Cautare

61538 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din prahova" (5.21 secunde)
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reglementari legale si necesare, in domeniul educatiei, de care beneficiaza 3.242 de cadre didactice din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Un sistem viciat, frudat si distorsionat de interese, asa a caracterizat vineri ministrul Mihail Hardau sistemul educational din tara noastra.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Inca avem un examen de admitere la Academia de Politie si la scolile de politie si jandarmi irelevant si rudimentar, de tip grila, cu putine materii de examen, in conditiile in care concurenta la asemenea scoli este foarte mare si s-ar putea selecta tineri valorosi si dedicati acestor profesiuni.
Candidatii la examenul de rezidentiat din acest an vor invata aceeasi materie pentru ca metodologia examenului a fost modificata.
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008).
La Donna Medical Center din Bucuresti puteti apela cu incredere la urmatoarele servicii:
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Femeile cuprinse in campanie sunt din mediul rural si orase mici, din cinci judete ale tarii (Arges, Galati, Ialomita, Prahova si Teleorman).
- procurorii mai afirma ca, in urma vizitei Dlui Tony Blair din 26 Martie am "obtinut foloase nepatrimoniale constand in imagine"/ reamintesc ca in Martie 2012 nu era campanie electorala, ca eu am candidat in Decembrie intr-un colegiu din Judetul Gorj pe care il castigasem oricum in anul 2008 si unde PSD a avut mereu un sprijin electoral consistent si ca USL se afla in toate sondajele de opinie la o distanta uriasa fata de ceilalti competitori politici;
In sedinta din aceesi zi a Comisiilor de Cultura reunite, Georgica Severin, fost senator PSD si presedinte al Comisiei de cultura din Senat a fost numit la conducerea Radioului Public.Votul a fost de 15 pentru si 2 impotriva.Plenul Camerelor reunitel-a validat pe Georgica Severin pentru functia de presedinte-director general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune cu 214 voturi pentru, 58 impotriva si 1 abtinere.
Surse din cadrul IPJ Prahova au declarat ca banii au fost initial depusi la banca, apoi retrasi in 2007-2008 si pastrati intr-un geamantan vechi care se afla sub o scara din casa nelocuita a parintilor victimei.
Biroul Executiv Central al Partidului Conservator a dat publicitatii luni un comunicat de presa prin care anunta excluderea lui Florin Anghel din partid si dizolvarea conducerii filialei Prahova.
Hanganu a ridicat osanale pentru PSD in discursul tinut la Conferinta organizatiei judetene Prahova a acestui partid. ... In plus, el ocupa si functia de presedinte al Organizatiei Prahova a PD.
Deputatul PSD de Prahova, Mihai Apostolache, a fost dat afara din sediul unde se afla biroul sau parlamentar, presedintele organizatiei judetene PSD, Marian Saniuta, reprosandu-i printre altele neimplicarea in activitatile filialei si faptul ca si-a deschis un alt birou parlamentar in Ploiesti.
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi valabil pentru judetele Prahova si Buzau. ... In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Clipe de groaza pentru 40 de persoane, care se aflau intr-un autobuz implicat intr-un accident in Prahova. ... Din primele informatii de la fata locului, nicio persoana nu ar fi ranita.
Sase persoane au fost grav ranite in urma unui accident teribil pe DN1A, in judetul Prahova, in zona comunei Maneciu. ... Din primele informatii, trei persoane sunt inconstiente, iar la fata locului a venit si un elicopter SMURD.
Membrii Consiliului National al Aliantei vor respecta prevederile protocolului bilateral de colaborare in cazul presedintelui Consiliului Judetean Prahova, fara a permite acestuia sa treaca de la PNL la PD, a afirmat presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban.
Recent resuscitata de fostul conservator Florin Anghel, formatiunea politica PNDC a obtinut in Prahova cinci din cele 36 de mandate de consilier judetean.
google-analytics.com