Cautare

829 de rezultate pentru "rosu sandor" (8.15 secunde)
Artistul Haddon Sundblom a creat reclame pentru Coca-Cola cu Mos Craciun imbracat in rosu, devenind un simbol al culturii contemporane.
Cu toate ca florile sugereaza, in mare parte dragoste, admiratie si puritate, ele mai semnifica si moarte sau trecere, precum este cazul macului rosu. ... Atunci, macul s-a rusinat asa de tare incat a devenit asa de rosu aprins.
Martisorul este un mic obiect de podoaba legat de un snur impletit dintr-un fir alb si unul rosu, care apare in traditia romanilor si a unor populatii invecinate. ... In acest fel, Primavara a invins Iarna, iar culorile martisorului simbolizeaza sangele ei rosu pe zapada alba.
Aceasta dualitate este remarcata in culorile martisorului, albul insemnand pace, iar rosu - razboi. ... Amuletele formate din pietricele vopsite in alb si rosu erau purtate la gat.
O salata mare din castraveti, rosii, ardei rosu, ardei galben, telina, morcovi, ridichi, broccoli si multe frunze de patrunjel, cu ulei de masline si zeama de lamaie plus un pahar de suc din 2 portocale, 1 mar, 2 morcovi, 1-2 cm de rizom crud de ghimbir, tulpina de telina.
La targ am venit cu arpagic murat, la 15 RON, arpagic rosu si arpagic alb, cu zacusca,care este productie proprie, cu muraturile, co bomboanle fondante.
Plasat de absolut toate sondajele in tabara candidatilor insignifianti, politicianul poliglot si-a legat din nou puloverul rosu de gat, cu speranta ca, de aceasta data, ii va iesi marea intoarcere.
Martisorul vine nu doar cu micile atentii pentru mama, pentru colege si prietene, martisorul si-a atarnat, in aceasta primavara, leul greu de snurul alb-rosu. ... Copacii nu au inflorit, cerul nu tine cu noi, nici guvernantii, dar avem leul greu si snurul alb cu rosu atarnat in piept.
Accident in judetul Prahova, unde un microbuz plin cu elevi a fost lovit de o alta masina. Din primele informatii, sunt 6 persoane ranite. A fost activat Planul rosu de interventie.
239 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienti reinfectati, testati pozitiv la o perioada mai mare de 180 de zile dupa prima infectare. Alte 16 decese au fost raportate de autoritati. Cluj este primul judet care intra in scenariul rosu.
Incidenta cazurilor de COVID-19 in Bucuresti este, astazi, de 2,97 la mia de locuitori. Capitala se apropie, astfel, de scenariul rosu.
Inca 8.600 de cazuri noi de coronavirus au fost confirmate in Romania, in ultimele 24 de ore. Bucuresti, Suceava, Timis si Cluj au intrat in scenariul rosu.
Numai ca zilele trecute am avut ocazia sa merg in republica Moldova, despre care si colegii mei din presa si distinsii politicieni romani si-au facut impresia ca a intrat asa intr-o gaoace colorata in rosu din care nu mai poate iesi. ... Asa vedeau ei toata Moldova in rosu.
observat tricoul alb-rosu al domnului Salomir, care se zarea cu ochiul liber pe sub echipamentul negru de arbitru? ... Fotbalul - chiar si cel alb-rosu - ar trebui jucat in 11, ca altfel degeaba te pregatesti in liniste pentru...
Toti senzorii din Bucuresti care monitorizeaza calitatea aerului sunt cu valori marcate cu rosu, ceea ce inseamna ca poluarea este extrem de ridicata in aceasta dimineata.
"Nu imi sta bine in rosu", le-a transmis presedintele Senatului hackerilor rusi de la Killnet dupa ce acestia au postat pe contul lor de Telegram un videoclip trucat in care fata lui Florin Citu a fost suprapusa peste corpul Pamelei Anderson din serialul Baywatch.
Cod rosu in Transnistria, teritoriul separatist din Republica Moldova unde Rusia mentine trupe de aproape 30 de ani. Mai multe explozii au avut loc in ultimele zile si sunt temeri mari cu privire la extinderea conflictului din Ucraina.
Acestia au emis o avertizare cod rosu de furtuna in Germania si avertizare cod portocaliu in Franta si alte tari.
Steag rosu pentru a patra zi la mare. Interventii la limita ale salvamarilor
Dujmovic - de Moura, Patrichem, Bena, Amzar - Dudea, Rosu, Iglesias - Ghezzali, Bordusanu, Pop Rezerve: Oncescu - Tone, Iulian Rosu, Lazar, Buhaescu, Bani, Giafer Serban, Buleica
google-analytics.com