Cautare

2324 de rezultate pentru "pret" (2.89 secunde)
Piata de Gros, cumparata la pret de chilipir Relatia milionarei cu agricultura a inceput cand avocatul ei, care e si lichidator judiciar, i-a dat un pont de aur:
Lodgy va avea atat o versiune cu cinci locuri, cat si una cu sapte, si va pastra avantajul de pret de 3.000-4.000 euro fata de concurenta, la fel ca si alte modele Dacia de pana acum.
S-a platit un pret incredibil pentru Romania, respectiv 40 de milioane euro. ... Potrivit lui Gusa, in aceasta tranzactie "s-a platit un pret incredibil pentru Romania, respectiv 40 de milioane de euro pentru aceasta participare".
Analistii Goldman estimeaza o scumpire de 15% a petrolului, al carui pret pe baril va ajunge la 120 de dolari, dupa ce a inceput anul 2011 cu un pret de 95 de dolari pe baril. ... Aurul a inceput anul cu un pret de 1.412 de dolari pe uncie.
tiMOn-oferte pentru toate buzunarele Editia de toamna targului imobiliar national strange laolalta oferte extrem de variate si avantajoase, precum garsonierele de 19 000 euro (pret care include TVA si loc de parcare) in proiectul Sun Residence, dar si vile cu preturi incepand de la 67 000 euro in proiectele dezvoltatorului Premier.
In total, la tIMOn cei care vor sa cumpere o locuinta pot gasi oferta a peste 200 de ansambluri rezidentiale atat in zone centrale cat si semicentrale si periferice, dar si in tara, acoperind toate categoriile de pret si nevoi.
Mereu incercam sa prezentam cititorilor produse de marca, fiabile si cu un pret accesibil, asadar astazi am pus ochii pe masina de spalat rufe Whirlpool AWS 61012 si ne-am gandit ca pentru acest buget este produsul perfect, bineinteles ca pe langa pret si fiabilitate, ne-am uitat si la marca, mai mult de atat ne-a incantat ca vine cu al 6-lea simt.
Iar apa cu care ar stropi ar ajunge sa o cumpere la un pret de 7 ori mai mare decat cel al apei potabile de la robinetele din MADR.
Cresteri, dar si scaderi de pret in ultimul trimestru In Bucuresti, spre exemplu, pretul mediu solicitat de catre vanzatori pentru un apartament s-a majorat cu 1,8% in ultimul trimestru al anului trecut, ajungand la o valoare de 1.250 de euro pe metru patrat util.
Nokia a anuntat lansarea a trei telefoane mobile accesibile ca pret, din gama de mijloc: ... Modelul 3500 Classic este cel mai ieftin dintre cele trei, cu un pret recomandat de 135E, dar caruia nu ii lipsesc dotarile necesare acestui moment.
Cel mai puternic este V8650, al carui nucleu este derivat din Radeon HD 2900 XT, ce dispune de 2 GB de memorie si are un pret de 2.800$ fara taxe.
Mai mult, daca pana acum modelele iPhone chiar si in versiunile "de baza" nu erau printre cele mai accesibile, de multe ori acestea venind la pachet cu abonamente lunare costisitoare, de aceasta data Apple propune pentru gama iPhone un pret de pornire de zero dolari - in cazul lui 3GS de 8 Gb si de 99 dolari pentru iPhone4 de 8 Gb.
356 lei Tableta Serioux ecran 7 inch, 512MB, 4GB, Wi-Fi, Android 2.3, Negru, Husa, pret la eMAG. ... 369 lei Allview - Tableta Alldro Speed Eco Plus procesor 1GHz Cortex A8, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, TFT LCD Rezistiv Touchscreen 7", 4GB, Wi-Fi (Neagra), pret la EVOMAG 3.
iPhone X vine cu un ecran care acopera toata partea frontala a telefonului si cu un pret cel putin la fel de spectaculos. ... iPhone 8 ajunge in magazine incepand cu 22 septembrie, la un pret de pornire de 700 de dolari.
Corneliu Vadim Tudorʺ aminteste de celebrul cuplu imperial printr-un document care conține trei semnaturi olografe ale lui Napoleon (pret de pornire: 7.000 euro) si o scrisoare a Joséphinei, sotia sa, din noiembrie 1808, adresata varului ei (pret de pornire:
In cinematografele din Romania ruleaza deja filmul Cu orice pret in regia lui David Mackenzie. ... regizat cu fler si claritate, Cu orice pret nu face rabat de la secvente de urmariri, schimburi de focuri si dialoguri memorabile.
Cam cat castiga un pictor pe luna poate pune ce pret vrea la tablou? ... Poti pune ce pret vrei dar intrebarea e daca primesti cat ceri. - Normal ca un pictor poate pune un pret chiar si de 3 milioane euro pe un tablou, dar cine da atat?!
un mare tablou din ciclul Gradinilor, create in anii '90, Gradina, provenind dintr-o importanta colectie institutionala bucuresteana, pleaca in licitatie de la un pret de 20.000 de euro.
Copiii, bunul cel mai de pret al Romaniei, pe care o puteti citi in continuare. Peste doar cateva zile sarbatorim ziua celor pe care eu ii consider cel mai de pret bun al acestei tari si totodata viitorul ei, copiii.
Doar 1576 lei pentru cel mai amplu program facial. Pret normal: ... Pret special in septembrie: ... Pret normal: 1470 lei, acum DOAR 579 lei.
google-analytics.com