Cautare

5066 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 calarasi" (2.88 secunde)
SCUFUNDAREA CARGOULUI CALARASI - 13 IUNIE 1997 (Autor: Albu Danut) 1997, 13 iunie - cargoul Calarasi (pavilion:
Florian Popa Micsan, un publicist originar din Calarasi, a publicat pe facebook un Apel catre parlamentarii PSD si PNL de Calarasi pentru a sprijini proiectul inginerului Titus Cristescu, de a finaliza proiectul machetei si dioramelor cu orasul Calarasi de acum 100 de ani.
Un jurnalist din Calarasi - Pirloaga Marian - semneaza un articol bizar in publicatia online Atitudinea din Calarasi, intitulat: ... Turnul de apa din Calarasi, aflat in conservare, deschide ochii pentru afaceri de reabilitare, Primariei Calarasi. ... Primaria Municipiului Calarasi doreste sa amenajeze Turnul de apa.
Actualitatea de Calarasi informeaza: Concursul de filme, organizat de Primaria Calarasi, are un castigator La concursul de filme de prezentare organizat de catre Primaria Municipiului Calarasi prin Muzeul Municipal Calarasi s-au incheiat primele doua etape: ... 5 filme au fost inscrise la concursul Calarasi/Acasa:
www.argumentpress.ro - saptamanal de informatie, analiza si afaceri din Calarasi - informeaza: ... Sapte primari si 100 de persoane din Judetul Calarasi vor fi in Basarabia cu prilejul omagierii.
Calarasi.
Observator de Calarasi informeaza: Dunarea Calarasi - Bilant 2017 In anul care recent s-a incheiat, Dunarea Calarasi a disputat efectiv 33 de jocuri in campionatul Ligii a 2-a. ... Dupa doua egaluri, Dunarea Calarasi a reusit doua victorii consecutive:
Observator de Calarasi inforeaza:
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Oana Mizil agita apele in USL Calarasi Scandal in USL Calarasi. Presedintele PSD Calarasi, Oana Mizil, sustine ca Uniunea Social Liberala (USL) nu mai functioneaza corespunzator in judet din cauza liderilor locali ai PNL, care ii "hartuiesc" primarii social-democrati.
Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Bucuresti au trimis in judecata doi functionari de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Calarasi, pentru conflict de interese, cei doi find acuzati ca incasau valoarea lucrarilor cadastrale efectuate printr-o firma pe care o detineau.
Cat timp liberalii vor fi la putere in Calarasi, podul Calarasi-Silistra ramane un vis prea indepartat. ... tragerea pe linie moarta a proiectului podului Calarasi-Silistra. ... un pod la Calafat-Vidin si altul la Calarasi-Silistra. Podul de la Calafat-Vidin s-a finalizat, dar cel de la Calarasi-Silistra nici nu a fost demarat.
Au existat in perioada interbelica curse aeriene care legau orasele Calarasi si Bucuresti, in mai putin de o jumatate de ora se parcurgea distanta care azi cu trenul nu o poti strabate decat in minimum doua ore.
Primaria Municipiului Calarasi organizeaza sambata 01.07.2017, intre orele 07.00-15.00, o serie de activitati prilejuite de sarbatorirea ZILEI DUNARII - editia 2017. Evenimentul se va desfasura in Parcul Central al Municipiului Calarasi. ... concurs de pescuit organizat in parteneriat cu AJVPS Calarasi;
Doi calaraseni talentati care isi iubesc orasul de suflet (reporterul Nelu Balasa si artistul Jimmy Stanescu) au surprins cu aparatul de fotografiat cateva instantanee din cea mai generoasa zona a orasului Calarasi: ... cladirea fostului cinematograf Victoria, Capitania Portului Calarasi si Gara fluviala.
Realitatea din Calarasi informeaza: Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana!
Este vorba despre cladirea care adaposteste sediul Prefecturii judetului Calarasi. ... 389, primarul orasului Calarasi, Gh. ... Ciconi Desigur, in functie de evolutia vremurilor si cazul cladirii Prefecturii de la Calarasi a reprezentat un punct de mare atractie, pentru vizitatori si nu numai.
Un proiect in serial in spatiul virtual Traiesc in Calarasi de peste o jumatate de veac. ... - Aici Centrul de radioficare Calarasi!
Social-democratii din Calarasi se asteptau ca Oana Niculescu-Mizil sa demisioneze din partid "Demisia doamnei Oanei Niculescu-Mizil era de asteptat atat pentru mine, cat si pentru multi dintre colegii mei", a declarat luni presedinte organizatiei municipale a PSD Calarasi, Ion Stefan.
Jurnalul de Calarasi : DELEGATIE BULGARA LA PRIMARIA MUNICIPIULUI CALARASI Primarul Municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a primit, joi, 16 aprilie, vizita unei delegatii bulgare, condusa de prefectul Silistrei, Stoyan Bonev.
google-analytics.com