Cautare

61903 de rezultate pentru "poze cu urmariti general din focsani" (8.57 secunde)
Acest lucru este cu atat mai absurd cu cat in Constitutia Romaniei scrie clar ca presedintelui in functie i se aplica prevederile articolului 72, ca si parlamentarilor.
Inca nu ati inteles ca tensiunile fac si ele parte din viata. ... Se pare ca si nativii acestei zodii sunt urmariti de pesimism. ... Weekendul este favorabil calatoriilor doar cu conditia ca locul de munca si sanatatea sa va permita.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
cum lucreaza o parte din Politia" (de Catalin Sturza):
Problema atasarii unei poze la CV este destul de delicata, mai ales ca unele persoane, chiar daca sunt avantajate de un fizic extrem de placut, pot fi prea putin fotogenice.
Pentru multi dintre cei din generatiile tinere, Internetul este cea mai buna inventie de la roata incoace si poate fi un instrument foarte util atat pentru adulti cat si pentru cei mici. ... Cei mici se inteleg foarte bine cu tehnologia de la varste din ce in ce mai fragede.
Textul este ilustrat cu fotografia unui meserias care face o roata. ... Si va invit si pe voi, prietenii mei, sa urmariti.
Deputatul PD-L Cezar Preda dezminte pe Inpolitics informatiile vehiculate de mai multa vreme, potrivit carora ar avea o relatie amoroasa cu Elene Udrea si spune ca nu s-a intalnit niciodata cu ea intr-un motel, poate si pentru ca " eu sunt prieten cu ea si ne intalnim ori de cate ori vreau si cand vreau".
Imi plac telespectatorii care speculeaza apropierea alegerilor si transmit poze cu masini "de smecheri" care se balacesc in mare, la Corbu.
Potrivit meteorologilor, in intervalul 8-21 Februarie 2016, vremea va fi, in general, ploioasa, cu temperaturi medii ce vor atinge valori de 13-14 grade la nivelul intregii tari.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
xxx In urma cu foarte multi ani,efectuand o cursa la Fiumicino si avand liber aproape o zi,am hotarat sa vizitez Macheta Romei Antice.
La sediul ASFAN se gasesc fotografiile integrale din care au fost extrase imaginile obiectelor neidentificate, precum si alte informatii privind aceste cazuri.
De cateva luni am dat startul blogului cu stiri culturalo-culinare si m-am tot jucat si cu uneltele Facebook. ... Si, pentru ca am observat performanta slaba din ultima vreme din reteaua Facebook, am zis sa pun pe hartie cateva idei, poate ajuta.
Teodora Pantu) In ultimii 50 de ani, America a experimentat cu o serie de noi configuratii maritale: ... PEW Research arata ca, in America anului 1965, o femeie isi dedica, in medie, 32% din timp muncii domestice, iar un barbat, doar 4%.
Dupa un somn chinuit de 3 ore in masina, cu picioarele pe bord, in portul Keramoti, la rand la ferry, vine vremea sa ne trezim si sa cumparam bilete la primul ferry-boat, pentru insula Thassos! ... Arhitectura tipic mediteraneana, cu case maxim cu 2-3 etaje. ... Bineinteles, cu aparatul de fotografiat!
MIRIAM EUGENIA SOARE) Saptamana viitoare plec din tara in scopuri medicale. ... Cand ma gandesc ca se apropie ziua plecarii, imi vine sa-mi smulg parul de pe cap pentru ca nu stiu cum sau daca voi putea supravietui sa zbor pana la destinatie cu clasa economic.
Ionela Stanila) Pasionat de fotografie, un tanar din Calarasi si-a dat seama ca astfel ar putea schimba fata orasului, aratandu-le si altora ceea ce doar el vede prin obiectivul aparatului. Cele mai frumoase peisaje, cladiri si oameni din orasul de pe malul Borcei sunt imediat imortalizate.
Din ce in ce mai tare, manualele din care se presupune ca invata copiii nostri arata a dorinta malefica de indobitocire. ... Din ele puteai intelege, te puteai descurca sa recuperezi o lectie daca nu erai atent la ora sau daca lipseai din cauza vreunei raceli rebele.
Bonus, pentru cei curiosi, a oferit si o brosura frumos colorata, despre realizarile din Mangalia, ilustrata cu poze de pe Internet, in care se vad inclusiv niste munti mareti, proiect lasat probabil pentru al doilea an de mandat.
google-analytics.com