Cautare

798 de rezultate pentru "papa francisc discurs" (2.66 secunde)
"Canonizarea unui papa este semn de mare curaj, dar asta spune iarasi ca Biserica nu este o societate mondena sau politica. ... Grija lui pastorala a facut ca poporul sa-l numeasca "Papa cel bun".
Cu toatea astea, vizita istorica a lui Putin la Athos, intalnirea dintre papa Francisc si Patriarhul Moscovei si al intregii Russi, Kiril, in Cuba 2016, a dat un nou avant crestinilor spre disperarea mahomedanilor, anticrestinilor, care l-ar inlatura pe Trump ca pe JFK si fratele sau.
Papa Francisc ii indeamna la solidaritate pe sportivii participanti la JO 2016 Papa Francisc s-a adresat miercuri sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro pentru a-i indemna sa termine cursa impreuna si sa obtina ca premiu o civilizatie in care domneste solidaritatea, informeaza agentia EFE.
Si Maria Bellonci este de parere ca acuzatia de incest fratern este indoielnica, pentru ca Giovanni Sforza nu face nici o aluzie la cumnati in acuzatiile de incest asupra familiei, in timp ce-l acuza fatis pe papa.
Arhiepiscopul de Canterbury, liderul Bisericii Anglicane, a declarat ca poarta discutii cu Papa Francisc si Patriarhul Tawadros al II-lea, care conduce Biserica Ortodoxa Copta din Alexandria, pentru ca Pastele sa fie sarbatorit in aceeasi zi a fiecarui an, punand astfel capat uneia dintre cele mai mari dispute dintre confesiunile crestine.
Papa Francisc vrea sa mestece frunze de coca Suveranul Pontif Papa Francisc a anuntat ca va mesteca frunze de coca in timpul vizitei sale in Bolivia.
Salutul papei Francisc adresat pelerinilor din Romania (Autoare: MAGDA MARINCOVICI) La audienta jubiliara de sambata, papa Francisc a adresat un salut special credinciosilor din Romania care participa la pelerinajul la Roma, organizat in zilele 9-11 septembrie 2016 de Conferinta Episcopilor din Romania:
Papa Francisc, indemn la colaborare impotriva terorismului Peste 50.000 de oameni au asistat in Piata Sfantul Petru la discursul de Anul Nou al Suveranului Pontif.
Aceasta corespondenta a fost infirmata chiar de papa Gelasius I (492-496) la sinodul roman din 495. ... Iar Marozia l-a nascut pe Johannes, viitorul papa Ioan al XI-lea (931-935).
Papa Francisc a binecuvantat magazinul de discuri al prietenilor sai din Roma. Papa a primit un CD cu muzica clasica. Papa asculta Beethoven, Mozart, Bach si tango argentinian. Si in 2015 si 2016, Papa a fost vazut in magazinele din Roma.
Mariustuca.ro / Papa Francisc avertizeaza:Exista un atasament prea mare fata de computer. ... Magda Marincovici) Cu putin timp inainte de intoarcerea la Roma din vizita la Sarayevo, sambata, 6 iunie 2015, Papa Francisc a tinut traditionala conferinta de presa la bordul aeronavei oficiale.
Papa Francisc a luat o decizie istorica. ... Desi Biserica Catolica considera avortul ca fiind un pacat grav, iar cei care il comit sunt excomunicati, Papa Francisc este a transmis intr-o scrisoare publicata online ca:
Papa Francisc a rostit mesajul in Slujba din Ajunul Craciunului. ... Intr-o societate de multe ori iubitoare de consum si distractie, intoxicata de abundenta si de lux, de aparenta si narcisism, Dumnezeu ne cheama la un comportament sobru, adica simplu, echilibrat si coerent, a spus Papa Francis.
Papa Francisc in Romania.
Papa Francisc: ... Papa Francisc: "Acest steag vine din razboi, din orasul martir Bucha. Acesti copii au fost nevoiti sa fuga pentru a ajunge intr-un loc sigur.
Papa Francisc pledeaza pentru unitatea europeana, titreaza The New York Times, amintind ca el incearca sa imbunatateasca relatiile dintre Biserica Romano-Catolica si cea Ortodoxa.
Cardinalii si episcopii membri ai Congregatiei pentru Cauza Sfintilor au aprobat a doua minune, dupa cea care a permis beatificarea rapida a fostului papa. ... Papa Francisc este cel care va semna decretul care autorizeaza canonizarea, act prin care o persoana este recunoscuta ca sfant (sau sfanta) al Bisericii Catolice.
Papa Ioan Paul al II-lea s-a stins din viata, dupa 26 de ani de pontificat si dupa o indelungata agonie. Primul papa care nu a fost de origine italiana s-a remarcat prin numeroasele actiuni pentru intarirea unitatii si stabilitatii Bisericii Crestine, in special prin calatorii pretutindeni pe glob.
Arhiepiscopul Romano-Catolic de Bucuresti, IPS Ioan Robu, a declarat, vineri, la Cluj, ca aproape sigur Papa Francisc va vizita Romania in cursul anului viitor, el explicand ca vizita va coincide si cu momentul beatificarii a sapte episcopi greco-catolici martiri.
Vizita Papei Francisc in Romania va avea loc in data de 31 mai 2019. ... Papa Francisc ste al doilea suveran pontif care viziteaza Romania. Primul a fost Papa Ioan Paul al II-lea in 1999.
google-analytics.com
Notice: Undefined variable: php_errormsg in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 152

Notice: Undefined variable: timp_incarcare_pagina in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 168