Cautare

4049 de rezultate pentru "negoita teodore adrian" (7.80 secunde)
razboiul de la 3, castigat de Robert Negoita Cea mai apriga batalie din aceasta campanie electorala a fost castigata de Robert Negoita. Candidatul USL a castigat cu 65% in timp ce Liviu Negoita a facut doar 23%.
Va creste si taxa locala de salubritate O consecinta importanta a colectarii si reciclarii deseurilor de echipamente electronice si electrice va fi cresterea taxei locale de salubritate incepand cu anul viitor, crede Valentin Negoita, presedintele organizatiei colective pentru gestionarea deseurilor IT, Eco Tic, citat de NewsIn.
Fratii Negoita vor transforma 250 de camere din hotelul cu capacitatea de aproape 1.500 de camere, Grand Rin din Bucuresti, in spatii de birouri, decizia fiind luata pe fondul scaderii gradului de ocupare al hotelului, cauzata de criza economica.
Primarul Negoita vrea sa schimbe mobilierul urban din sector. Investitii de 175 de MILIOANE de EURO Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, intentioneaza sa schimbe mobilierul urban din sector si sa doteze locurile de joaca cu ansambluri de joaca inedite:
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Ar fi simultan aruncat in malaxorul #PROPAGANDEI Noii Securitati, iar toate strigatele democratilor diezului ar trece instantaneu de la MU.E Dragnea la MU.E Firea / Stanescu / Tutuianu / Badalau / Tudose / Grindeanu / Ciolacu /Negoita , la fel cum s-a trecut de la PUIE MONTA la MU.E DRAGNEA (spus direct, fara fineturi, ca doar baietii ne-au anuntat ca au trecut la NEXT LEVEL).
14 martie Dupa 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionut Negoita a preluat actiunile detinute de presedintele Consiliului de Adminsitratie, Nicolae Badea, si pe cele ale lui Dragos Savulescu, devenind actionarul majoritar al clubului FC Dinamo.
Pedeapsa pentru judecatoarea care l-a achitat pe Adrian Nastase Magistratul Aida Popa a pierdut functia de vicepresedinte al Inaltei Curti dupa ce l-a achitat definitiv pe Adrian Natase in dosarul "Matusa Tamara" In prima sa postare pe blog dupa ce a fost incarcerat pentru a doua oara, Adrian Natase face dezvaluiri despre manevrele de culise care au stat in spatele condamnarii sale.
Rezultatele sondajului confirma dezastrul PDL, partid care este (inca) salvat doar de primarul sectorului 3, Liviu Negoita. ... Liviu Negoita (PDL) - 64%; ... Robert Negoita (PSD) - 12%; ... Adrian Nastase (PSD):
Si, poate cel mai interesant, ce spune Adrian Nastase? ... Alte ironii, de pilda cele vizandu-l pe colegul sau de partid Robert Negoita, sunt sub clasa internationala a omului de drept si de blog Adrian Nastase:
Mafia a scapat - ramane Adrian Nastase sa achite nota?
Fost coleg al lui Adrian Iovan, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre TRECUTUL regretatului pilot Fost coleg cu Adrian Iovan la Scoala Militara de Ofiteri de Aviatie "Aurel Vlaicu", pilotul Marian Covache ne-a povestit cate ceva despre inceputurile carierei lor si ne-a dezvaluit ce porecle aveau.
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
Echipa "marilor invinsi portocalii" a fost condusa de liderul PD, Emil Boc, si a fost formata din primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, primarul sectorului 3, Liviu Negoita, ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, deputatii:
Anuntul a fost facut de primarul sectorului 3, Liviu Negoita, cel care va fi si directorul de campanie al fostului ministru de Interne.
Presedintele Traian Basescu da dovada de o crasa lipsa de respect fata de Constitutie operand o noua nominalizare neserioasa, in persoana primarului Liviu Negoita, a declarat presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Inpolitics il citeaza pe Sorin Rosca Stanescu, referitor la cazul Negoita-Banicioiu: ... Robert Negoita, care este si un important om de afaceri si Nicolae Banicioiu, a carui reputatie era, pana acum, nestirbita.
• Primaria sectorului 3 din Capitala este strans disputata de actulaul edil Liviu Negoita(PDL) si Robert Negoita (USL). Potrivit unui sondaj CURS, candidatul PDL are 47% fiind urmat la mica distanta de candidatul USL, Robert Negoita, cu 44%.
UPDATE 20.00 Vicepresedintele PSD Robert Negoita a asemanat reuniunea social-democratilor cu congresele PCR, indemnand PSD sa invete din ceea ce au facut comunistii, apelul sau fiind primit cu aplauze de catre delegati.
Din cauza faptului ca in Romania nu exista inca fabrici specializate in reciclarea produselor electronice, electrocasnice si IT, deseurile acestor produse vor fi revalorificate in Ungaria si Cehia, a declarat recent pentru NewsIn Valentin Negoita, presedintele organizatiei colective Eco Tic.
google-analytics.com