Cautare

382 de rezultate pentru "melodi" (6.28 secunde)
Vineri, 30 iunie 2017, se lanseaza, in cinematografele din Romania, filmul de actiune Baby Driver - un thriller exploziv, cu trei castigatori de Oscar in distributie:
Dupa Mama ei de dragoste si Fa-o cum trebuie, talentata Abbi canta in limba spaniola si lanseaza un single caliente, de vara, Los Dos.
Miscarea de Rezistenta: Festivalul Smart Folk You! Florian Pittis. Suntem Smart FM, suntem Folk You, iar voi sunteti miscarea de rezistenta (Autor:
Atunci cand s-au decis sa infiinteze trupa DESANT, timisorenii Alex Anka - voce, Tiberiu Saulescu - chitara, Alin Achim - bass, Vlad Toma - clape si Mihai Dobrescu - tobe isi doreau doar sa cante asa cum le cere inima.
Matteo a provocat o intreaga nebunie la mii de kilometri departare, in China, cu hitul Panama, reusind sa devina una dintre cele mai cautate si mai vizualizate piese.
Narcisa Suciu revine cu un material discografic de colinde - melodii culese de la maicutele Manastirii Barsana, din Maramures. Albumul Craciunul meu include 14 cantece ritualice, interpretate inegalabil de catre Narcisa- colinde rare, cu o puternica incarcatura emotionala.
Narcisa Suciu revine cu un material discografic de colinde - melodii culese de la maicutele Manastirii Barsana, din Maramures. Albumul CRACIUNUL MEU include 14 cantece ritualice, interpretate inegalabil de catre Narcisa - colinde rare, cu o puternica incarcatura emotionala.
Finala Vocea Romaniei 2017: un show de zile mari, concurente motivate si dornice sa impresioneze publicul si antrenori pregatiti pentru un spectacol memorabil.
Vineri, 2 februarie 2018, se lanseaza in cinematografele din toata tara animatia The Star / Primul Craciun, o productie AFFIRM Films si Sony Pictures Animation, ce prezinta povestea nasterii lui Iisus Christos dintr-o perspectiva inedita.
Vineri, 2 februarie 2018, se lanseaza in cinematografele din toata tara animatia The Star / Primul Craciun, o productie AFFIRM Films si Sony Pictures Animation, ce prezinta povestea nasterii lui Iisus Christos dintr-o perspectiva inedita.
HUFF:
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
- Regia: Jeannot Szwarc - Cu: Christopher Reeve, Jane Seymour, Christopher Plummer - Durata: 103 minute - Premii: Premiul Saturn pentru Cel mai Bun Costum, Cea mai buna Melodie Originala, si Cel mai Bun Film Fantastic.
Luni, 26 martie 2018, laora 12.00, in Aula Palatului Cantacuzino - Muzeul George Enescu - Casa cu Lei, Calea Victoriei nr.
AGERPRES informeaza: Lansarea albumului Providenta al artistei Margareta Paslaru La 29 martie 2018 are loc lansarea albumului de autor Providenta al indragitei si apreciatei soliste de muzica usoara Margareta Paslaru, prilej cu care artista aniverseaza 60 de ani de activitate.
Momentele de bilant nu sunt deloc usoare, pentru niciuna dintre noi. Nu trebuie insa sa ajungi la un capat de drum, pentru a privi inapoi.
Chitaristul Eugen Mihaescu isi lanseaza astazi noul album solo intitulat Guitaromania Part Two si apare la casa de discuri Soft Records.
Miercuri, 23 mai 2018, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei, indragitul compozitor MARIUS TEICU, lanseaza 3 ALBUME cu cele mai indragite slagare, musicaluri si melodii din filme si show-uri de televiziune celebre ale atat de indragitului compozitor.
google-analytics.com