Cautare

1673 de rezultate pentru "rotaru elena" (3.01 secunde)
In ultima vreme a circulat un zvon conform caruia patronul de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, ar putea prelua CSA Steaua.
Mihai Rotaru, patronul Universitatii Craiova, crede ca faza din prelungirile primei reprize in urma careia Horatiu Fesnic a considerat ca Iulian Cristea l-a faultat pe Andrei Ivan a fost judecata corect de arbitru.
Mihai Rotaru, finantatorul de la Universitatea Craiova, a vorbit despre Jovan Markovic care a avut o prestatie de invidiat in fata celor de la CFR Cluj.
Universitatea Craiova mai are sanse matematice la titlu, dar patronul Mihai Rotaru simte ca nu este anul echipei sale, iar astrele nu se vor alinia asa cum si-ar dori intreaga suflare din Oltenia in acest final de campionat.
Laurentiu Reghecampf (46 de ani) a acceptat rezilierea contractului cu Universitatea Craiova dupa negocierile purtate cu presedintele oltenilor, Mihai Rotaru, iar pe banca formatiei din Banie a fost instalat Laszlo Balint.
Patronul formatiei gazda, Adrian Mititelu, a pus infrangerea gruparii sale pe seama norocului pe care l-au avut adversarii si nu a ezitat sa aduca din nou vorba despre marele sau rival, Mihai Rotaru, finantatorul de la Universitatea Craiova.
In direct la Digi Sport, Mihai Rotaru, finantatorul Universitatii Craiova, a avut un discurs critic la adresa lui Mirel Radoi, dupa ce antrenorul si-a anuntat demisia.
Mihai Rotaru a vorbit in premiera despre zvonurile potrivit carora ar urma sa se retraga la vara din actionariatul oltenilor
Mihai Rotaru, actionarul Universitatii Craiova a anuntat ca Giedrius Arlauskis (35 de ani) a devenit liber de contract saptamana aceasta, la doar trei zile dupa gafa din meciul cu Farul, scor 1-2 .
Mihai Rotaru si Adrian Mititelu, patronii celor doua echipe de fotbal din Craiova, s-au "razboit" in anii precedenti, dar acum lucrurile s-au schimbat.
Mihai Rotaru a tinut sa ii raspunda lui Anghel Iordanescu (72 de ani), dupa ultimele declaratii date de fostul selectioner in legatura cu Universitatea Craiova.
Patronul Craiovei, Mihai Rotaru, i-a gasit circumstante atenuante lui Andrei Ivan si a precizat ca nu e suparat pe capitanul "alb-albastrilor".
Gigi Becali (64 de ani) a anuntat ca a incheiat o "alianta" cu Mihai Rotaru (50 de ani), in urma careia FCSB si Universitatea Craiova sa se ajute reciproc in acest final de play-off.
Mihai Rotaru, finantatorul de la Universitatea Craiova, a intervenit in cadrul emisiunii Digi Sport Special, unde a vorbit despre faptul ca echipa sa a ratat barajul pentru Conference League, dar a comentat si reactia nervoasa a lui Dan Petrescu dupa meciul CFR Cluj - Farul 1-2.
FCSB s-a impus cu scorul de 3-0 in derby-ul cu Universitatea Craiova din etapa a 23-a din SuperLiga Romaniei. Mihai Rotaru a avut o interventie telefonica in cadrul emisiunii Digi Sport Special.
Ministrul Turismului, Elena Udrea (foto), raspunde atacurilor impotriva sa, tot mai virulente cu cat se apropie campania electorala, cu aceeasi moneda. ... "Din pacate, ati auzit foarte multe neadevaruri despre mine in ultima luna", sustine Elena Udrea, adaugand ca:
Acesta, pe langa numeroasele litigii si acuzatii care i-au fost aduse, a avut un dosar pe rolul Tribunalului Constanta, in care fostul inspector de specialitate - educatie fizica si sport la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, Elena Buhaev, il acuza pe inspectorul general Petrica Miu de purtare abuziva.
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
Iuliana Elena Schonkert si Guy Schonkert vin periodic in localitate si isi petrec aici vacantele si nu numai. Iuliana Elena Schonkert este o fiica a satului emigrata in urma cu 30 de ani. ... "Elena si Guy s-au cunoscut pe cand erau studenti si s-au casatorit. ... Yamato si Elena Fujiwara.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
google-analytics.com