Cautare

351 de rezultate pentru "parfum solid lavanda" (3.20 secunde)
Asevi Cian, de exemplu, este un detergent concentrat pentru gresie, marmura, terase care reuseste sa elimine aproape in totalitate bacteriile, pe langa igienizare lasand si cel mai nou parfum. ... Acest produs nu necesita clatire si are un parfum extrem de placut.
Intr-o sala goala a amplasat o masa pe care a asezat mai multe obiecte, printre care un trandafir, o pana, o pereche de foarfece, cuie, miere, parfum si un pistol incarcat, cu un singur glont.
Incepand din luna Februarie, atelierul Casa cu Arome isi deschide portile pentru ateliere experientiale olfactiv-gurmande, de creatie parfum sau aromaterapie in stil frantuzesc, german sau oriental, cat si pentru clienti ce isi doresc un parfum cu adevarat natural de colectie sau personalizat, de corp sau de ambient.
Actorul Gabriel Fatu ne va purta intr-un Bucuresti de altadata, imbinand artistic si poetic momente ale trecutului tributare Bucurestiului Centenar, cu muzica veche autentica, crampeie de arta si parfum de epoca, la 100 de ani de la Marea Unire.
Si ca o culme a nesimtirii, cei care ne plimba acum duhorile pe sub nari sunt exact aia care ne asigurau ca aerul e respirabil, ca miroase a tamaie si parfum de violete.
Targ Handmade & Design de Craciun Bucuresti, 10 Dec 2016- 11 Dec 2016 In Decembrie se spun povesti frumoase, cu parfum de brad si aroma de gutuie coapta in geam.
Energie & revigorare â€" Uleiul de baie & dus revigorant Cu o textura light, uleiul hranitor iti ofera un boost de energie, dezmierdandu-te cu un parfum de citrice ce te va inviora instantaneu!
Pe 22 si 23 decembrie, in acelasi interval orar, va avea loc atelierul de lucru Parfum de iarna, unde copiii vor avea posibilitatea sa combine diferite arome pentru a-si crea propriul parfum pentru camera lor.
Fabricat in Germania sub standard GMP, Transpisan vine cu o poveste de succes, care aminteste ca acest produs nu contine alcool, parfum, coloranti, conservanti sau nanoparticule, daunatoare organismului uman, despre care se stie ca pot migra oriunde in organism, pana la nivel celular, interferand cu submecanismele celulare.
Acum folosesc un parfum nou de la Hermes: ... Sunt foarte atenta si la noutatile la care apar, dar sunt si constanta in ce priveste un parfum care-mi place.
In 1915, din salariul lui de asistent universitar, a inceput primele experimente cu propulsoare cu combustibil solid. ... Oberth s-a concentrat pe rachetele cu motoarele cu combustibil lichid, mult mai puternice si controlabile, spre deosebire de Goddard care a mizat initial pe combustibil solid.
Iata de ce la temelia dezvoltarii urbane viitoare a zonei aflate astazi in ruine trebuie sa existe un plan director solid. ... Inca de atunci Dealui Spirii era vizat ca sit al unui nou administrativ, datorita pozitiei sale centrale si a solului solid.
Solid State Drive de 160GB Cei care utilizeaza notebook-uri vor fi incantati sa auda ca firma Adtron se pregateste de lansarea unui supradimensionat Solid State Drive (SSD) de 160GB, in variantele IDE si SATA.
  Samsung Electronics prezinta un nou hard-disk SSD Compania Samsung Electronics Co, cel mai mare fabricant de cipuri, a anuntat, la începutul acestei saptamâni, ca a creat un nou SSD (solid state drive), pentru a înlocui hard-disck-urile folosite în prezent în configuratiile laptopurilor.
Cel intern ar fi solid - sau, in orice caz, se comporta ca un solid - , avand o raza de cca.
scrub natural cu ulei de ricin, shea, zahar, ulei de susan si cafea - 14 RON, sapun cu ulei de argan - 18 RON, sapun pentru piele uscata, morcov si ovaz - 12 RON, sapun detoxifiant cu ulei de canepa - 13 RON, sampon solid cu scoarta de salcie - 13 RON si sampon solid cu scoarta de mesteacan - 14 RON.
Sistemul bancar e solid si lichid, functioneaza in parametri normali, cursul valutar este stabil si nu exista risc de recesiune, chiar daca va fi o incetinire economica, a declarat, luni, la Digi24, Cristian Popa, membru in Consiliul de Administratie al BNR.
sapunuri din miere, cu lavanda (din Provence), miere cu zmeura - la 12 RON borcanul, ulei demachiant (de la Apidava) - la 25 RON borcanul, apa de gura - la 20 RON, lotiune tonica purifianta - la 20 RON, capaceala de ceara pentru gat, infectii, sinuzite cronice si raguseli, polen - la 6 RON 50 de grame si la 10 RON 100 de grame, pastura - la 45 RON 100 de grame,.
Conurile de hamei, valeriana, lavanda, teiul sunt cateva dintre ele. Un produs deosebit de util este extractul din muguri de tei argintiu.
Adica, tot ceea ce poate fi mai departe de felia de cozonac si de cana cu ciocolata fierbinte, asezate pe tava micului dejun de mainile pufoase si parfumate de sapunul cu lavanda ale mamei, de camasa alba-colilie, asezata in asteptarea imbracarii pe spatarul scaunului, de pantofii din piele fina lustruiti lux de mainile experte ale tatalui.
google-analytics.com