Cautare

91 de rezultate pentru "olivia vaduva" (2.90 secunde)
Iorga Pictura pe ceramica - Mariana Serban Tablouri din flori naturale - Marinescu Dan Pictura pe tricouri si magneti - Simona Vaduva Icoane pe lemn - Cantaragiu Florian Organizator:
Pana la finalul studiului, 32% dintre cuplurile monitorizate au divortat, iar pentru 24% dintre ele unul dintre parteneri a ramas vaduv sau vaduva.
Supararile din ultima vreme au condus la aceasta moarte fulgeratoare", a spus vaduva lui Corneliu Vadim Tudor, la Romania TV.
Elena, supranumita Vaduva neagra din Tulcea, si-a ucis atat sotul, cat si concubinul, continuandu-si apoi nestingherita viata. Site-ul mariustuca.ro isi propune realizarea unui mini-serial despre crimele si delictele judiciare celebre.
Marius Stroe) Viata, putere, alinare, frumusete, bucurie, o raza de lumina, centrul Universului, casiera de la Trezorerie, o floare aruncata pe Pamant, mama casierei de la Trezorerie, amagire, obiectul adoratiei masculine, seninul cerului, cea care aduce sacosele de la piata, cine m-a invatat sa scriu, puful de pe piersica, fata de la pagina 5, sotia lui Papadopol, vaduva lui Sorin Georgescu, surorile dinamovistilor, doctorita de la pediatrie, Elena sau Oana, Daciana sau Andreea, bucatareasa care a facut tortul de ziua mea, studenta de la tehnologia materialelor, orfana care s-a internat sa nasca, maicuta de la manastire, prezentatoarea de la meteo, fata casierei de la Trezorerie, un parfum, gustul frunzelor de Nu ma uita, vanzatoarea de carti, cioc-cioc, a venit pensia, frizerita cu sanii mari, vinul cu nume pe care l-am uitat, batrana care-si face cruce, mirosul de paine, tanti Ana care sparge seminte, promotia de la Winmarkt Grand Center, poza din revista lui Vlad, plaja cand nu e iarna, vocea de la radio, numele de pe factura la gaze, speranta, uitare, prietena casierei de la Trezorerie, vecina mea cu catel alb, spatiul alb din scrisorile primite in armata, visul din penitenciar, umbra de pe spatiul verde, ultimul lucru pe care l-am vazut.
S-a ajuns ca vaduva celui ucis de tigani sa fie obligata sa plateasca despagubiri care o pot lasa pe drumuri impreuna cu fetita care nu si-a cunoscut tatal.
Abia dupa ce iubita sa din tinerete a ramas vaduva, la 80 de ani, Montel s-a casatorit cu dansa, realizandu-si visul tineretii.
Printre invitati s-au mai numarat Alin Vaduva, premiatul numeroaselor festivaluri din tara, Angelica Vasilcov - Trofeul festivalului George Grigoriu, Casandra Maria Hausi, castigatoarea trofeului "Maria Tanase 2009", Oliver Popa solist la Opereta in spectacolul "Romeo si Julieta", Catalin Josan participant la preselectia Eurovision alaturi de Lucia Dumitrescu si Dalma, actrita si interpreta de jazz Irina Sarbu, solista Irina Popa, si altii.
"Vaduva" hoata: imbracata in doliu si cu o coroana in mana, a jefuit o familie Hotii sunt extrem de inventivi si nu se dau in laturi de la absolut niciun tertip pentru a pune mana pe o prada cat mai grasa.
Antonia Obreja, vaduva fostului presedinte al Federatiei Romane de Box, sustine ca sotul ei si-a presimtit moartea. Iar ultimele cuvinte ale lui au fost sfasietoare.
Iulia Navalnaya, vaduva liderului opozitiei ruse Alexei Navalnii, le cere rusilor sa se alature unui protest la nivel national anuntat pentru 17 martie.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com