Cautare

694 de rezultate pentru "muzeul" (2.74 secunde)
Lucrarile prezente la Calarasi prin bunavointa autorului si a organizatorului pentru Romania - Directia Judeteana pentru Cultura Prahova, au mai fost expuse incepand cu anul 2013 la Castelul Pelisor si la Muzeul Satului din Bucuresti.
Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi a luat fiinta in anul 1950. ... Muzeul mai detine colectii de etnografie si de arta romaneasca moderna si contemporana.
Cu atat mai mult frapeaza indiferenta celor care conduc Muzeul Municipal Calarasi fata de acest vestigiu important de istorie urbana, ramas ca prin miracol nedemolat.
Muzeul Pompierilor calaraseni - posibila sectie a MCM! O sugestie pentru Muzeul Municipal Calarasi: sa-si concentreze atentia pe patrimoniul istoric nevalorificat al orasului.
Tranzactia este amintita de Doina Lemny, doctor in istoria artei, muzeograf-cercetator la Muzeul Național de Arta Moderna, Centrul Pompidou din Paris, intr-un interviu acordat AGERPRES: ... Proprietarul, Gheorghe Romascu a vandut-o statului pentru Muzeul National de Arta, dar aceasta a fost recuperata de mostenitori.
La Muzeul Dunarii de Jos puteti intalni ULTIMII DINOZAURI DIN TRANSILVANIA In perioada 20 martie - 10 mai 2017, publicul calarasean poate viziona expozitia de replici de dinozauri intitulata ULTIMII DINOZAURI DIN TRANSILVANIA.
REACTUAL - Un nou proiect ce ia nastere in Calarasi in 2017 - 22 aprilie la ora 11.00, la Muzeul Municipal Calarasi REACTUAL este numele unui proiect artistic ce ia nastere in Calarasi in 2017.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str. ... Proiectul editorial propus de CLUBUL UNESCO - ADOLESCENTII si realizat in colaborare cu Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (director:
Expozitia, care cuprinde lucrari ale unor artisti consacrati din tarile ce reconstituie DRUMUL EXILULUI poetului latin Publius Ovidius Naso, de la Roma la Tomis (Italia, Grecia, Bulgaria si Romania), este prezentata de Muzeul de Arta din Constanta.
Muzeul National de Istorie al Romaniei va organiza tot 3 manifestari in perioada urmatoare sub semnul Centenarului, finantate de MCIN - Muzeul Virtual al Unirii www.muzeulvirtualaunirii.ro, Comorile Romaniei la Vatican si Romanii spre Marea Unire.
La Muzeul Dunarii de Jos, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean Calarasi, a avut loc sambata, 14 aprilie 2018, deschiderea Salonului de primavara. Evenimentul a avut loc la sediul Muzeul Dunarii de Jos din strada Progresului, nr.
La Muzeul Dunarii de Jos, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean Calarasi, a avut loc sambata, 14 aprilie 2018, deschiderea Salonului de primavara. Evenimentul a avut loc la sediul Muzeul Dunarii de Jos din strada Progresului, nr.
Operele, evaluate la aproximativ 10 milioane de euro, provin din muzee romanesti si straine (intre care si Muzeul Pompidou si Louis Vuitton Fondation din Paris), dar si din colectii private importante, insa o parte dintre lucrarile de arta contemporana au fost create special pentru a fi expuse la Art Safari 2018, un eveniment care va avea loc in perioada 11 - 20 mai, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de organizatori.
Recent, am fost placut surprinsa de expozitia de arta plastica a elevilor de la Colegiul Tehnic Stefan Banulescu din Calarasi, ce se desfasoara in aceasta perioada la Muzeul Municipal Calarasi - profesor Silviu Soare, director ing.
Expozitia RomanIA, vernisata la Muzeul Dunarii de Jos Calarasi (Autoare: Georgiana Serban) La Muzeul Dunarii de Jos Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei RomanIA.
Muzeul Dunarii de Jos organizeaza vineri, 16 noiembrie, vernisajul expozitiei de arta plastica "Simboluri ale Marii Uniri", ce va avea loc la sediul institutiei din str. ... Proiectul face parte din programul "CENTENARUL MARII UNIRI", derulat de Muzeul Dunarii de Jos.
In prezent, pictura in ulei Peisaj din Balcic este expusa la Muzeul National de Arta al Romaniei din Bucuresti.
Muzeul Municipal Calarasi impreuna cu Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu va invita sambata, 13 aprilie la ora 11.00, la Muzeul Municipal, str.
Recent, a avut loc vernisajul expozitiei de arta Anuala de Arta Religioasa - 2019, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gustie, chiar in DUminica Floriilor.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa organizeaza joi, 27 februarie 2020 de la ora 18:30 la vernisajul expoziției temporare de fotografie #4Rusia - file din natura, organizata in colaborare cu Societatea Geografica Rusa (Russian Geographical Society), Centrul Rus de Stiinta si Cultura si Ambasada Rusiei in Romania.
google-analytics.com