Cautare

1895 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010bistrita nasaud" (8.41 secunde)
Deputatul Petru Calian, care este si presedinte al PC Cluj, a sustinut ca presiunile ar fi fost facute asupra unor membri marcanti ai PC si parlamentari din judetele Cluj, Maramures, Bistrita-Nasaud si Mures.
O opinie divergenta a avut doar vicepresedintele PNL Bistrita-Nasaud, Dan Babutan, care a apreciat ca democratii aflati in functii de conducere ar trebui sa demisioneze din proprie initiativa si sa nu mai invoce criterii de profesionalism, fiindca au ajuns in diverse demnitati tocmai pentru ca au fost sustinuti de PD.
Presedintele Traian Basescu a rostit sambata un scurt discurs la sfarsitul slujbei de canonizare a Sfantului Pahomie de la Gledin (judetul Bistrita-Nasaud), spunand ca ori de cate ori o sa aiba intrebari daca este ceea ce se asteapta de la el n-o sa ezite sa se intoarca la popor.
Din conducerea partidului au fost prezenti liderul Dan Voiculescu, senatorul Codrus Seres si delegati ai PC din Satu Mare, Maramures, Bihor, Salaj, Bistrita Nasaud si Cluj.
Declaratiile vin in contextul in care vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a anuntat vineri de la Bistrita Nasaud ca liberalii nu sunt dispusi sa le cedeze democratilor mai mult de doua locuri de parlamentar, dintre cele sase ramase vacante.
Victor Ponta, vicepresedinte al PSD a declarat sambata, la Conferinta judeteana extraordinara a PSD Bistrita-Nasaud, ca ultimele luni au fost cele mai rele pentru PSD din cauza pozitiei confuze pe care a avut-o partidul, situandu-se intre putere si opozitie.
Campania electorala pentru Parlamentul European, lipsita de miza locala, a semanat plictis printre social-democratii din Bistrita-Nasaud chemati in numar de peste 300 la oras sa asiste la lansarea oficiala a candidatilor PSD din Regiunea de nord-vest.
Ioan Oltean - deputat PD de Bistrita-Nasaud; Bogdan Pascu - deputat PC de Ialomita; Mihail Lupoi - senator PNL de Dolj;
Liderul judetean al PLD Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat marti ca, prin fuziunea intre PD si PLD s-a creat o criza, iar rezultatul ar putea fi plecarea unor oameni din filiala pe care o conduce.
In Bistrita-Nasaud, seful organizatiei locale a PNG Galatii Bistritei a trecut deja la PRM, iar deputatul Ioan Aurel Rus, presedintele filialei, i-a indemnat pe participantii la plenara judeteana a PRM de sambata sa discute cu totii liderii locali ai PNG si sa-i atraga spre formatiunea condusa de Corneliu Vadim Tudor.
In ceea ce priveste organizatia Bistrita-Nasaud, conducerea acesteia a declarat ca nu va recunoaste presedintia Danielei Popa, la care s-a ajuns prin "incalcarea statutului" si ca va lua o decizie legata de "in ce directie se indreapta organizatia".
In ceea ce priveste organizatia Bistrita-Nasaud, conducerea acesteia a declarat ca nu va recunoaste presedintia Danielei Popa, la care s-a ajuns prin "incalcarea statutului" si ca va lua o decizie legata de "in ce directie se indreapta organizatia".
Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, a declarat ca PNL are "suficienta pricepere pentru a face intotdeauna cele mai proaste propuneri" pentru fotoliile vacante de ministri, mentionand, totodata, ca presedintele Traian Basescu are "competenta exclusiva" in numirea lor.
Alaturi de Ioan-Aurel Rus, au mai fost trimisi in judecata, in acelasi dosar, si Francisc Forrai, Mircea-Andrei Lucaciu si Viorel-Sorin Lechintan, toti din judetul Bistrita-Nasaud, in legatura cu infractiuni la legea privind frontiera de stat si legea privind prevenirea si combaterea criminalitatii organizate.
Astfel, la Bacau va candida Ionel Paler, la Botosani - Liviu Campanu, la Iasi - Traian Dobre, la Neamt - Serban Stratila, la Dambovita - Gabriel Plaiasu, la Prahova - Nicolae Alexandri, la Vaslui - Dan Marian, la Olt - Jenei Popilau, la Bihor - Radu Tarle, la Bistrita-Nasaud - Valer Bindea, la Cluj - Marius Nicoara, la Maramures - Pamfil Berceanu, la Salaj - Dorel Oros, la Brasov - Aristotel Cancescu, la Sibiu - Gheorghe Dicu, la Ilfov - Marian Petrache.
Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Dolj, Galati, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timis, Tulcea, Valcea si Vrancea.
Ion Dumitrel (PDL) - Alba, Nicolae Iotcu (PDL) - Arad, Constantin Nicolescu (PSD) - Arges, Adrian Benea (PSD) - Bacau, Radu Tarle (PNL) - Bihor, Mihai Tabuleac (PDL) - Botosani, Liviu Rusu (PDL) - Bistrita Nasaud, Aristotel Cancescu (PNL) - Brasov, Bunea Stancu (PSD) - Braila, Victor Mocanu (PSD) - Buzau, Sorin Frunzaverde (PDL) - Caras Severin, Raducu George Filipescu (PNL) - Calarasi, Nicusor Constantinescu (PSD) - Constanta, Alin Tise (PDL) - Cluj, Tamas Sandor (UDMR) - Covasna, Florin Popescu (PDL) - Dambovita, Eugen Chebac (PSD) - Galati, Ion Prioteasa (PSD) - Dolj, Dumitru Beianu (PNL) - Giurgiu, Ion Calinoiu (PSD) - Gorj, Vasile Ciuperca (PSD) - Ialomita, Edita Lokodi (UDMR) - Mures, Mircea Cosma (PSD) - Prahova, Gheorghe Flutur (PDL) -Suceava, Csaba Borboly (UDMR) - Harghita, Mircea Molot (PNL) - Hunedoara, Constantin Simirad (PSD) - Iasi, Cristache Radulescu (PDL) - Ilfov, Mircea Man (PDL) - Maramures, Marius Balu (PDL) - Mehedinti, Vasile Pruteanu (PDL) - Neamt, Paul Stanescu (PSD) - Olt, Arpad Csehi (UDMR) - Satu Mare, Tiberiu Marc (PSD) - Salaj, Martin Bottesch (FDGR) - Sibiu, Liviu Dragnea (PSD) - Teleorman, Constantin Ostaficiuc (PDL) - Timis, Victor Tarhon (PDL) - Tulcea, Vasile Mihalachi (PSD) - Vaslui, Ion Cilea (PSD) - Valcea si Marian Oprisan (PSD) - Vrancea.
Deputatul PDL Ioan Oltean, vicepresedinte al partidului si lider al filialei judetene Bistrita-Nasaud, si-a completat proprietatile imobiliare cu un teren de 3.000 de metri patrati in Tunari, achizitionat anul acesta.
Liderul PDL Constanta, senatorul Mircea Banias (foto), a declarat ieri ca "PSD si-a numit oamenii in mod abuziv la conducerea regionalelor", sugerand ca si la Constanta s-ar putea repeta episodul de la Bistrita Nasaud, acolo unde alianta de guvernare dintre PDL si PSD s-a rupt din cauza neintelegerilor cauzate de numirea sefilor de institutii si directii.
Liderul PDL Constanta, senatorul Mircea Banias (foto), a declarat ieri ca "PSD si-a numit oamenii in mod abuziv la conducerea regionalelor", sugerand ca si la Constanta s-ar putea repeta episodul de la Bistrita Nasaud, acolo unde alianta de guvernare dintre PDL si PSD s-a rupt din cauza neintelegerilor cauzate de numirea sefilor de institutii si directii.
google-analytics.com