Cautare

3592 de rezultate pentru "note titularizare 2010 buzau" (3.63 secunde)
La data de 21 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe P. ... in noaptea de 03/04.01.2010, prin demontare, a sustras geamurile oglinzilor laterale din dotarea unui autoturism marca BMW seria 7, parcat pe Sos.
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R.
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N. ... La data de 17 noiembrie 2010, in jurul orei 11.00, lucratori din cadrul Sectiei 25 Politie l-au depistat pe N.
- in luna septembrie 2010, cei doi s-au prezentat la sediul unei societati comerciale din sos.
La data de 12.10.2010, in jurul orelor 16.00, a patruns intr-o locuinta din str. ... La data de 06.12.2010, in jurul orelor 17.00, a patruns intr-un imobil din str.
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
Buzau 28-septembrie. ... "Am cantat si am trait prin versuri si note muzicale. Am iubit si am suferit prin cuvinte. Ma gasisem pe mine in muzica.
Startul s-a dat in luna iunie 2010 in capitala si in 3 judete din tara (Brasov, Constanta, Cluj) si a continuat in septembrie 2010 in Bucuresti si in inca alte 10 judete (Maramures, Satu Mare, Sălaj, Mures, Alba, Buzau, Braila, Vrancea, Arges si Prahova).
La data de 12 august 2010, in jurul orelor 12:15, politisti din cadrul Serviciului Politiei Metrou, au depistat-o in statia de metrou " Dristor 1", pe A.
155/2010, "supune spre aprobare autoritatii deliberative resursele materiale si financiare necesare desfasurarii activitatii politiei locale". ... 63/2010.
PD, partidul preferat al migratorilor din sud La Buzau, PD este formatiunea cu cele mai multe achizitii dupa alege-rile locale din 2004. ... Dupa calculele PNL, formatiunea liberala are la Buzau 27 de primari, 18 viceprimari si circa 200 de consilieri.
Inflatie de candidati la Bacau si la Buzau Trei liberali, Ioan Chiriac, Gabriel Berca si Adrian Iordache, doi democrati, Vasile Nistor si Constantin Avram, si un umanist, Petre Enasoaie, se afla, in prezent, in cursa pentru postul de prefect al judetului Bacau.
Consiliul Judetean Buzau va inlocui autoturismul Audi A 6 achizitionat cu peste 60.000 de euro din banii contribuabililor cu un autoturism al carui cost va fi cuprins intre 15.000 si 18.000 de euro.
Nu ma poate opri Traian Basescu, prin declaratia aia ca nu as fi eu calificat pentru secretar general ca n-am castigat la Buzau. ... Si eu puteam sa stau deoparte la Buzau, sa scot pe altul din palarie si pe urma sa zic:
Paleologu sa-si ia cele doua porumbite si sa candideze la Primaria sectorului 2 Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, ironizeaza conducerea partidului, spunand despre Udrea ca nu stie ce victorii a avut, despre Paleologu ca ar trebui sa-si ia "cele doua porumbite" si sa candideze la Primaria sectorului 2, iar despre Macovei sa candideze la sectorul 5, unde lumea asteapta "omul moral" Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, ironizeaza conducerea partidului, spunand despre Udrea ca nu stie ce victorii a avut, despre Paleologu ca ar trebui sa-si ia "cele doua porumbite" si sa candideze la Primaria sectorului 2, iar despre Macovei sa candideze la sectorul 5, unde lumea asteapta "omul moral"
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
PSD s-ar putea retrage din Parlament „PSD nu a actionat corect, traversam o situatie grava din punct de vedere politic care impune retragerea noastra din Parlament“, a declarat ieri, la Buzau, senatorul PSD Vasile Ion.
Fanii lui "U" au mers ieri la antrenamentule echipei si i-au amenintat pe jucatori, dupa ce Anamaria Prodan, managerul clubului, a anuntat mutarea la Buzau.
Cezar Preda a sustinut la Buzau ca dosarele aflate in atentia DNA in momentul de fata, respectiv cel al lui Adrian Nastase si al lui Dinu Patriciu, sunt dosare vechi, carora le-a venit randul sa fie rezolvate, nefiind in nici un caz fabricate de la schimbarea puterii.
La standul anticarului Cristi din Buzau, de la targul Piata Taraneasca de la MTR am gasit obiecte vechi inedite, precum:
google-analytics.com