Cautare

4080 de rezultate pentru "martis beatrice un avocat de succes si frumos" (2.63 secunde)
Dacioti pana-n Mongolia Iulian, fost publicitar, Alexandru, fotograf la Jurnalul National, si Nicu, biciclist si actual corporatist, suntem trei prieteni care au mers cu Miorita, o Dacie 1310, pana in Mongolia, in cadrul raliului umanitar The Mongol Rally 2012.
Interviu realizat de Octavian Curpas (Phoenix, Arizona) Poeta si prozatoarea Victorita Dutu debuteaza in august 2003, cu placheta de versuri "Spatii". Urmeaza volumele "Cuvintele", "Vreau o allta lume", "Calatoria gandului", "Cea care as fi", "Singuratatea tatalui" si "Izvoarele vietii".
Delia revine cu videoclipul oficial al piesei Traieste frumos, inspirat din viața artistei, alaturi de o parte dintre prietenii si familia ei. Videoclipul piesei Traieste frumos a fost filmat chiar acasa la Delia, in regia lui Alex Ceausu.
Ce poate fi mai frumos decat sa fii in vacanta la mare, pe o insula? ... Cand mintea intra in greva, iar corpul intr-un sejur de relaxare si odihna... Sa nu ai macar nici grija sofatului, sau a gatitului si nici macar grija catelului!
Cu o experienta de 14 ani in domeniu, Doctor in Stiinte Medicale, Iulia Preda este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati farmacisti de la noi, avand numeroase specializari in tara, cat si in strainatate, printre care:
Brand de tara in Uniunea Europeana. O poveste romaneasca de succes: magiunul de Topoloveni Magiunul de Topoloveni, primul brand alimentar romanesc recunoscut de UE La sfarsitul lunii aprilie, chiar dupa sarbatorile pascale, Bibiana Stanciulov a primit o veste foarte buna, pentru care s-a luptat mai bine de doi ani.
Avocatul Gheorghe Piperea a postat pe pagina sa de Facebook un text care a primit mii de like-uri. ... Pe Facebook circula intens texte ale asa-zisilor tineri frumosi si inteligenti care se revolta ca batranii ies in strada pentru diverse cauze.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central.
Cum a fost a doua editie a evenimentului MAMA SI COPILUL, organizat de CE SE INTAMPLA, DOCTORE? ... Simona TUDORACHE) Cea de-a doua editie din seria evenimentelor MAMA SI COPILUL, organizate de CE SE INTAMPLA, DOCTORE?, a avut loc pe 25 iulie, la CinemaPro.
31 - 26 (15 - 12) Victorie mare a fetelor noastre Medaliata cu bronz la mondialele din 2011 si la olimpiada din 2012, Spania, a fost intrecuta duminica in mod categoric de nationala condusa de Ghita Tadici. ... Cristina Neagu - 7 goluri dupa doi ani de accidentare Minutul 2.
Joi, 6 iunie, trupa Taxi va sustine un concert extraordinar la Arenele Romane. ... Dragos Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu in duet cu Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu si Bianca Cristea, duetul Vlad Stoia - Beatrice Vladan.
Aproximativ 2000 de persoane au participat joi, pe 6 iunie, la concertul extraordinar Taxi de la Arenele Romane. Vremea a tinut cu trupa, astfel incat niciun strop de ploaie sau vreun nor nu s-au ivit.
Povestile vietii, ilustrate pe linguri de lemn (Autoare:
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
Rock House Events a celebrat duminica, 27 ianuarie 2019, la Palatul Cesianu-Racovita, Ziua Culturii Nationale printr-un eveniment unic dedicat caietelor lui Mihai Eminescu care a inclus premiera filmului documentar artistic Cufarul (regia Cristian Radu Nema si Mimis Ravanis), un spectacol de muzica si poezie, o sesiune de dezbateri tematice.
Ioana Ionita si Daniela Costea participa in acest week-end la targul organizat de Asociatia Colectionarilor si Anticarilor din Bucuresti, in curtea Palatului Sutu. "Am adus coliere lucrate manual de mine, din perle de cultura si pietre semipretioase. Nepoata mea, Beatrice Stan, de zece ani, ma ajuta si le insira!
Magda Marincovici) Agentia Europeana a Medicamentului a cerut suspedarea din motive de precautie a loturilor suspecte Autoritatile sanitare italiene si europene ancheteaza cauza decesului unor persoane in varsta, survenit dupa injectarea a doua tipuri de vaccinuri antigripale fabricate de compania Novartis.
La inceputul lunii februarie, a avut loc conferinta Cele mai sanatoase rezolutii pentru 2020, organizata de Ce se intampla, Doctore?. Evenimentul a fost gazduit de Therme Bucuresti si i-a avut ca invitati pe Dr.
O companie engleza va incepe in curand testele clinice pentru un vaccin de a doua generatie impotriva Covid-19, sub forma un plasture usor de administrat care foloseste celule T pentru a ucide celulele infectate. Acest vaccin ar putea oferi imunitate de durata mai lunga decat serurile actuale.
google-analytics.com