Cautare

7687 de rezultate pentru "piata obor" (3.77 secunde)
Motivul principal pentru care craiovenii ocolesc piata este ca, desi gasesc marfa ca si in supermarketuri, nu pot sa si-o aleaga. ... Acestia se plang de faptul ca tot mai multi craioveni prefera produsele de la supermarket decat pe cele de pe tarabele din piata.
"In pofida reticentei manifestate pe piata bancara fata de activitatea de creditare, Bank of Cyprus si-a continuat activitatea de finantare, actionand in mod prudent si luand in calcul atat riscurile evidente cat si cele care se pot ivi pe parcursul derularii relatiei de credit.Colaborarea pe proiectul ‘My Dream Residence’ este prima de acest fel cu Romania Invest si pana acum s-a desfasurat in conditii bune.
In 2008 Eltrix a avut o cifra de afaceri de 9.1 milioane euro, care, conform estimarii reprezentantilor sai conduce la o cota de piata in Romania de aproximativ 15-17%.
au cazut de acord asupra unui parteneriat pe piata de cautari si publicitate pe internet, prin care incearca sa-si consolideze pozitia in raport cu liderulglobal Google, iar incheierea intelegerii va fi anuntata oficial miercuri, potrivit unei surse apropiate discutiilor.
Echipamentul beneficiaza de o garantie de 8 ani de zile, Baxi Romania fiind singurul furnizor de pe piata autohtona de profil care ofera clientilor acest beneficiu pentru toate produsele din gama centralelor BAXI.
Echipamentul beneficiaza de o garantie de 8 ani de zile, Baxi Romania fiind singurul furnizor de pe piata autohtona de profil care ofera clientilor acest beneficiu pentru toate produsele din gama centralelor BAXI.
Televiziunea digitala terestra intarzie, iar institutional si legislativ media se confrunta in continuare cu neajunsuri Desi Romania este o tara relativ mare din punct de vedere al populatiei, intre tarile din regiune, piata presei scrise este subdezvoltata, in media elecronice tranzitia catre televiziunea digitala terestra intarzie, iar in domeniul institutional si legislativ media se confrunta in continuare cu neajunsuri.
90 - Piata Valea Ialomitei; ... 122-124 - Piata Chilia Veche; ... Drumul Taberei nr.18 - Piata Orizont; ... Drumul Taberei nr.42 - Piata Drumul Taberei; ... 134 - 140 - Piata Gorjului; ... Iuliu Maniu nr.73 - 92 - Piata Veteranilor; ... 29 - Piata Crangasi.
Un asemenea traseu este prevazut intre Piata Romana, Universitate si Biserica Antim.
Lucrarile la pasajul subteran de la Piata Romana incep in primavara. Primaria Capitalei va plati 1,2 milioane lei pentru serviciile de consultanta din cadrul proiectului de construire a unui pasaj subteran pietonal la Piata Romana.
Compania IT Asesoft Distribution vrea pentru anul viitor dezvoltarea marcii proprii de monitoare LCD, Horizon, prin atingerea unei cote de piata de 10% si pastrarea primului loc între marcile românesti de monitoare LCD, a anuntat ieri compania.„În ultimii doi ani, piata de monitoare a cunoscut o transformare rapida, astfel ca, în prezent, 94% dintre clienti se îndreapta catre monitoarele LCD si doar 6% catre cele cu tub catodic.
Cele doua companii intentioneaza in acest fel sa isi intareasca competitivitatea, pentru a putea recupera decalajul tehnologic pe care-l inregistreaza fata de Google si Apple pe piata smartphone-urilor si tabletelor.
Un exit e exclus Compania americana UPC (Liberty Global - LGI) nu are "in acest moment" planuri de a face un exit de pe piata de cablu TV din Romania, a declarat la Bruxelles Mike Fries, directorul executiv al companiei, fara a comenta sau nega insa informatiile de pe piata, potrivit carora in ultimul an LGI a purtat discutii de vanzare cu firma romaneasca de cablu RCS&RDS.
Piata de PC-uri din zona Europei Centrale si de Est a crescut substantial anul trecut, cu 7,5% in volum si 3,1% in valoare, potrivit unui studiu de piata al IDC.
Program si reguli de acces pentru concertul Queen + Adam Lambert, din Piata Constitutiei Mai sunt doar cateva zile pana la intalnirea cu legendara trupa Queen, care va concerta alaturi de Adam Lambert pe 21 Iunie 2016, in Piata Constitutiei din Bucuresti, accesul in zona de eveniment urmand a fi permis incepand cu ora 16:00, iar publicul este rugat sa vina din timp pentru a evita aglomeratia.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata "Insertia tinerilor pe piata muncii ", pe care o puteti citi in continuare. ... Nu este o noutate faptul ca diferentele dintre piata muncii si asa-numita oferta educationala sunt majore.
Nicolae Balcescu si Piata Revolutiei. De asemenea, Primaria Capitalei a transmis deja Administratiei Strazilor planul de introducere a benzilor unice pe Splaiul Independentei intre Podul Cotoceni si Piata Unirii.
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 (Continuare) Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010.
Dificultatile absolventilor de a intra pe piata fortei de munca.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
PASAJUL PIATA SUDULUI.
google-analytics.com