Cautare

1104 de rezultate pentru "posturi ocupate" (5.69 secunde)
Vor fi mii de oameni care vor lucra la autostrada, vor avea cazarea si masa asigurata, astfel vor fi ocupate toate unitatile de cazare, care, stim cu totii, in timpul saptamanii, sunt mai mult goale.
Functiile ocupate de acestia au fost atat de Specialisti, cat si de Manageri, angajatii romani detasati in strainatate ocupand pozitii diverse, printre care si cea de Director Regional sau Director Executiv.
Una dintre explicatii - cea mai plauzibila - consta in faptul ca o mare parte dintre acesti noi nomenclaturisti nu se ridica la nivelul pozitiilor ocupate in organigrama statala.
National Minunea! Fanii au votat cea mai mare realizare a Romaniei!7 meciuri sigure in 2012 care vor face National Arena neincapatoare:
Locurile 4-10 au fost ocupate, in ordine, de: Peter Mikkelsen (Danemarca, 142 de puncte), Oscar Julián Ruiz (Columbia, 132 de puncte), Sándor Puhl (Ungaria, 119), Jorge Luis Larrionda (Uruguay, 108), Urs Meier (Elvetia, 102), Anders Frisk (Suedia, 100) si Frank De Bleeckere (Belgia, 98).
Primele zece pozitii in ierarhia WTA de simplu sunt ocupate de urmatoarele jucatoare: 1. Victoria Azarenka (Belarus) - 8.585 de puncte, 2.
Primele zece locuri in clasamentul FIFA sunt ocupate de urmatoarele reprezentative: 1. Spania 1.442 puncte 2. Germania 1.345 3.
Au fost ocupate toate cele 50.000 de locuri ale Stadionului National, inaugurat in ianuarie 2012. Pe arena au fost prezenti si circa 4.000 de suporteri greci, imbracati in albastru si alb.
Noua organigrama a echipei-fanion a judetului Olt nu a fost comunicata, dar apropiatii sustin ca functiile cele mai inalte din conducere vor fi ocupate de Jean Nitulescu si Gheorghe Constantin (ex-presedintele Gaz Metan Severin).
Primele zece locuri in clasamentul WTA de simplu sunt ocupate de urmatoarele sportive: 1. Serena Williams (SUA) 9.592 puncte 2.
Urmatoarele pozitii sunt ocupate de Germania, Chile si Portugalia (campioana europeana). Adversarele Romaniei din campania de calificare la Campionatul Mondial 2018 din Rusia se claseaza astfel:
Primele 10 pozitii in clasamentul FIFA-Coca Cola sunt ocupate de urmatoarele nationale: 1. Germania 1.602 puncte 2. Brazilia 1.483;
Locurile trei, patru si cinci au fost ocupate in ordinea care urmeaza: Texas Instruments, Toshiba si ST Microelectronics. (www.extremetech.com)
Dupa Hong Kong, urmatoarele pozitii sunt ocupate in ordine de Coreea de Sud cu 48,8 Mbps, Japonia cu 42,2 Mbps si Letonia cu 37,5 Mbps.
GOOGLE a fost cotat, la sfarsitul anului 2007, drept cea mai puternica marca globala, dupa criteriul valorii in milioane de dolari (86.057 milioane dolari SUA), dar si dupa modul de perceptie de catre utilizatori, urmatoarele locuri fiind ocupate de companiile General Electric, Microsoft, Coca-Cola, China Mobile, IBM, Apple, McDonald‘s, Nokia si Marlboro.
Pentru persoanele cu dizabilitati se pun la dispozitie 6 locuri gratuite, care vor fi ocupate in ordinea solicitarii acestora la adresa de email [email protected].
Practic, serile imi erau ocupate si n-as fi putut intretine nici macar o relatie inocenta cu o fata. Mai exact, n-am avut nicio intalnire cu o fata inainte de a implini douazeci de ani!
Spre exemplu, in 2016, au fost prezente la Cosmetics Beauty Hair peste 130 de companii din Romania si din strainatate, cifrele inregistrate comparativ cu editia precedenta fiind cu 6 la suta mai mari, la numarul de firme expozante, cu 11 la suta s-a inregistrat o crestere a suprafetei expozitionale ocupate dar si o crestere a participarii in randul publicului cu peste 14.000 de vizitatori, ce au ales sa profite de ofertele puse la dispozitie de comercianti in cele patru zile de manifestare expozitionala.
Locurile 2,3 si 4 in FINALA Vocea Romaniei sezonul 7 au fost ocupate in ordine de: Meriam Jane, Zsuzsana Cerveni si Andrada Cretu.
Clapele au fost in prima faza ocupate de Jani Pirisjoki, dar pentru ca nu prea isi dadea interestul a fost la scurt timp inlocuit de Janne 'Warman' Wirman, care era pianist de jazz.
google-analytics.com