Cautare

829 de rezultate pentru "rosu sandor" (4.46 secunde)
Dujmovic - Moura, Patriche, Giafer, Amzar - Larrucea, N.Rosu - A. ... Fara, Bena, Dudea, I.Rosu, Tira, Iglesias, Borcea, Serban, Delciu Antrenor:
- Vedetele colectiei mele, Romantique, sunt rosu si negru! ... - Da, asa este, vine primavara si in seara aceasta m-am imbracat intr-o rochie rosu cu negru!
Au fost degajari de fum, sambata dimineata, la Spitalul de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara. A fost activat planul Rosu de Interventie la nivelul judetului Timis.
Sambata dimineata a fost activat planul rosu la Spitaulul de copii "Louis Turcanu" din Timisoara. Raed Arafat a spus insa ca nu este vorba de fum, ci de un amestec de heliu cu alte substate.
Europa ingheata din cauza ciclonului polar care traverseaza continentul. Mai multe avertizari meteo Cod rosu de ger au fost emise pentru statele din partea de nord a Europei.
Romania este impartita intre cod rosu de viscol si temperaturi de vara. La munte viscoleste puternic si ninge unde a fost emis cod rosu, iar in restul tarii este vara in toata regula.
Soferul unui Mercedes a trecut pe rosu pe Bulevardul Dacia, acrosand un BMW care circula regulamentar pe Calea Victorie. In urma coliziunii, cele doua masini au intrat pe trotuar, langa hotelul Golden Tulip, ranind o femeie in varsta de 50 de ani.
Pompierii de la Detasamentele 1 si 2 din Cluj Napoca au intervenit noaptea trecut la un incendiu produs la un spital privat. A fost activat planul rosu.
Andreea Cristea, singura romanca prezenta pe covorul rosu la premiile Bafta! Ce s-a intamplat in culisele unuia dintre cele mai mari evenimente.
Cod rosu de inundatii, emis pentru judetul Timis. Autoritatile au trimis inclusiv un mesaj de avertizare prin sistemul Ro Alert, iar mai multi localnici ar putea fi evacuati.
Peste 60 de elevi, copii de gradinita si profesori au fost evacuati luni dimineata dintr-o scoala din judetul Timis, de teama inundatiilor. E cod rosu pe raul Bega, avertizare pe care hidrologii au prelungit-o pana marti dimineata.
E VIRALA Politistul Marian Godina ii raspunde lui Mihai Gainusa dupa ce acesta l-a atacat pe Facebook, pe pe tema incidentului din Bucuresti, cand o femeie a fost luata la sectie pentru ca a refuzat sa se legitimeze in fata politistilor dupa ce a fost surprinsa ca trecea pe rosu.
Rosu (Iul. Rosu 74?) - Bani, Al. D. Pop, Ghezali (Borcea 58?) Rezerve neutilizate: Dujmovic - Bena, Dudea, Demici, Delciu, Andr.
Totul s-a intamplat pentru ca am luat rosu! ... Daca il atinge, nu e rosu. Conteaza intensitatea. Nici n-am vazut faza, doar ce am remarcat ca a jucat 90 de minute.
Alerta meteo! Cod rosu de vant la munte. Vor fi rafale de 170 de kilometrii pe ora
Rosu, I. Rosu - Bani, Ghezali Rezerve: Dujmovic, Bena, Tira, D. Irimia, Borcea, A. Irimia, Serban, Pop, Florescu Antrenor: Ovidiu Burca Stadion:
Este cod rosu de ninsori si de viscol in judetele Botosani, Iasi, Suceava si Neamt, fiind pentru prima data in istoria masuratorilor meteorologice cand ANM emite o avertizare cod rosu de ninsori si viscol in luna aprilie.
Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare cod rosu si o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din Timis.
Rosu - Borcea, Alexandru Irimia, Bani - Ghezali Rezerve: ... Rosu, Demci, David Irimia, Bordusanu, Serban, Pop, Florescu Antrenor: Ovidiu Burca Stadion:
A dat rosu, dar nu mai e rosu. A dat penalty la Constanta, acum nu mai e penalty. Are Birligea penalty, apoi nu mai e, ce facem, domnilor?
google-analytics.com