Cautare

928 de rezultate pentru "sensibilitate voluntari live" (4.50 secunde)
Artista s-a bucurat de zile cu soare, plaja la malul marii, piscine, mancaruri delicioase ale restaurantului hotelului, dar si de muzica live pe piscina din fiecare seara sustinuta de artisti care canta live in fiecare seara la pool party.
Analiza la Adevarul Live, marti la 11:00 Profesorii analizeaza marti, la Adevarul Live, incepand cu ora 11.00, principalele rezultate la Bac 2013 anuntate luni de ministrul Educatiei, Remus Pricopie:
Va fi acompaniata pe scena de un rigger (artist al sforilor) si va canta live in timp ce este suspendata in franghii.
Mixtopia - Live Pro Events (organizatorii Burgerfest si Bucharest Craft Beer Festival) si-a propus sa sprijine dezvoltarea acestui segment, prin urmare in cadrul ZAIAFEST vor fi promovate cramele romanesti mici, sustinute de mancaruri gustoase, alese pe spranceana, pentru a complimenta vinul de calitate.
Cu atmosfera incredibila de sarbatoare, meniuri delicioase si divertisment live de 5 stele, nu exista o locatie mai buna pentru a incepe o noua etapa din viata si pentru a sarbatori anul 2018.
Restaurantul La Vioara Rosie este deja cunoscut pentru muzica live, serile tematice si preparatele delicioase Pentru ca noaptea dintre ani sa fie unica, Restaurantul La Vioara Rosie isi intampina invitatii cu muzica de petrecere de cea mai buna calitate asigurata de Taraful George Patrascu si artistii:
Un barbat care activeaza pe reteaua de socializare sub numele Colonelu Morteni a facut afirmatii grave intr-un live. ... Acest individ ameninta chiar in aceste momente pe un LIVE ca va repeta scena de la metrou, va arunca cel putin o femeie in fata metroului pana il vor prinde autoritatile.
Bogdan Popescu, seful clinicii de neurologie de la Spitalul Clinic Colentina a vorbit la Interviurile Libertatea Live despre accidentul vascular cerebral la tineri.
Daca ei nu pot veni, atunci eu voi crea aceste live-uri cu medici, care vor ajunge direct la pacienti. Avem sute de astfel de live-uri pe care oamenii le vad direct de pe facebook sau pe youtube.
Am invatat de la cel mai bun om de televiziune si cel mai mare comentator sportiv al Europei, nu doar al tarii noastre, cum este Cristian Topescu, care a fost secretul prin care a reusit sa sustina peste 5000 de transmisii live.
Copresedintele AUR George Simion a spus ca este de acord sa fie sanctionat pentru ce s-a intamplat cu ministrul Popescu in plen, dar nu si cu interzicerea filmarilor.
In mai multe live-uri pe retelele de socializare, interlopul din Iasi se lauda cu petrecerile la care a invitat chiar si lautari.
Cei care spun ca e mai simplu sa faci live se inseala. ... E mult mai simplu sa faci o emisiune live, de doua ore, decat sa faci una inregistrata in sase.
Cantam live, de la ora 21.00 la 4.00, cu pauze de cinci minute la fiecare ora. ... Haideti sa-i punem o ora sa cante live!
In clipele de dinaintea accidentului aviatic de duminica, cel mai tragic din Nepal din ultimele decenii, patru prieteni din India care se aflau la bord au inceput sa transmita live pe Facebook momentul aterizarii.
https://bit.ly/3fzcqeW ) si Bogdan Socol sunt LIVE pe canalul de YouTube si pariaza in timp real pe meciul Academica Clinceni - Rapid, din Liga I ??.
Nu ascundem ca avem un filon de sensibilitate ideologic partial comun cu PD-ul. Daca este vorba de alte partide - care exista sau care sunt virtuale- vom comenta in clipa in care acestea vor deveni ceva mai reale decat sunt in prezent.
Expunere la Sesiunea anuala a Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale (AEREC) - Roma,11 iunie 2010 Distinsi participanti, Doamnelor si domnilor, Imi face o deosebita placere sa ma regasesc printre prieteni, oameni care au o deosebita sensibilitate fata de Romania si care lucreaza pentru consolidarea si aprofundarea relatiilor dintre tarile noastre.
El a apreciat ca "prezenta celor doi ministri este esentiala", deoarece este vorba despre "o anumita sensibilitate" a subiectului.
Si satul, ca zariste integrala, are nevoie de aceasta sensibilitate pentru a fi cuprins in ceea ce cu adevarat este.
google-analytics.com