Cautare

226 de rezultate pentru "salonul" (3.38 secunde)
Roadsterul BlueSport, bazat pe conceptul etalat, anul trecut, la Salonul auto de la Detroit, va fi prezentat, in forma destinata productiei de serie, in 2013.
Mai multe autovehicule Ford B-Max care vor fi prezentate la Salonul Auto de la Geneva au fost fabricate in uzina de la Craiova.
Mai multe autovehicule Ford B-Max care vor fi prezentate la Salonul Auto de la Geneva au fost fabricate in uzina de la Craiova.
Astazi se lanseaza la Geneva versiunea de serie a modelului Ford, care va fi produs la Craiova Modelul Opel Ampera a fost declarat, ieri, la Salonul Auto de la Geneva, masina anului 2012, cu un numar de 330 de puncte.
Astazi se lanseaza la Geneva versiunea de serie a modelului Ford, care va fi produs la Craiova Modelul Opel Ampera a fost declarat, ieri, la Salonul Auto de la Geneva, masina anului 2012, cu un numar de 330 de puncte.
In Bucuresti s-a deschis de curand .1 Concept, salonul in care frumusetea este transformata in arta.
Sambata, 16 martie 2013, ora 15.30, la Teatrul Tineretului Bucuresti, la Palatul Copiilor, in premiera, actrita Manuela Golescu lanseaza noul sau CD "ce-i dragostea" la Salonul International de Carte si Presa 2013, unde se va intalni cu prieteni, fani si presa, cu toti aceia care i-au fost mereu alaturi.
Dana Visanescu s-a asociat recent cu o buna prietena de-a ei, Anda Tedorescu, si impreuna vor deschide in curand salonul Diva Hair situat pe Strada Lanariei nr. ... Iubitoarele de frumos si de coafuri inedite pot apela cu incredere la serviciile pe care le gasesc in salonul Diva Hair, precum:
- Cu Nino in Europa, de la orele 10:00 si 12:00, in Salonul Mozart - Eliza, micuta florareasa, de la orele 11:00 si 13:00, in Sala UnderGrant - PREMIERA Sunetul Muzicii, de la orele 11:00 si 17:00, in Sala Mare - Gala Scolilor de Balet, ora 20.30, Amfiteatru 2 iunie:
Salonul BD Povesti din Bucuresti in Benzi Desenate implineste anul acesta 5 ani. ... Salonul este organizat de Muzeul Municipiului Bucuresti. ... Salonul va include prezentari de carte, conferinte si o Scoala de Vara, ce vor fi anuntate in curand.
- Cand ati deschis salonul Smile Box? ... Am luat decizia sa deschidem salonul in 2010. Mi-a placut Romania si din acest motiv am ales sa deschid salonul de albire dentara aici.
- Salonul Anual de Arta Religioasa si Restaurare de la Muzeul Satului 2021 a avut vernisajul pe 25 aprilie, in Duminica Floriilor si este deschis pana pe 25 mai si se poate prelungi, in functie de programului. ... - Ce lucrari ai adus tu la Salonul Anual de Arta Religioasa si Restaurare?
Prototipul companiei germane Herpa va fi prezentat luna viitoare, la salonul auto de la Frankfurt. Si prefigureaza modelul de serie, care va fi lansat in 2012.
De asemenea, vor fi expuse masini si echipamente pentru industria alimentara, masini de ambalat si etichetat, dotari pentru laboratoare, controlul si certificarea calitatii. Noutatile din cadrul Targului Agrotex 2012 vor fi salonul de vanatoare si pescuit si salonul de gastronomie si catering.
Aflat la a II-a editie, Salonul Anual de caricatura va fi vernisat duminica, 12 august, la Muzeul Municipal Calarasi. Expozitia va fi deschisa in perioada 12 august - 31 august, de luni pana vineri, de la ora 9.00 pana la ora 17.oo.
Dupa un an, a expus la Salonul de toamna trei lucrari: ... In perioada care a urmat a lucrat mult, expunand la Salonul Oficial din Paris si la Expozitia Tinerimii Artistice din Bucuresti.
Romanii sunt foarte atrasi de achizitia unei francize, daca aceasta costa mai putin de 15.000 de euro, declara reprezentantii CHR Consulting, compania care a organizat recent Salonul International de Franciza RoFrancize.
Salonul de Finantari si Asigurari pentru Locuinte (produse bancare specifice); Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica (mobilier, echipamente profesionale si produse pentru hoteluri si restaurante).
Trebuie spus ca el va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Paris in septembrie. "Noul Logan, care va fi disponibil si la noi din octombrie, inseamna 80% din modelul prezentat recent la Salonul Auto de la Geneva", ne-a declarat ieri Constantin Stroe.
Ovidiu Iuliu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, a declarat ieri, cu prilejul deschiderii oficiale a manifestarilor expozitionale organizate de CCINA Constanta - Tomis Ambient Construct, Salonul de Finantari si Asigurari pentru Locuinte si Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica - faptul ca institutia pe care o conduce a negociat la sfarsitul saptamanii trecute cu tur-operatorul international TUI World mentinerea si sporirea numarului de turisti straini care isi vor petrece vacantele pe litoralul romanesc.
google-analytics.com