Cautare

18523 de rezultate pentru "numar telefon post politie loc pungesti jud vaslui" (6.59 secunde)
Grupul de Investigatii Politice sustine ca activitatea de politie politica a SRI este coordonata de doi "apropiati" ai pretedintelui Traian Basescu si ca presedintele este complice la aceste practici din perspectiva calitatii sale de beneficiar al informatiilor.
Politie politica cu "doi si-un sfert" pentru USL Deputatul Ion Stan si candidatii USL, filati de DGIPI Deputatul (PSD) Ion Stan si candidatii USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita si Primaria Municipiului Targoviste, filati de serviciul teritorial al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!
Nu l-am mai publicat pentru ca asta spusesem si noi ca nu cei de la Tribunal sint vinovati, in text chiar scrie ca datorita euforiei ca a fost achitat respectivul a uitat sa isi ia un certificat constatator pe care sa il duca la Politie.
La data de 26 septembrie 2010, ora 06.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au prins in flagrant pe A. ... Cercetarile sunt continuate de Sectia 20 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate.
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N. ... Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul Sectiei 20 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate.
La data de 22 decembrie 2010, ora 07.45, Sectia 6 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca in strada Fabrica de Glucoza, sectorul 2, a izbucnit un incendiu.
La data de 17.12.2011, in jurul orelor 18.30, in urma sesizarii prin Dispecerat 112 Sector 5, politisti din cadrul Sectiei 18 Politie, s-au deplasat in str. ... Cercetarile sunt continuate de Sectia 18 Politie, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, cu cele doua in stare de libertate.
Dincolo de uluitoarea performanta romaneasca - folosirea ultimului racnet al tehnologiei pentru a obtine un bacsis - ramane inexplicabila in plan omenesc incercarea unui om care are bani pentru a-si cumpara telefon mobil, stie sa filmeze cu el, dar se bucura la galeata cu faina promisa de mituitor.
Am gasit pe internet un amplu articol (propagandistic!) - despre comuna mea, Puiesti (jud. Vaslui). ... Numarul sau de telefon il am de niste ani buni.
tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. ... Altii aproape ca nici nu mai stiu pentru a cita oara vin "la viza " si se grabesc sa ajunga in Peninsula, ca nu cumva "padrone " sa angajeze pe altcineva in loc.
La data de 19 aprilie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 22 Politie, cu sprijinul lucratorilor din cadrul Serviciului Investigatii Criminale - Sector 6 Politie, i-au depistat la scurt timp dupa comiterea faptei, pe un minor de 13 ani din jud.
La data de 7.01.2011, orele 09:30, lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie l-au identificat pe H. Gabriel de 18 ani, din jud.
Acestea sunt beneficiile pe care parlamentarii din PSD si PNL le-au primit de la PD-L pentru a parasi, instigati securistic din umbra, partidele pe listele carora au fost alesi si a se alatura grupului generalului-dezertor Oprea, aflat in slujba lui Traian Basescu, cel care l-a recompensat cu stele fara numar pe umar si cu o functie de ministru.
Sectia de Politie Basarabi a suferit in ultima perioada o serie de modificari, incepand de la cele de ordin estetic, care au insemnat o serie de renovari atat in interiorul cat si la exteriorul cladirii, dar si un sistem mai ferm de conducere.
Avand in vedere unele aspecte prezentate de mass-media referitoare la situatia locativa a agentului de politie GHIGIANU MARIANA - lucrator in cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 2 Politie, DIRECTIA GENERALA DE POLITIE A MUNICIPIULUI BUCURESTI, face urmatoarele precizari:
La data de 7 februarie 2011, in jurul orei 12:40, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, l-au depistat la intersectia bd. ... Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 1 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de cutit intr-un loc public, cu P.
Din cauza ultimelor speculatii care au aparut cu privire la furtul de carburanti din magistralele petroliere ce strabat orasul Constanta, la nivel ministerial a fost tras un semnal de alarma cu privire la activitatea profesionala a chestorului Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Numarul 13 in numerologie - este un numar negativ sau pozitiv? ... Unii oameni evita sa aiba de-a face cu acest numar, se incuie in casa in zilele de 13, nu cumpara nimic in 13 exemplare, evita scaunul cu numarul 13 la cinematograf si il considera malefic.
VICTOR de 52 de ani din jud. ... Dumitru de 44 de ani din jud. ... Modoran Ene, a surprins si accidentat grav pe un minor de 16 ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
MARIA de 19 ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. ... ALEXANDRU de 37 de ani din jud. ... ILEANA de 49 de ani din jud. Tulcea, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
google-analytics.com