Cautare

781 de rezultate pentru "patron bar viena" (2.59 secunde)
Cafepedia, cunoscutul bar/restaurant unde a avut loc intalnirea (Piata Alba Iulia nr.2). ... In anul 1803, dupa ce a baut din apa Borsecului, Valentin Gunther din Viena s-a vindecat de o boala care la vremea aceea era considerata incurabila.
Vesti bune din Viena: ... El a spus ca presedintele Romaniei va incepe sa mearga maine sau poimaine si ca recomandarile lui sunt sa ramana in Spitalul Universitar din Viena cateva saptamani.
"As vrea sa avem asemenea servicii medicale si in tara", a declarat presedintele Traian Basescu ieri, la iesirea din spitalul din Viena.
El a furnizat, in premiera, cazul a 650 de romani care se afla in ancheta, in acest moment, si care au votat multiplu, la alegerile din iunie, la Viena, in cadrul alegerilor europarlamentare, ceea ce ar putea insemna mii si mii de voturi falsificate.
Conferinta utilizatorilor IPEX, Copenhaga, 26 ianuarie, Viena, 5-6 noiembrie. ... Conferintele privind Strategia UE pentru Regiunea Dunarii (Viena, 26-27 ianuarie, Republica Serbia, 20-22 iunie) si cel de-al 4-lea Forum Anual al Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii, (Ulm, 29-30 octombrie).
Este opinia fostului premier Adrian Nastase, care invoca mai multe articole din Conventia de la Viena, din 1961. ... sa-i inmaneze textul Conventiei de la Viena, din 1961, referitoare la relatiile diplomatice, in care se arata: ... Conform aceluiasi articol din Conventia de la Viena:
Dar niciun ambasador pana acum nu a incalcat atat de flagrant Conventia de la Viena. ... Sa apere Conventia de la Viena.
Banca Nationala a Romaniei se asteapta, in acest an, ca totalul investitiilor straine directe sa se situeze intre 2,3 si 3 miliarde de euro, asta dupa ce, anul trecut, marile privatizari, cum ar fi cumpararea Petrom de catre OMV, au ridicat indicatorul la circa trei miliarde de euro, a declarat, la Viena, viceguvernatorul BNR Cristian Popa.
Cresterea economica din acest an a Romaniei va incetini, dupa avansul de 8,3% de anul precedent, pina la 5,5%, in timp ce deficitul bugetar va ajunge la 1% din PIB, reiese dintr-un studiu realizat de Institutul pentru Studii Economice Internationale din Viena (WIIW).
Romania este codasa Europei la constructia de apartamente, se arata intr-un studiu al Institutului pentru Locuinte din Viena, preluat de un post de televiziune de stiri.
Pe toata durata lui 2008, Delta Dunarii va fi promovata printrun megaboard pe autostrada Viena - Aeoport Viena - Budapesta, pe tronsonul dintre Viena si aeroport.
Bursa de la Viena mizeaza pe lichiditatea mare a pietei in 2008, in pofida fluctuatiilor puternice, si pe companiile din Europa de Est care vor sa se listeze pentru a-si pastra atractivitatea in randul investitorilor institutionali si privati, a anuntat, luni, conducerea Wiener Boerse.
Sunt convins ca in urma acestei vizite, probabilitatea realizarii gazoductului Nabucco este mult mai mare decat inainte de intalnirea de la Viena", a adaugat acesta, referindu-se la o intrunire ce a avut loc la Viena la inceputul acestei luni.
"Culoarul va avea ruta Patras - Atena - Salonic - Sofia - Vidin - Calafat - Craiova - Drobeta Turnu Severin - Timisoara - Curtici - Budapesta - Hegyeshalom, iar de aici va face legatura cu vestul Europei, prin Viena.
ASTRA GIURGIU Austria Viena: ... Austria Viena 3 p, 2. ... Astra â€" Austria Viena 2-3, Plzen â€" AS Roma 1-1.
Magda Marincovici) Aproximativ 10.000 de specialisti s-au reunit la Viena, la Congresul International al Ficatului, pentru a discuta despre cele mai noi tratamente contra bolilor hepatice. ... La acelasi Congres de la Viena, a fost prezentata o cercetare realizata la Deusto Business School din Spania, numita Â' Hepatita C.
Vreau sa aduc modelul vienez la Bucuresti din toate punctele de vedere Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, considera ca pentru Bucuresti un model de management urban performant il reprezinta orasul Viena. - Cred ca pentru Bucuresti un model de management urban performant este orasul Viena.
In cadrul Conferintei Mondiale a Drepturilor Omului de la Viena (1993), ca rezultat al campaniei intinse pe mai multi ani (Drepturile femeii sunt drepturi ale omului), miscarea pentru drepturile femeii a reusit sa aduca subiectul violenta pe agenda evenimentului.
2 trenuri regionale s-au ciocnit vineri seara in apropiere de Viena, accident in urma caruia 2 vagoane au deraiat, 12 persoane fiind ranite, dintre care 4 in stare grava, au anuntat echipele de prim-ajutor, potrivit AFP.
O alee serpuita te conduce catre aceasta mica plaja, care, pe vremuri, era printre cele mai cautate de turisti. In centru troneaza un vechi beach-bar, care scartaie acum din incheieturi, parasit. ... un bar!
google-analytics.com