Cautare

1268 de rezultate pentru "online 24life ro" (5.92 secunde)
Adevarul Holding pregateste lansarea Adevarul TV, care emite online pe adevarultv.net, si a Click FM Trustul de presa Adevarul Holding pregateste lansarea online a Adevarul TV, care in prezent emite in regim de proba pe adevarultv.net, si a Click FM, televiziunea si radioul detinute de Dinu Patriciu urmand sa emita on-air si in FM cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an, relateaza Mediafax.
luna aprilie 2005 s-a incheiat cu un volum total al tranzactiilor realizate de catre magazinele online romanesti de peste 4 milioane USD, adica o crestere semnificativa comparativ cu sfasitul anului 2004.
Este de datoria parintilor, dar si a statului de a lua masurile adecvate pentru a proteja copiii in mediul online si pentru a ne asigura ca acestia beneficiaza de aceasta resursa moderna extraordinara, mai mult decat sa aiba de suferit de pe urma utilizarii sale.Inainte de a putea contribui la conturarea unui set de masuri in acest sens, trebuie sa intelegem situatia de fapt.
Nu ma voi adresa acum celor care cunosc foarte bine evenimentul si mediul online in general. ... O sa ma adresez celor care nu cunosc multe despre online:
Cand flirtul online inseamna infidelitatea in relatie? ... Alte comportamente care indica secretomania ar fi folosirea de parole pentru a bloca accesul la activitatea online personala sau ascunderea telefonului mobil si a extraselor de cont bancare, explica sexologul Gabriela Marin.
Google sarbatoreste, luni, 20 de ani de la infiintare, timp in care a evoluat de la un simplu sistem mai eficient de a explora internetul la cel mai important motor de cautare online, prezent atat de mult in viata oamenilor incat numele companiei a devenit verb.
• Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media.
Pentru o experienta de cumparaturi cat mai placuta, Carrefour Romania pune la dispozitia clientilor hipermarketului online www.Carrefour-Online.ro o noua serie de beneficii de care se pot bucura incepand cu luna octombrie. ... Totodata, utilizatorii www.Carrefour-Online.ro pot comanda apa si bauturi fara limita asupra cantitatii.
Concursul s-a desfasurat in perioada 21 noiembrie - 15 decembrie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar si pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/).
Transpunerea indicatorilor treditionali din publicitatea offline in publicitatea online isi are rostul doar cu un preambul:
Valoarea cumparaturilor online realizate prin card s-a ridicat la 16,5 milioane de euro in primele sase luni ale acestui an, la un numar total de 200.000 de tranzactii, potrivit Gecad, care citeaza date ale Romcard, procesator final de plati online prin card in Romania.
Tanara antreprenoare Alexandra Popa (26 ani) a lansat in octombrie 2010 magazinul online de accesorii www.idealboutique.ro, in urma unei investitii initiale de 15.000 de euro pe care se asteapta sa o recupereze in jumatate de an.
primadona de pe scena mass-mediei online", din care puteti citi in continuare a doua parte. ... O mare parte din banii pentru campanie, aproape un milion de dolari, au fost stransi online.
primadona de pe scena mass-mediei online", din care puteti citi in continuare a doua parte. ... O mare parte din banii pentru campanie, aproape un milion de dolari, au fost stransi online.
Adrian Halpert) Angajatii Intact Media Group, trustul condus de Dan Voiculescu, au primit astazi un mesaj intern din partea conducerii companiei, prin care sunt anuntati ca "noua abordare strategica a Grupului va pune accentul pe dezvoltarea zonei TV si online" si ca " print-ul, in coordonatele actuale, raspunde mai greu necesitatilor de circulatie rapida si universal accesibila a informatiei".
Vom prezenta aceste informatii intr-o forma cat mai concisa, arhivandu-le totodata pe site-ul www.arbomedia.ro/onlineflash, pentru consultare ulterioara.
Cu aplicatii pentru a te cupla precum Tinder si sute de site-uri de intalniri online, nu a fost niciodata mai usor sa inseli si sa scapi cu asta.
Cristina Ancuta Pocora (PNL), Alina Gorghiu (PNL), Carmen Moldovan (PSD), Oana Mizil (PSD) si fostul deputat Lavinia Sandru (PIN) au organizat miercuri o intalnire pe tema unui cod de conduita in online.
Piata vanzarilor online va creste in 2008, atingand nivelul de 250 milioane de euro, cu peste 110% mai mare decat anul trecut, cand s-a ridicat la 115 milioane de euro, potrivit estimarilor magazinului online eMAG. "Comparativ cu 2007, asteptam o dublare a pietei de retail online.
Piata vanzarilor online va creste in 2008, atingand nivelul de 250 milioane de euro, cu peste 110% mai mare decat anul trecut, cand s-a ridicat la 115 milioane de euro, potrivit estimarilor magazinului online eMAG. "Comparativ cu 2007, asteptam o dublare a pietei de retail online.
google-analytics.com