Cautare

107 de rezultate pentru "muncitorul resita" (7.89 secunde)
Medicii din Oravita au decis ca minorul sa fie transportat la Spitalul Judetean din Resita, pentru investigatii suplimentare. ... L-am dus la Spitalul Judetean din Resita", a spus asistentul de pe ambulanta, Sorin Soare.
Alerta majora la o scoala din Resita, dupa ce o bomba a fost descoperita in curtea unitatii de invatamant. O echipa de pirotehnisti a venit de urgenta, dupa ce muncitorii care lucrau acolo au sunat la 112.
Un barbat din Resita s-a trezit, la 6 dimineata, cu mascatii peste el in apartament. Omul spune ca politistii i-au pus pistolul la tampla, de fata cu baietelul de nici patru ani, dar dupa cateva minute si-au dat seama ca au facut o greseala.
dimineata - muncitorul pe care l-am vazut, dupa-amiaza - alti doi muncitori. Utilajele din hala sunt mana cereasca pentru hotii de fier vechi, asa ca hala e tot timpul sub asediu.
Muncitorul roman trebuie sa fie egal la castig cu cel italian sau cu cel spaniol, atunci inseamna ca a ajuns egal cu ceilalti si la munca.
FARCAS) In seara zilei de 11 octombrie 1973, in Pascagoula, un orasel avand putin peste 20.000 de locuitori, din districtul Jackson al statului Mississippi, contramaistrul Charles Hickson (42 ani, decedat in 2011, la varsta de 80 de ani) si muncitorul Calvin Parker (19 ani), de la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.
Muncitorul va trebui sa faca dovada a cel putin doi ani de experienta profesionala. In plus, statul membru in care urmeaza sa se efectueze prestarea de servicii poate sa-i ceara lucratorului sa faca o declaratie prealabila si sa o reinnoiasca anual.
Salarii mari, pensii pe masura Daca cineva munceste 10 ani in Italia si contributiile platite sunt mai mari decat cele in Romania unde a lucrat 20 de ani, este posibil ca sumele provenite de la statul italian in contul de pensie sa fie mai mari, chiar daca muncitorul a lucrat mai mult in Romania.
Proiectul Comsiei Europene are insa de rezolvat o dilema: trebuie sa defineasca muncitorul cu calificare superioara in functie de salariul sau, ca in Olanda, sau dupa diplomele obtinute?
Muncitorul la negru nu beneficiaza de protectie sociala Cu toate ca aceasta situatie exista cu acordul sau, cel care are de pierdut este tot angajatul.
Cert este ca muncitorul, angajat la SC Instal Plast SRL, sapase, alaturi de colegii sai, un sant adanc de aproximativ 3 metri.
Sa presupunem ca un muncitor care castiga un salariu net de 1.000 de lei pe luna este dat afara de la o firma privata. Presupunem ca muncitorul are in intretinere un copil minor si are o vechime de zece ani.
Pe de o parte se doreste o evidenta mai clara a bogatiilor neamului, pe de alta pare, Tariceanu spune ca totusi n-ar prea trebui sa-si dea cu totii cu subsemnatul, din moment ce se prea poate ca guvernantii "sa nu vrea” ca muncitorul X sa-si faca declaratia de avere, pentru a nu crea o stare de disconfort in chiar toate categoriile sociale, adica si in cele care nu sunt foarte suspecte de coruptie.
Muncitorul de la Ecosal isi ia in primire cu demnitate matura in fiecare dimineata, taxatorul din parcare masoara cu pasi calculati trotuarul cu mozaic, iar recent-infiintatul politist comunitar isi ridica cu naduf cozorocul pentru a se pregati de o noua lupta cu infractionalitatea.
Ce incredere sa mai aibe taranul, muncitorul, inginerul, economistul, orice alt om al acestei tari, in actul medical de la noi, cand vede si aude despre astfel de posibile neglijente?
CSR Resita si Ispat Siderurgica Hunedoara vor trebui sa inchida pana in 2008 unitati de laminare produse finite cu o capacitate totala de 820.000 de tone, potrivit angajamentelor asumate de autoritatile romane in fata oficialilor europeni.
Astfel, dosarul cu numarul 3360-2005, depus la 8 iulie 2005, a intrat pe rolul Judecatoriei Resita. In aceasta cauza, Talpes a formulat o plangere de calomnie impotriva lui Frunzaverde, care avea ca obiect acuzatiile liderului democrat legate de modul cum au fost gestionate de catre PSD fondurile in judet.
In 1998, pe cand avea doar 17 ani, Cristian Chivu juca la CSM Resita si a avut o oferta tentanta din Ghencea.
Un alt craiovean care s-a impus a fost Alexandru Ghinea, la 3.000 m obstacole, dar acesta a reprezentat clubul CS Universitatea Resita.
Prin mana sa au trecut dosarele de privatizare ale unor colosi precum SIDEX Galati, Siderca Calarasi sau Combinatul de la Resita.
google-analytics.com