BERBEC 21.03-20.04: Veti fi parca prea tensionati dar si mai romantici ca de obicei. Tensiunea nu creeaza o atmosfera prea placuta intre dumneavoastra si jumatatea care va asteapta acasa. Inca nu ati inteles ca tensiunile fac si ele parte din viata. Mai importante sunt acum increderea si intelegerea reciproca.

TAUR 21.04-21.05: Se pare ca si nativii acestei zodii sunt urmariti de pesimism. Saptamana parca decurge prea lent pentru gustul dumneavoastra si atingerea obiectivelor directe este mult prea departe. Nu priviti doar partea goala a paharului, admirati mai bine ce frumos straluceste lumina in cea plina.

GEMENI 22.05-21.06: Zilele saptamanii vor fi solicitante pentru dumneavoastra. In prima jumatate va veti ocupa doar de problemele celor dragi, iar in weekend va preocupa si situatia dumneavoastra. La un moment dat va simtiti frustrati de toate problemele nerezolvate. Concentrati-va mai mult si veti solutiona rapid situatia.

RAC 22.06-21.07: Intre atatea proiecte in derulare va simtiti ca intr-un carusel ce nu mai vrea sa se opreasca. Veti fi nevoiti sa incetiniti ritmul pentru mai multa relaxare si sa va ocupati de dumneavoastra. Weekendul este favorabil calatoriilor doar cu conditia ca locul de munca si sanatatea sa va permita.

LEU 22.07-22.08: Problemele personale se pare ca va creeaza un motiv real de ingrijorare. Ritmul lent al afacerilor da o stare de tensiune ce se va reflecta si in buna dispozitie a dumneavoastra. Nu este nevoie sa va faceti griji, deoarece va alimentati nelinistile. Situatia se rezolva doar spre sfarsitul saptamanii.

FECIOARA 23.08-22.09: Va faceti prea multe probleme, depuneti eforturi mari pentru a finaliza lucrarile ce asteapta sa fie terminate si sanatatea este singura care s-ar putea sa va creeze reale necazuri. Mai multa odihna si un regim echilibrat sunt necesare pentru ocolirea neplacerilor.

BALANTA 23.09-22.10: Se pare ca dragostea va umple prea tare tot timpul si nu va mai ramane prea mult sa va concentrati si pe altceva. Nu urmariti decat sa fiti mai aproape de cei alaturi de care va simtiti atrasi.

SCORPION 23.10-21.11: Succesul va urmareste in aceste zile. Urmati-va planurile si propriile idei, fara a mai cauta sprijin la altii. Uneori solutiile optime va stau alaturi si nu vedeti prea limpede situatia datorita indeciziei. Intuitia va duce rapid spre reusita.

SAGETATOR 22.11-21.12: Problemele minore cu care va confruntati pot fi usor indreptate si solutionate. Totul este sa cereti ajutorul celor ce va sunt mereu aproape. O persoana influenta va ajuta mai mult decat va asteptati.

CAPRICORN 22.12-19.01: La locul de munca veti gasi mult mai usor maniera calma si hotarata prin care sa va impuneti punctul de vedere. Profiturile obtinute pot fi mult mai usor investite. Aceti grija si de partener. Nu ar trebui neglijat prea tare.

VARSATOR 20.01-18.02: Prima jumatate a saptamanii nu este favorabila inceperii noilor proiecte. Mai bine orientati-va spre cercetare, perfectionare si inceperea unor cursuri de specializare. Incercati sa obtineti doar informatiile care va vor pune intr-o pozitie mai puternica.

PESTI 19.02-20.03: Pierdeti prea mult timp pretios cu treburile de rutina si va incapatanati sa cereti ajutorul celor care pot gasi o solutie mult mai repede. La sfarsitul saptamanii activitatile in aer liber va binedispun.