Cautare

91 de rezultate pentru "olivia vaduva" (3.13 secunde)
Am venit aici pentru ca vreau sa imi iau o masina, iar noul Ka mi-a facut cu ochiul", a spus Catalin Mihai Vaduva, un tanar de 20 de ani, din Slatina.
Veronica Dragan - 420-450 de milioane de euro Are 36 de ani si este vaduva unuia dintre cei mai bogati romani, Iosif Constantin Dragan, cu o avere estimata la circa un miliard de euro, in anii trecuti.
Totodata, Mihai Jurca a primit un telefon de la o pensionara vaduva din Bucuresti care a spus ca vrea sa doneze 100 de lei din pensia de 250 de lei pe care o primeste.
"Am lucrat timp de trei ani ca reporter si realizator de emisiuni la Radio Romania, dar cum la vremea aceea salariul de ziarist la stat era insuficient pentru a intretine doua persoane, pe fiica mea si pe mine - eu sunt vaduva inca din 1986 -, m-am decis sa fac altceva.
Pe de alta parte, directorul general al Transgaz, Petru Vaduva a declarat pentru Agerpres ca sistemul national de gaze nu inregistreaza un deficit in acest moment, desi temperaturile sunt foarte scazute, prin urmare nu se impune declansarea situatiei de urgenta in aprovizionarea cu gaze, scrie Romania Libera.
Ionut Dolanescu, Camelia Ciobanu Filip, celebra soprana Leontina Vaduva si Irinuca Loghin! Fiecare va sustine momente artistice emotionante marca O data-n viata!
Daca juna jurnalista s-ar fi documentat in prealabil ar fi aflat ca atunci cand Marius Tuca a preluat Smart FM de la vaduva scriitorului Nicolau, a dat si raspunsul la intrebare:
4.Categoria Media premiu oferit de Cristian Vaduva membru in Biroul Federal de Oina pentru Gazeta Sporturilor; Tot la aceasta categorie s-a continuat cu inmanarea premiilor speciale pentru:
Care este povestea de viata a Danei Nicolaescu, vaduva regizorului Sergiu Nicolaescu Sergiu si Dana Nicolaescu au trait impreuna vreme de peste zece ani si nimeni nu a avut nicio problema cu femeia cu 46 de ani mai tanara care a intrat in viata celebrului regizor.
Ce vrei, ea tanara vaduva, ai vazut si tu cum arata....om sunt... - Aaaa... Si nu cumva te-ai recomandat cu numele meu?
Vaduva 19. Flori de mai 20. Orasul 511 Bis 21. Drumuri de noroi 22. Arunca-mi 23. Columb EPIZODIA TOUR a fost susutinut in Romania de catre Radio Guerrilla si UTV.
cu Vasile Cabulea, Pavel Perfil (Pafka), cu Ioan Strugari si Alexandru Iancu sau Geta Paraschiv , cu Gicu Cucu, Nicu Cosoveanu, Lidia Popescu, Domnita Vaduva, Costi Stan si Vasile Ranga, cu Laurentiu Olan (Lolo), Dragomir Magdin sau Georgica Ecliserescu, cu Nae Militaru, cu Ileana Podoleanu si Cristina Balint- binecuvantata fie-le, tuturor, odihna in Imparatia Domnului!
Ea se casatoreste de doua ori, ramanand vaduva de fiecare data, are un copil, in timp ce Rhett sta in inchisoare mai multi ani, insa reuseste sa stranga o avere prin speculatii si comert ilegal.
29.03.2019 Intr-un oras de pe Riviera Franceza locuieste Yvonne, tanara vaduva a lui Santi, comisar de politie si erou local.
Pe 4 august 1879, Veronica Micle a ramas vaduva, iar intre 5 si 11 august 1879 Mihai Eminescu a scris randurile de mai jos:
Vaduva contesa al carei nume este Violet. De aceea am camasa violet. Pelicula inspirata din serialul de succes spune povestea unei familii si a servitorilor sai in timpul domniei regelui George al V-lea la finalul anilor 1920.
Unii spun ca ar fi vorba despre Isabelle Eugenie Boyer, vaduva lui Isaac Merrit Singer, o femeie frumoasa si vestita in Paris.
"Cine naiba e Mihaela?" • Anunt la matrimoniale: caut partener de viata pentru o soacra vaduva, guraliva si insuportabila. Cerinte: sadic, inventiv, nemilos!
- de restul vietatilor ramase doar in sumarul lor nud de agresivitate, din colti si gheare si in mutenia lor vaduva de intelect.
0733051279) pentru "Atelierul de cadouri pentru Marii, Marini si Marioare" si Simona Vaduva (tel. 0727859959) pentru "Atelierul de pictura pe tricouri si magneti".
google-analytics.com