Cautare

351 de rezultate pentru "parfum solid lavanda" (3.35 secunde)
magiunul de dovleac Topoloveni, dulceata de lavanda si dulceata de ardei iute, marca Topoloveana , produse 100% naturale , procesate la aceleasi standarde de calitate, respectand principiul de a nu adauga zahar, E-uri, conservanti sau aditivi;
Simturile amortite de puterea iernii, pot fi revitalizate de produsele SPA venite direct din romantica Italie (creme si uleiuri de corp, geluri terapeutice, bulgari efervescenti cu lavanda sau saruri de baie inobilate cu petale de flori).
opinci magnet, opinci breloc, opinci brosa, ii in miniatura, semne de carte, bratari tricolor, papioane tricolor, saculeti cu lavanda. Gata de purtat:
Ulei de Masline, Unt se shea, Ulei esential de lavanda, Ulei esential de menta, Ulei esential de eucalipt, Ulei de seminte de struguri, Vitamina E, Ceara de albine, Indicatii Terapeutice:
specialitati de cafea Ethiopia, cafea Nicaragua, ceaiuri cu mar si scortisoara, cacao Madagascar si miere din Spania, de pe plantatii speciale, cu gust de flori de lamai, de portocale, lavanda sau eucalipt.
Detinem culturi proprii de catina, iasomie, tuberoze, lavanda, nalba, galbenele, maces, salvie si multe altele", a marturisit specialista in dermato-cosmetica Ioana Adina Oancea.
icoane, ceramica, papusi, panusa, lenm, cojoace si papuci, bijuterie traditionala si hand made, sapunuri de casa, ii si straie taranesti, fete de masa, stergare si fel de fel de tesaturi, sticla, lana impaslita, tablouri din flori, pernute din lavanda.
Vorbim despre ingrediente precum musetel, trandafir, primula, brusture, verbina, ginseng, lavanda, nalba mare, extract de ovaz, arnica, caprifoi, mur pitic, artar rosu, aloe vera sau ulei din germeni de grau, sustine doctor Ruxandra Constantina, specialist in apifitoterapie.
2/3 cana alcool izopropyl, 1/3 cana gel de aloe vera, 8-10 picaturi ulei esential de lavanda sau de arbore de ceai.
Inhalatii mai poti face punand in apa pana la 10 picaturi de uleiuri esentiale de eucalipt, menta, cimbru, lavanda, cuisoare, care au rol descongestionant, expectorant, antiinfectios, antiviral.
Sucul de Aronia si otetul de trandafiri sunt printre cele mai cautate produse la standul Sanatatea din plante. De asemenea, dintre cele mai cautate plante sunt busuiocul si lavanda. Se mai gasesc dafin, rozmarin, tarhon si eucalipt.
Printre cele mai cautate sunt si standurile unor mestesugari cu icoane, ceramica, papusi, vitralii, lenm, cojoace si papuci, bijuterie traditionala si hand made, sapunuri de casa, ii si straie taranesti, fete de masa, stergare si fel de fel de tesaturi, sticla, arta sacra, lana impaslita, tablouri, pernute din lavanda, decoratiuni din piele, sticla si metal, marochinarie.
tablete de masa de cacao cu lavanda - la 20 RON, batoane cu menta, portocale, ciocolata pe bat pentru copii, cu pulbere de merisor, niste betisoare cu magiun neindulcit sau cu crema de nuca si rom,un biscuite cu faina de migdale, cu seminte de chia, dar si varianta vegana de Ferrero Rocher, Matero, de la numele fiului nostru.
Avem si siropuri de lavanda - la 15 RON/ 330 de grame, zacusca de ghebe, de peste, hribi, la 20 RON si 35 RON.
Au miros de scortisoara si lemon dulce, cu lavanda si lemn gras si galbenele. Avem lumanari din ceara naturala si de sezon cu scortisoara si portocala dulce, cu mar si o cana de portelan cu farfurie de portelan, cu lumanare, la 40 RON.
Ca de exemplu stampile si buletine disparute, ridicarea acreditarii unor observatori incomozi pentru actuala putere, turism electoral (autobuze pline de alegatori dusi sa voteze, eventual la mai multe sectii), betivi culesi de "binevoitori” de prin carciumi si determinati (contra cost) sa-si exercite un drept fundamental, ceva parfum de campanie ilegala, persoane surprinse votand a doua oara - nimic nou sau surprinzator, ci doar un decor normal, cunoscut deja de la alte scrutinuri.
Daca pierde alegerile, PSD risca scindarea Mai mult, pentru prima data in istoria social-democratiei cu parfum de roze, unele voci din interior nu exclud, in cazul pierderii alegerilor, scindarea actualului partid de guvernamant in urmatorii patru ani.
In mod surprinzator pentru politicianul obisnuit cu adularile in mediile muncitoresti, angajatii intreprinderilor in cauza l-au intampinat pe mesagerul social-democratiei cu parfum de roze cu o evidenta lipsa de entuziasm, fapt remarcat cu ochiul liber pana si la Apaca, considerata pe vremuri fief al FSN.
Cert este ca povestea voturilor anulate este ori rodul unei prostii desavarsite - dublate de o lacomie pe masura - ori actiunea deliberata a unui alt "fan” al social-democratiei cu parfum de roze, oplosit sub o acoperire perfecta in tabara pesedista.
Iar in conditiile in care singura metoda prin care litoralul romanesc se mai poate revitaliza ar fi alipirea Constantei la Bulgaria, caracterizarea situatiei facuta de viceprimarul Nicolae Nemirschi are un "parfum" cat se poate de "sulfinos":
google-analytics.com