Cautare

1299 de rezultate pentru "negrea dumitru" (3.08 secunde)
Seful de la Casa Fotbalului, Mircea Sandu, dorea 17 echipe in Liga I, cate au ramas dupa acordarea licentelor, in timp ce presedintele de atunci al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a sustinut un sistem cu 18 echipe pentru a evita o diminuare a sumei care revine anual cluburilor din vanzarea drepturilor TV.
In cursul noptii de luni, procurorii DNA i-au retinut si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, pe omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si pe omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro.
Dumitru Matei - Presedinte Executiv SAMF. ... Dumitru Constantin-Dulcan a vorbit despre Dimensiunea spirituala a stiintei”, sustinand ca In cea de-a doua jumatate a secolului al XIX -lea, majoritatea stiintelor par sa isi atinga apogeul dezvoltarii. ... Dumitru MATEI; ... Dumitru CONSTANTIN-DULCAN;
Dumitru Constantin-Dulcan, care semneaza si prefata. ... Prefata de Dumitru Constantin-Dulcan Cartea lui Dan Farcas este o pledoarie pentru o Noua Stiinta, una a totalitatii, a intregului existent. ... (Dumitru Constantin-Dulcan) * * * Are oare omul, in materialitatea existentei sale, o misiune, conferita eventual de constiinte superioare?
Mesterul popular Dumitru Marinica este un gospodar din comuna giurgiuveana 1 Decembrie. ... Dumitru Marinica este nu doar un mester popular talentat, ci si un gospodar harnic.
Primarul Dumitru Nicolae se afla la sfarsit de mandat. ... Dumitru Nicolae, in general, nu recunoaste nimic. ... Ascultandu-l pe Dumitru Nicolae, ramai cu impresia ca, in cei aproape opt ani de cand este el primar, s-a turnat atata asfalt incat sa acopere distanta Galati - New York.
Anuntul sefului Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, ca nu va face niciodata parte dintr-un partid in care se afla si Dumitru Dragomir pare, la prima vedere, o declaratie de demnitate politica. ... Un partid la care ravneste si peremistul demisionar Dumitru Dragomir.
Actorul Doru Octavian Dumitru este un om sufletist. Interesant este ca, in general, glumele lui Doru Octavian Dumitru nu au accente politice, deoarece "politicul este cel care da o paine altora, nu mie".
Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e sigur ca Gigi Becali are mai multi bani decat Ion Tiriac si nu-l intereseaza ca, oficial, nu e pe primul loc in clasamentul bogatilor.
Democratii constanteni vor fi luati la intrebari de Cezar Preda In schimb, surse din PD sustin ca nu acelasi lucru se poate spune despre alegerile desfasurate la nivelul Organizatiei Municipale Mangalia, acolo unde presedinte a fost ales Ion Negrea.
Acesta - unicul ramas de altfel in Consiliul Local Mangalia dupa plecarea lui Ioan Negrea si a celor doi "expulzati" Constantin Filimon si Florin Maftei - va avea un program strict de audiente in cadrul sediului partidului, dar isi va face si o promovare intensa a tuturor initiativelor legislative in cadrul CL Mangalia.
De asemenea, au mai fost premiate Oana Garbea, care a primit titlul de Miss Fotogenie, Gabriela Filipciuc - Miss Ambasad'Or si Andreea Negrea - Miss Popularitate.
Pe scena, DayDay inseamna Andrei Erdei (chitara, lead vocals), Șerban Popadiuc (chitara), George Irimescu (bass), Cosmin Dumbrava (tobe), Ruka Furtuna (backing vocals) si Ioana Negrea (backing vocals).
Persoanele invitate vor putea servi mai multe feluri de peste, cozonac si un pahar cu vin", ne-a declarat presedintele filialei, Ioan Negrea.
[email protected] www.apaa.ro www.facebook.com/apaaro Alexandru Negrea, de la Spada Digital Media, a vorbit despre importanta Facebook-ului in mediatizarea acestor campanii de sanatate.
Dupa ce anul trecut a demisionat din randurile Partidului Democrat, filiala Mangalia, in urma certurilor repetate pe care le-a avut cu actualul lider al gruparii, Ioan Negrea, si dupa indelungi tratative duse cu conducerea "de la Constanta", consilierul Florin Maftei ("independent" de la intrarea in vigoare a legii alesilor locali) a fost cooptat, chiar inainte de sarbatorile pascale, in randul membrilor Partidului Conservator.
Presedintele PD Mangalia, Ioan Negrea, ne-a declarat ca fundatia ofera aceste ajutoare, constand in alimente de baza - ulei, zahar, faina - cu ocazia Sfintei Maria.
Insa, a precizat Dutu, se asteapta si punctul de vedere al presedintelui PD Mangalia, Nae Negrea, care deocamdata este plecat in vacanta, in Grecia.
Deocamdata, desi toata lumea stie care sunt democratii care isi disputa "titulatura" de candidat pentru Primaria Mangalia, nici presedintele PD Constanta, Stelian Dutu, nici presedintele PD Mangalia, Nae Negrea, nu se grabesc sa faca referire la numele celor inscrisi in competitie.
"Consider ca presedintele Organizatiei Mangalia, Nae Negrea se simte implinit pentru ca s-a format o echipa in jurul lui care a reusit si a scos rezultate foarte bune.
google-analytics.com