Cautare

64 de rezultate pentru "saceanu florina" (2.66 secunde)
CS Universitatea Craiova a obtinut o medalie de argint, prin Florina Pierdevara, si una de bronz, prin Ionela Dinca, ambele la junioare 1 (6.000 metri).
Talida Tolnai, Tereza Pislaru, Mirela Nichita - portari, Valentina Elisei Ardean, Iulia Curea, Ramona Farcau, Adriana Nechita, Cristina Varzaru - extreme, Oana Manea, Florina Chintoan, Georgiana Ciuciulete - pivoti, Mihaela Senocico, Aurelia Bradeanu, Adina Meirosu, Diana Drutu, Daniela Babeanu, Gabriela Perianu, Patricia Vizitiu - linia de 9 metri.
din Craiova, au fost Florina Pierdevara (foto), de la CS Universitatea Craiova, si Cezar Bobolicioiu, de la CSM Craiova. Cei doi s-au clasat pe primul loc la seniori, in urma punctajului acumulat in proba in care au luat startul, 1.500 de metri.
LPS Baia Mare (Kristina Maria Schneider, Florina Lorena Bud, Melinda Balazs, Paula Reka Orzac) 04:01,49 2. CSM Cluj-Napoca (Sandra Miclaus Vivoschi, Kata Korponay, Diana Anamaria Muntean, Andreea Diana Blindu) 04:01,89 3.
actrita de succes Florina Roberts, Ministerul de Externe, Bisericile Ortodoxe Romanest din SUA, actorul Daniel Ganea si alte personalitati carora le multumesc frumos!
- Florina Stolojan: Stefan, sunt convinsa ca acolo sus, printre stele, tatal tau a zambit fericit ! Am aflat despre eveniment de la Radio Ramania si m-am bucurat nespus.Acesti 4 Magnifici isi merita stelele cu prisosinta pentru ca sunt Nemuritori !
Presedinte de juriu a fost frumoasa actrita de la Hollywood Florina Kendrick, vicepresedinti, marele comentator sportiv Cristian Topescu si actorul Daniel Ganea, de la Hollywood, iar realizator, coordpnator si initiator de program, profesor Mihaela Șerban.
5, iar in 1963 joaca in comedia regizorului Geo Zaizescu Un suras in plina vara, unde alaturi de tanara si frumoasa actrita Florina Luican, se face remarcat atat de critici, cat si de public.
Alaturi de Florina Cercel si Silvia Dumitrescu artistul a sustinut saptamana trecuta un alt spectacol â€" caleidoscop de mare succes RASUL - PLANSUL, IUBIREA", la Teatrul Marin Sorescu din Craiova.
Octavian Cotescu, Stefan Iordache, Valeria Seciu, Virgil Ogasanu, Emil Hossu, Stela Popescu, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu, Ion Caramitru, Draga Olteanu, Dinu Manolache, Irina Petrescu, Ion Dichiseanu, Ileana Stana-Ionescu, Alexandru Arsinel, Adela Marculescu, Florian Pittis, Florina Cercel, Costel Constantin, Rodica Popescu-Bitanescu.
Din totalul romancelor cu nume de flori, 146.268 se numesc Viorica, 128.844 - Florentina, 92.668 - Florica, 87.202 - Floarea, iar 79.753 - Florina.
Cei de la Sarmale ca in Maramures din Botiza, Maramures participa la targurile de la Agronomie, de la Parcul Tineretului, Piata Obor si Piata Vitan. La stand, le-am intalnit recent si pe Iulia Bobocea si Florina Bamfi, care pregateau niste placinte exceptionale.
Florina, Florentin, Floriana sunt doar cateva dintre numele de persoana inrudite cu prenumele masculin Florin, in componenta caruia recunoastem acest element, "flor-".
Iata sfaturile oferite de hair stylistul Geanina Florina de la Jovsky Studio In primul rand, trebuie sa folosim un sampon potrivit tipului de scalp, tratamentele (masti si fiole) speciale pentru a calma si a repara un scalp cu asemenea probleme si bineinteles ne ajuta remediile naturiste:
Fie ca au primit numele unei flori, fie ca ii cheama Florin, Florina, Florica, Floricica sau oricare alt derivat al acestor nume, duminica, 24 aprilie, acestia isi serbeaza onomastica.
Ei fac echipa buna cu Alexandra Florina Popa, o cercetatoare pasionata de la Muzeul Antipa si de-abia asteapta sa le povesteasca celor mici despre noile lor aventuri!
Alexandra Florina Popa, cercetatoare a Muzeului, impreuna cu temerarii exploratori Dodi si Roni le vor impartasi copiilor informatii si curiozitati din lumea acestor vietuitoare care traiesc in padure.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe copii sambata, 12 mai 2018 de la ora 11:00, la o noua intalnire cu temerarii exploratori Dodi si Roni care, impreuna cu specialistul Muzeului Alexandra Florina Popa, le vor povesti micuților despre cativa artizani ai naturii.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa” ii invita pe copii sambata, 12 mai 2018 de la ora 11:00, la o noua intalnire cu temerarii exploratori Dodi si Roni care, impreuna cu specialistul Muzeului Alexandra Florina Popa, le vor povesti micutilor despre cativa artizani ai naturii.
Florina Bran, dr in geo-ecologie si economie, profesor la Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului din cadrul ASE Bucuresti - zice ca ca e o veste exceptionala faptul ca dropiile au reaparut in mod natural in Romania.
google-analytics.com