Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa” ii invita pe copii sambata, 12 mai 2018 de la ora 11:00, la o noua intalnire cu temerarii exploratori Dodi si Roni care, impreuna cu specialistul Muzeului Alexandra Florina Popa, le vor povesti micutilor despre cativa artizani ai naturii.
Tanara cercetatoare le va face cunostinta copiilor cu trei maestri ai constructiilor din natura: viespea zidar, inzestrata cu o indemanare deosebita in realizarea cuibului de lut, pasarea gradinar - un adevarat arhitect care, folosindu-se de fructe, cochilii de melci, frunze sau pietricele colorate isi decoreaza intr-un mod inedit coliba”, precum si cu un dulgher iscusit - castorul. Mester al constructiilor de baraje, castorul are un rol important in cadrul ecosistemelor naturale.
Copiii vor fi pe rand atat spectatorii cat si protagonistii spectacolului in care vor fi implicati printr-o serie de jocuri si ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre. La final, actorii papusari au pregatit, ca de obicei, o mica surpriza tuturor celor care vor fi inspirati de momentele artistice si vor dori sa-si faca acasa propriul teatru de umbre!
La intalnire sunt invitati copiii cu varste cuprinse intre 4 si 9 ani. Inscrierile se pot face pe adresa de e-mail [email protected], in limita a 50 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.