Cautare

372 de rezultate pentru "pietre" (2.74 secunde)
Este inadmisibil, nisipul este plin de pietre si scoici, iar conditiile de facut plaja sunt sub orice asteptari". ... Plaja din Saturn este sub orice critica - nisip amestecat cu scoici rupte pietre si chiar bolovani. ... pietre si alge mucegaite, cu un miros absolut dezgustator.
"La editia din ianuarie s-au dat bine inelele din pietre diverse - la 30 RON. ... Colierele colorate create de ea, din pietre semipretioase, sunt la 120 RON si sunt unicat.
"Am adus un pom mare, cu 1.500 de pietre de carneol, care s-a vandut cu 5.000 RON! De asemenea, si colierele din cristale create de mine au fost la mare cautare, cu pietre precum:
pandante din agat cu flori sculptate manual si sarma argintata, cu banuti argintati si lapis lazuli - la 60 RON, cercei cu pietre - intre 15 - 60 RONm pandante din diverse pietre - la 35 RON si diverse modele de fluturi, cu pietre.
Ca noutati, avem inele din argint cu pietre, din India - intre 35 - 150 RON si chiar 200 RON (inele cu rubine si smaralde), cercei din argint si safir - 150 RON, din cuart - 70 RON, cu rubin - 150 RON, bratari din chihlimbar - 25 RON, medalioane din chihlimbar - la 10 RON, coliere din chihlimbar - intre 35 - 100 RON si animalute din pietre - la 10 RON.
"Avem ca noutati, la targul de cristale, pietre aduse din Franta:
baghete cu cele 7 chakre - la 250 RON, coliere din rubine si smaralde, pietre din Madagascar:
Rodica Florea a participat recent la targul de terapii complementare de la Sala Dalles, cu bijuterii din cristale, dar si cu geode gemene de ametist, felii de agat, sfere, piramide, pietre brute, zodiace montate pe pietre - intre 7 - 15 RON, sfera de citrin cu ametist - la 1.000 RON.
colier din tanzanit - 400 RON, camee montata in argint si lucrata in scoica - 150 RON, bratari cu pietre - 15 - 20 RON, inele ciudate, cu pietre semipretioase ca lapis lazuli, morganit si agate - 50 RON, zodii din sidef - 15 RON", ne-a spus Cristina.
La standul sau, puteti gasi bijuterii handmade din pietre semipretioase, pietre naturale precum ametist, lapis lazuli, safir, turmalina si rubin, dar si obiecte tricotate precum:
Este una dintre cele mai bune pietre care pot fi folosite in caz de tensiuni sau migrene deoarece usureaza anxietatile mentale care tind sa cauzeze aceste suferinte. ... Mediere Bun pentru meditatie, rugaciune, post si pentru regresii in vietile anterioare.mAmetistul este una dintre cele mai bune pietre pentru meditatie.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au desfasurat o actiune de verificare modului de respectare a prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea bijuteriilor din metale pretioase, aliaje ale acestora si pietre pretioase, precum si a obiectelor de aurarie, argintarie si de pietre pretioase.
alte modele de paua, bratari cu rubizoizit, citrin si ametist, bratari si coliere mangetice cu magnet sintetic - la 8 RON, cercei din paua - la 8 RON, bratari din diverse pietre - intre 15 - 20 RON, colier din ametist - la 180 RON, colier din cuart si agat - la 140 RON, pietre fine semipretioase si ornamentale - la 10 RON:
Iubitorii de cristale pot veni sa achitioneze bijuterii, cristale si pietre pretioase. Zeci de expozanti vor aduce la Brasov spectaculoase bijuterii din pietre pretioase (rubin, safir, topaz,diamante, smarald, acvamarin), dar si bijuterii din pietre semipretioase (jasp, ametist, citrin, opal, cuart si altele).
Pe langa aceasta, vizitatorii vor fi intampinati cu expozitia temporara de sculptura in piatra "Mari Adormite- pietre, fosile, arta".
"Am adus pietre romanesti din zona Baia Mare: cristal de stanca, hematite, pirita, calcite, rodonit, galena si calcar fosil - intre 10 - 70 RON, in functie de marime si de felul pietrei, dar si pietre din Brazilia", ne-a spus Carmen Bere.
coliere din agat de foc - 100 RON, scoica perlifera de apa dulce - 18 RON, pandantive din diverse pietre - 12 RON, briose, ace - 10 RON, pandantive din citrin, aventurin, carneol, cristal de stanca - 8 RON, pandant din lapis lazuli (piatra prieteniei) - 9 RON, cercei cu tortite din argint si diverse cristale - 20 RON, bufnite cu pietre, broasca testoasa, bratari din paua - 10 RON, colier din cristal de stanca - 100 RON, colier din bronzit - 100 RON, colier din fluorina si cercei - 150 RON, colier din carneol si agat - 50 RON", ne-a spus Oscar Edelstein.
Expozitia inregistreaza succes dupa succes in marile orase (Timisoara, Constanta, Baia Mare), unde prezinta cele mai stralucitoare bijuterii din cristale si pietre semipretioase.
casete de bijuterii pictate - intre 12 - 35 RON, in stil retro, huse din piele pentru telefonul mobil - la 20 RON, huse din material pentru telefonul mobil, perii din lemn pictate - intre 8 - 12 RON, icoane pe lemn - intre 35 - 75 RON, bijuterii din pietre semipretioase si sarma argintata, cercei din cristale - intre 15 - 35 RON, coliere din pietre semipretioase", ne-a spus Catalina Marinescu.
"Lucrez cu margelute de nisip si pietre semipretioase. ... Uneori, Ruxandra Sandru poate lucra la un set (ce contine coliere, bratara si inel) din pietre semipretioase chiar si doua saptamani.
google-analytics.com