ar fi Cand nu vezi, Gura, taci!
Trio Tenorite) cantand live la Forumul Balcanic Vedra. ... De notat ca Trio The Tenors nu canta decat live. Intalnirea cu Trio Tenors se transforma de fiecare data intr-o sarbatoare de neuitat!
Live at Newport, dedicat memoriei pianistului Hank Jones, un album aclamat de critici, a carui lansare a durat nu mai putin de 11 ani, de la inregistrarea sa in 2005, pana la lansarea oficiala din 2016. ... Evenimentul este organizat de Jazz Syndicate Live Sessions Facebook Event:
Seara Media Music Awards a fost si seara premierelor muzicale, iar artistii MediaPro Music au cantat live noile single-uri. ... Stefan Banica a interpretat live single-ul Catusele”, piesa ce se va regasi pe urmatorul material discografic â€" Picat din luna, ce va aparea pe piata toamna asta.
Red Pill Blues este disponibil atat in format digital, cat si fizic, si include 21 de piese, dintre care 6 versiuni Live in Manchester.
Grimus lanseaza pe 23 februarie albumul Unmanageable Species, la Fratelli Studios, printr-un concert live. ... Mai mult, in seara evenimentului, pe langa muzica live, publicul va putea vedea si o expozitie de pictura, conceptul vizual al albumului, fiecare piesa transpusa pe panza de pictorul Dan-Raul Pintea.
De-a lungul timpului din Soulfly au facut parte fie ca membrii oficiali fie ca membrii live artisti precum Roy Mayorga (Stone Sour), Logan Mader (Machine Head), Tony Campos (Fear Factory, Static-X), David Ellefson (Megadeth), Dan Lilker (Anthrax). ... Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts
In primavara acestui an, mai precis in data de 7 mai 2018, in lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE a fost invitat prof.
In afara eroinei cartii, cu recital live, acompaniata de Fanfara Militara (Muzica Reprezentativa a Ministerului Apararii Nationale) si cu multe alte surprize muzicale, au fost prezente numeroase personalitati ale vietii culturale, dintre care amintim:
Florian Pittis (vineri, 12 octombrie), incepand cu ora 16.00, vor fi prezenti pe scena Folk Frate, Arthur Project, Cristian Buica, Adrian Sarmasan, Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Guz Live Band, Firma.
Filmul urmareste ascensiunea meteorica a trupei prin melodiile lor iconice si sunetul revolutionar, apropierea de colaps a formatiei pe masura ce stilul de viata al lui Mercury scapa de sub control, dar si reuniunea lor triumfatoare in ajunul concertului Live Aid”, unde Mercury, care se confrunta cu o boala amenintatoare, conduce trupa intr-una dintre cele mai puternice performante din istoria muzicii rock.
Filmul urmareste ascensiunea meteorica a trupei prin melodiile lor iconice si sunetul revolutionar, apropierea de colaps a formatiei pe masura ce stilul de viata al lui Mercury scapa de sub control, dar si reuniunea lor triumfatoare in ajunul concertului Live Aid, unde Mercury, care se confrunta cu o boala amenintatoare, conduce trupa intr-una dintre cele mai puternice performante din istoria muzicii rock.
McCartney Group, compania de evenimente a familiei McCartney, manageriata de mama si sora lui Sir Paul McCartney, prezinta in premiera in Romania, un show live interactiv, cu 4 schimburi complete de costume autentice, in ton cu muzica din fiecare perioada Beatles:
Aici, scriitorul Dan Silviiu Boerescu sustine in fiecare zi de marti un show live cu carti si gustari certificate Bucatarescu.
In perioada 10-16 februarie are loc Magic In 5, primul show de creatie muzicala din Romania, care se desfasoara in online, cu transmisiune live, zilnica, timp de 8 ore.
Spectacolul va fi live, pe scena, ca orice eveniment muzical, doar ca sunetul va fi transmis pe frecvențe radio, asadar, va fi ascultat la radioul din masina.
google-analytics.com