Cautare

382 de rezultate pentru "melodi" (7.51 secunde)
Judas Priest revin la Bucuresti pe 22 iulie la Romexpo in aer liber, in cadrul turneului Firepower, pentru a prezenta o productie fantastica, total noua, publicului din Romania!
Editia a saptea a festivalului Metalhead Meeting va avea loc pe 6 si 7 iulie la Arenele Romane din Bucuresti.
Golan Symphonic marcheaza data unui nou concert: pe 14 septembrie 2018. Arenele Romane vor gazdui evenimentul concept realizat de Golan, alaturi de invitații sai speciali si de o orchestra armonizata pe acorduri electronice.
Rasputin il readuce la Sala Palatului Rasputin si legendele care il inconjoara, misticul si povestea lui au dat nastere multor povesti.
Record dupa record pentru Dorian Popa: primul artist roman care intra in topul Spotify - Romania Top 50 cu piesa Hatz” Asculta aici piesa Hatz”:
Jurnal de una singura, de Areta Sandru mamei mele Au inchis usa si-au plecat. I-am auzit langa lift, apoi usa trantindu-se si nimic.
Stimabili, atentiune! Festivalul Bucurestii lui Caragiale revine intre 27 august si 2 septembrie 2018 cu o editiune noua in stabilimentul cunoscut, in gradina la Cismigiu.
Vita de Vie isi exercita toate fortele intru multumirea fanilor de pretutindeni si anunta, pe 27 octombrie 2018, la Arenele Romane, evenimentul de lansare a SASE (-) - cea de-a doua parte a materialului discografic Sase/Sase”.
www.libertatea.ro informeaza: Nunta fiului lui Liviu Dragnea a fost evenimentul politico-monden al anului. Petrecerea grandioasa a fost organizata la Palatul Snagov, iar printre cei invitati sa cante s-a numarat si Florin Salam.
Elena Gheorghe s-a distrat in weekend cu peste 70 de invitati la petrecerea fetitei sale organizata pentru ruperea turtei si implinirea unui an de viata.
La cinema, puteti vedea in curand filmul Bohemian Rhapsody, in regia lui Dexter Fletcher si a lui Bryan Singer. Cu:
Aseara am vazut un film exceptional, Bohemian Rhapsody, la Imax Cotroceni, despre viata lui Freddy Mercury, un artist care are geniu.
Simti publicul din momentul in care ai pasit pe scena. Vibe-ul romanilor nu se poate exprima in cuvinte. Va multumesc, a spus Liz Mitchel, original lead singer Boney M.
Narcisa Suciu a revenit cu o balada sensibila - Ai suflet trist Asculta aici melodia: https://youtu.be/D6KPQcsDc4M Narcisa Suciu colaboreaza din nou cu Mircea Rusu si lanseaza melodia Ai suflet trist, in plin acord cu anotimpul plin de melancolie in care suntem.
Voltaj se reinventeaza si lanseaza Amprente, o piesa cu un sound surprinzator care se imbina perfect cu vocea solistului, Calin Goia.
Pe 25 februarie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Margineanu prezinta Zarita”, coloana muzicala a Las Fierbinti, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din Romania.
Pavel Stratan colaboreaza pentru prima oara cu Ioana Ignat si lanseaza piesa si videoclipul Te sarut, o poveste emotionanta ce poate fi intalnita cu usurinta in viata cotidiana.
Voltaj a acceptat provocarea #mergdescult a asociatiei World Vision si a dat leapsa mai departe in timpul concertului din cadrul Targului de Craciun din Capitala, in fata a mii de oameni.
5GANG vine cu o piesa noua, SOS, considerata de liderul trupei, Selly (Andrei Șelaru), cea mai buna piesa a lor de pana acum.
google-analytics.com