Cautare

942 de rezultate pentru "revista" (7.06 secunde)
Acum, revista Reader’s Digest a demarat o campanie europeana, menita sa puna capat acestei amenintari. ... Site-ul ofera si informatii despre o serie de articole din revista, care prezinta pericolele la care copiii sunt expusi pe internet.
Dupa evenimentele din 1989, Mihai Matei a realizat o parte din grafica si trucajele Academiei Catavencu, dar si pentru controversata revista de fapt divers Infractoarea. ... - Primul meu desen a aparut in revista Urzica, cand aveam 14 ani. ... - Mai pastrati vreo copie a primei caricaturi publicate intr-o revista?
Revista Jazz Compas si ARCUB continua aventura jazzului din Capitala! ... In urmatorul număr din revista Jazz Compas veti putea citi la rubrica Artist Catalog, un interviu extins cu membrii grupului:
Successful Magazine Women este o conceptie internationala, o revista destinata succesului, feminitatii si elegantei, prin care este adusa in atentia cititorilor cariera personalitatilor feminine din intreaga lume si stilul lor de viata, cu alte cuvinte succesul din toate domeniile.
• Interviuri, aparitii in presa etc - In editia de februarie-martie 2014 a revistei Tarom Insights, despre internet - link - Pe 13 decembrie 2013 despre Facebook in emisiunea iLikeIT de pe Protv - link - Pe 7 martie 2013 despre plecarea de la BCR si despre planurile de viitor pe PortalHR - link - Pe 26 aprilie 2013 despre Facebook si marketing online pe Business24 - link - Pe 17 octombrie 2012 despre mine si branding personal pe Ganduri si Bucatareala - link - Pe 17 mai 2012 despre mine si pasiunile mele in Revista Flacara - link - Pe 26 august 2011 despre mine si pasiunile mele pe StilPedia - link - Pe 20 iunie 2011 despre blogging si bani pe Business Review - link - Pe 9 martie 2011 despre cum e sa fii Social Media Manager pe PR-Romania - link - Pe 1 noiembrie 2010 despre trecerea de la freelancer la corporatist in Revista BIZ - link - pe 20 octombrie 2010 despre jobul de la BCR pe AdHugger - link - Pe 14 iulie 2010 despre avantajele vietii de nefumator in revista Cariere - link - si multe altele fara linkuri.
Alina Avadanei scrie si la revista "Idealuri" editata de Colegiul National "Iulia Hasdeu". Reproducem un fragment de-al tinerei liceene, din proza "Povestea Dorei Striendberg", publicat in aceasta revista, in nr.
Replica Vedetelor va fi o revista lunara glossy ce va publica articole interesante despre viata vedetelor, povesti ale oamenilor si brandurilor de succes. Revista va lansa idei de investitii personale pe termen lung, va prezenta ultimele tendinte din domenii precum:
Joi, 11 mai, la ora 19,00, la Teatrul de Revista Constantin Tanase, Sala SAVOY (Calea Victoriei nr. ... https://www.youtube.com/watch?v=tr_i_bthVhE Concertului de la Teatrul de Revista Constantin Tanase ii vor urma alte doua evenimente:
TVR, Media Trust, revista Accente, Agentia de carte, revista Cariere, Catavencii, ziarul Metropolis, Observator Cultural, revista 22, Romania TV, Suplimentul de cultura.
Cartea soaptelor, unul dintre cele mai apreciate volume semnate de Varujan Vosganian, a obtinut Premiul Cartea anului 2009, acordat de revista Romania literara, cu sprijinul Fundatiei Anonimul, Premiul revistei Observator cultural pe anul 2009, Marele premiu Niram Art - Trofeul Mihail Sebastian, acordat de revista multiculturala Niram Art, in colaborare cu Institutul Cultural Roman de la Madrid, Premiul Mihail Sadoveanu, oferit de revista Viata Romaneasca, Premiul pentru proza al revistei Arges, Premiul Gheorghe Craciun, oferit in cadrul colocviului Generatia 80, Premiul revistei Convorbiri literare pe anul 2009, Premiul Academiei, acordat celei mai bune lucrari in proza a anului 2009.
cu Nicolae Cristache la ziarul Ora - (eveniment), cu Mihai Tatulici la revista Privirea (sef sectie club, timp liber, vacante, ambient, sanatate), cu Cornel Ostahie la revista "Oameni in top" (mass-media, produse si servicii, cultura, reportaj), cu Ion Cristoiu la ziarul Azi (cultura), cu Nicolae Ulieru la revista Vocea Valahiei (social si politic).
Simona Chitac Media si revista Casino Life & Business Magazine, prima revista a industriei de gambling din Romania, au initiat un nou si foarte original proiect de ajutorare a copiilor ce sufera de autism sau sindrom ADHD.
A colaborat cu Revista Formula As multi ani, in paginile careia in permanenta am vazut articole despre animale care ne-au emotionat. ... Colegii sai de la revista "Formula AS" au lansat un apel pentru adoptia animalelor pe care le detinea in ultima perioada a vietii.
Articolul reproduce un reportaj publicat de dumneavoastra in revista ieseana Opinia Studenteasca nr.
"Dusmanul de clasa", o teza absurda chiar si pentru comunisti Revista "Historia" si Adevarul Holding lanseaza un nou proiect editorial intitulat:
Cantareata nu s-a sfiit sa-si arate nurii in revista cu iepurasi si are astfel parte de o dubla premiera. A filmat un videoclip extrem de senzual pentru noul ei single, Te iubesc, o piesa produsa de Boier Bibescu.Un nou cadou pentru admiratorii sai!
Varatec, Dezintegrarea Basarabiei la 1940, Revista Istorica nr.1-2/1992, pag. ... Verenca, Realitati economice in guvernamantul Transnistriei, Revista Istorica, nr.1-2/1992, pag.
As putea spune ca au fost printre cei mai grei ani din viata mea, mai ales ca, dupa ce debutasem cu doua poezii, in revista Tribuna, am pierdut dreptul de a publica imediat ce s-a aflat ca, sub pseudonimul Ana Blandiana se ascunde fiica unui dusman al poporului.
(Articol scris de Mihai Milca, aparut la rubrica Disidenta - opozitie - critica antisistem, in revista Punctul Critic Nr.
(Articol de Mihai Milca, aparut la rubrica Disidenta - opozitie - critica antisistem, in revista Punctul Critic Nr. 03 / 2017) (continuare) Tito nu dorea aservirea economiei iugoslave celei sovietice si nu dorea sa fie portavocea supusa a Moscovei in probleme politice si internationale.
google-analytics.com