Cautare

89 de rezultate pentru "petrache codita" (3.35 secunde)
Dupa ce PMP a facut alianta cu liberalii in Ilfov, Traian Basescu a lasat sa se inteleaga ca doar insistentele lui Marian Petrache au dus la aceasta majoritate in Consiliul Judetean, altfel Miscarea Populara trecea in tabara PSD.
Marian Petrache, secretar de stat în MIRA pentru comunitati locale, a solicitat ieri institutiilor abilitate sa monitorizeze aplicarea întocmai a programului „Laptele si cornul“, se arata într-un comunicat al MIRA.
•Statia Semanatoarea devine statia Petrache Poenaru. Petrache Poenaru (1799 - 1875) - inginer si matematician fondator al Colegiilor Nationale din Bucuresti si Craiova, inventatorul stiloului, creator al steagului Romaniei moderne.
Oltenii au urcat pe podium de 12 ori, iar reprezentantii cluburilor din Craiova au obtinut sapte medalii, dintre care trei LPS "Petrache Triscu", doua CS Universitatea si tot doua CSM. ... LPS "Petrache Triscu"
Fetele de aur ale scrimei romanesti, Loredana Dinu, Anca Maroiu, Ana Maria Branza si Simona Gherman, se vor antrena saptamana aceasta in Banie, in sala de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu", sub comanda antrenorului emerit Dan Podeanu.
Castigatorii memorialului, la junori I, au fost Adelina Tanasie si Aurel Rotaru (ambii de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" ... La juniori, pe primele doua locuri in clasamentul general, premiate de organizatori, s-au aflat sportivi de la LPS "Petrache Triscu", dupa cum urmeaza:
Demisia ei a fost determinata de nenumaratele relatari ale presei referitoare la afacerile din trecut ale sotului sau, Dorin Cocos cu tandemul Petrache-Bitner, afaceristi apropiati ai PSD si ai lui Adrian Nastase si caracterizati in campania electorala de catre Traian Basescu "mafioti ".
In presa aparusera tot mai multe dezvaluiri legate de relatiile sotului Dorin Cocos cu grupul Petrache-Bittner, si pe imaginea imaculata a lui Traian Basescu incepusera sa apara pete negre.
Probleme sunt si la Ilfov unde liderii locali Robert Negoita (PSD) si Marian Petrache (PNL) nu au ajuns la un acord.
De altfel, subiectul pregatirilor pentru europarlamentare urmeaza sa fie discutat cu ocazia Delegatiei Permanente a PNL de la inceputul lunii februarie, cand liberalii isi vor definitiva obiectivele si strategia de campanie in baza unei situatii pe care va trebui sa o prezinte coordonatul desemnat al campaniei pentru europarlamentare, Marian Petrache.
In Comitetul Executiv au fost alesi Toader Petrache si Lucian Tirea ca membri, iar Nicolae Zamfirescu - membru supleant. Dupa alegerea Biroului Permanent si a Comitetului Executiv, secretarul general al Ligii, Ionel Chirita, a declarat:
Atletii juniori II de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" din Craiova au obtinut patru medalii la Campionatul National in sala, desfasurat in weekendul trecut la Bucuresti.
Basarab 1 si 2, Constantin Brancoveanu, Dristor 1 si 2, Eroii Revolutiei, Eroilor, Gara de Nord 1 si 2, Grozavesti, Izvor, Lujerului, Mihai Bravu, Obor, Petrache Poenaru, Piata Iancului, Piata Muncii, Piata Romana, Piata Sudului, Piata Unirii 1 si 2, Piata Victoriei 1 si 2, Politehnica, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tineretului, Universitate.
"Sa se termine odata cu gruparile mafiote Petrache- Bitner si Adrian Nastase". Vanghelie a declarat raspicat ca va vota pentru excluderea lui Nastase de la presedintia Camerei, dar si din functia de presedinte executiv al PSD.
Au fost invitati elevi din sase scoli craiovene - "Carol I", "Fratii Buzesti", "Gheorghe Chitu", "Traian Vuia", "Petrache Triscu", "ICM 2" - cu care IJJ Dolj are incheiate parteneriate educationale, dar si copii de la Gradinita 38.
- Distribuirea de catre locotenentul-major de securitate Morariu din Brasov a unor arme (PSL, pistol-mitraliera, pistol) si munitii catre Victor Adochitei, Ion Budileanu, Vasile Petrache, Florin Irimia, Ioan Pinochi, Ilie Dutu, Luca (Florin) Dorin si Imbrea Nagy.
Eugen Nicolaescu (centru), Varujan Vosganian (nord-est), Puiu Hasotti (sud-est), Marian Petrache (Bucuresti), Cornel Popa (nord-vest), Mihai Voicu (sud-vest) Adrian Miutescu (sud).
Deputatul de Dolj, Mihai Voicu, vicepresedinte PNL La votul pentru vicepresedintii pe regiuni de dezvoltare, Varujan Vosganian a castigat in defavoarea lui Romeo Stavarache (Moldova), Puiu Hasotti in defavoarea lui Octavian Popa (Sud-Est), Adrian Miutescu in defavoarea lui Constantin Dumitru (Muntenia), Cornel Popa in defavoarea lui Marius Nicoara (Nord-Vest), Eugen Nicolaescu in defavoarea lui Marius Oprea (Transilvania), Marian Petrache in defavoarea lui Mircea Ciopraga (Bucuresti-Ilfov).
Astfel, la Bacau va candida Ionel Paler, la Botosani - Liviu Campanu, la Iasi - Traian Dobre, la Neamt - Serban Stratila, la Dambovita - Gabriel Plaiasu, la Prahova - Nicolae Alexandri, la Vaslui - Dan Marian, la Olt - Jenei Popilau, la Bihor - Radu Tarle, la Bistrita-Nasaud - Valer Bindea, la Cluj - Marius Nicoara, la Maramures - Pamfil Berceanu, la Salaj - Dorel Oros, la Brasov - Aristotel Cancescu, la Sibiu - Gheorghe Dicu, la Ilfov - Marian Petrache.
Petrache a laudat si el realizarile primarului Oprea, spunand ca localitatea a fost "ca un Fat-Frumos", care a crescut in patru ani cat altele in zece.
google-analytics.com