Cautare

372 de rezultate pentru "pietre" (3.01 secunde)
De asemenea, am adus brose in forma de fluturi, cu pietre semipretioase puse in mijloc", ne-a spus Cristina Barbos. De multe ori, la fabricarea acestora o ajuta si fiica sa, care este eleva.
Este vorba despre bratarile din flori de coral si sidef, lucrate manual, la 45 RON, colierele din pietre - 75 RON, pandantele cu pietre deosebite - 35 RON, brosele sub forma de ace - intre 20 - 35 RON (acestea din urma au mers foarte bine).
"Am adus pandante colivii - la 10 RON, inele cu pietre precum coral, aventurin, lapis lazuli, ametist si cuart roz - la 15 RON.
Maria Luiza a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie coliere, pandante, cercei si bratara (din Brazilia) - intre 40 - 45 RON, bratari din lapis lazuli - la 30 RON, coliere din seminte de asai - la 15 si 20 RON, cercei din pietre - la 10 RON, sfere pentru masaj si baghete de cuart roz - la 65 RON, set din ametist (cercei, inel, pandant) - la 200 RON, pendule - intre 35 - 45 RON (3 bucati), inele din pietre - la 10 RON, 15 RON si 25 RON.
La targul de la Muzeul Taranului Roman, poti gasi in fiecare week-end standul Andreei si Cristinei, cu bijuterii din pietre semipretioase si bijuterii hand-made, ornamente pentru pom hand-made, felicitari hand-made, tricotaje hand-made,.
si noi si vechi, cu pietre semipretioase sau fara pietre. Doamnele peste 40 de ani cauta bijuterii vechi, iar cele tinere cauta bijuterii moderne.
Toti au aflat cum sa foloseasca inteligent peria sonica de curatare a fetei Clarisonic, un produs perfect pentru bagajul de mana si calatorii, produse cosmetice waterproof si long lasting pe care le pot gasi la Marionnaud, dar si ceasurile Christina Diamonds, personalizate cu charmuri din aur si pietre semipretioase.
Am adus bijuterii din pietre semipretioase precum: chihlimbar, citrin, jad, coral, ametist, turcoaz, peridot. Bratarile din argint costa de la 50 RON pana la 500 RON.
ametist, citrin, ochi de tigru, jasp, aventurin, ochi de soim, piatra lunii, turmalina, smarald, pietre pretioase si semipretioase, coliere din granat, ametist, carneol, ametrin, cristal de cuart, piatra sangelui, heliodorul, care este foarte buna, acum, in timpul pandemiei.
Pasiunea o am dintotdeauna, dar am inceput sa particip la targuri din 2015, ne-a spus Ionut Ciocan. La standul sau, vizitatorii au gasit si martisoare din pietre si bratari din diverse pietre.
La standul sau, gasiti obiecte mici din argnt, animalute, pasari, pahare din argint, bratari din argint, lanturi si pandantive din argint, icoane vechi - la 200 Ron, gablonturi, bratari cu pietre din argint, inele din argint si pandantive.
Am adus cu diverse pietre: rubin inzoisit, ametrin, ametist, opal, merlinit, agat dentritic, amoniti, ovarovit din Bistrita, iar la bratari am adus ca pietre chihlimbar, pirita, lava vulcanica, crisocola, mokait, ametist albastru-verzui, o combinatie de lava vulcanica, turcoaz Africa, rodonit, piatra soarelui, ne-a spus Maxim Hiruta.
Ca pietre, am dat foarte bine rubine, granate, smaralde, granate am dat putine, am aduo colectie de pietre sub forma de oua, care costa intre 500 de euro si cateva mii de euro - smarald, safir, cuart roz, citrin, jad, rodocrozit.
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei.
Teodora Chiselenco din Tulcea a venit la targul din curtea MTR cu bijuterii din pietre, cercei de aventurin, dar si coliere, fuste crosetate, salvari de bumbac - la 100 Ron, gablonturi, pisici facute din materiale si umplute care se pot spala la masina de spalat - la 35 Ron.
Jaful a durat trei zile, timp in care locasul a fost golit de icoane pretioase incadrate de aur, argint si pietre pretioase, de candelabre din argint si aur, de cruci incrustate si ele cu pietre pretioase si de alte relicve rare.
Totodata, ea mentioneaza ca "politic sau nepolitic, Adrian Nastase are de gat niste pietre de moara, sub forma unor dosare". ... Oricum, politic sau nepolitic, Nastase are de gat niste pietre de moara, sub forma unor dosare", a fost de parere Zoe Petre
Marcel Hoara a fost atacat cu pietre si fugarit de cateva zeci de participanti la mitingul din Piata Victoriei, talibanul de frunte al PD-L fiind salvat si scos din multime de politistii comunitari si dus sub escorta in Muzeul Taranului, mort de spaima, de unde a fost scos cu o duba a Politiei Comunitare.
Spre deosebire de alte bijuterii din metale pretioase, verighetele sunt scutite de acciza de 25% care se aplica pentru articolele din aur, argint si alte metale si pietre pretioase.
"Atunci cand creez bijuterii din pietre folosesc si metale si otel inoxidabil. Am adus si bratari Shambala din rasina cu pietre (margele) - la 35 RON, bratari cu rubin inzoisit - la 40 RON si coliere din turcoaz cu accesorii argintate - la 140 RON", ne-a spus Jacqueline Niculescu.
google-analytics.com