Cautare

1381 de rezultate pentru "marius savuica" (5.43 secunde)
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului de Craciun de la Universitate, puteti achizitiona: ... Si cremele merg foarte bine", ne-a spus Tirban Marius Gheorghe. Ce gasiti la standul lui Tirban Marius Gheorghe - tinctura din dragaica adjuvant in:
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului de Craciun de la Universitate, puteti achizitiona: ... Si cremele merg foarte bine", ne-a spus Tirban Marius Gheorghe. Ce gasiti la standul lui Tirban Marius Gheorghe - afrodisiac natural adjuvant in:
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu puteti achizitiona: ... De asemenea, si untul pamantului, siropul de muguri de pin si cremele merg foarte bine", ne-a spus Tirban Marius Gheorghe.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului traditional de Rusalii din Parcul Kiseleff, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) il puteti contacta telefonic pe Marius Tirban, la nr.
Uite-asa, Alternativa lui Ion stefan l-a prezentat deja de jumatate de an pe Marius Stan drept candidat, acum PNL si-l insuseste tot pe acesta, ca doar este omul lor, Marius Stan fiind liberal cu acte in regula.
Este o situatie delicata la U Craiova 1948, dupa ce Marius Croitoru (42 de ani) a decis sa se desparta de formatia din Banie in urma infrangerii suferite in fata Chindiei Targoviste, scor 0-1.
Patronul clubului Rapid Bucuresti, Victor Angelescu, a explicat de ce Marius Sumudica, liber de contract, n-a fost in calculele conducerii pentru inlocuirea lui Mihai Iosif. Adrian Mutu a fost instalat antrenor la Rapid, dar un alt preferat al fanilor, Marius Sumudica, n-a fost nici macar pe lista conducatorilor visinii.
Catalin Botezatu, Dana Savuica, Mihai Morar (amfitrionul evenimentului), Mihai Bitza, Ela Voineag, Romica Tociu, Pusa Hack, Doru Todorut (Deepcentral), Alin Vaduva (X Factor) s-au numarat printre cei care s-au bucurat de concertele sustinute de Mihai Margineanu, trupa Etajul 4 si Fanfara Republic.
Margareta Paslaru, Ruxandra Sararu, Jolt Kerestely, Toni Grecu, Florin Chilian, Mihai Leu, Alexandra Badoi, Zoli Toth (Sistem), Ciprian Rogojan (Sistem), Catalina Grama (Jojo), Lora, Cristina Rus, Monica Gabor, Alina Crisan, Oana Roman, Anca Turcasiu, Mihaela Borcea, Andrei Tinu, Dana Savuica, Liliana Minca.
La eveniment si-au anuntat prezenta: Cristi Brancu, Valentina Pelinel, Dana Savuica, Julia Jianu, Annes, Nico, Raluca Moianu, dar si multe alte vedete.
Invitatii VIP Andreea Berecleanu, Dana Savuica, Carmen Bruma, Anca Serea, Speak, Peter Pop, Silviu Pasca, Sophie, alaturi de presa si clientii salonului au avut ocazia sa testeze produsele intr-un mod interactiv.
Eroul de la Sevilia ce a aparat patru penalty-uri si a castigat Cupa Campionilor Europeni la fotbal, Helmuth Duckadam, a pasit pe scena alaturi de frumoasa sa sotie, Alexandra si de vedeta Dana Savuica.
Industria de beauty, dar si vedete precum Dana Savuica sau Xonia au descoperit secretul genelor naturale, frumoase si sanatoase, direct de la Andreea Ibacka, gazda evenimentului.
Misha, Dana Savuica, Nico, Adina Buzatu, Mihai Albu, fosta campioana olimpica la gimnastica Monica Rosu, interpreta de muzica popular Viorica Macovei, precum si Haluk Kurcer, presedintele executiv al Kanal D.
Adina Buzatu, Dana Savuica, Anda Adam, Simona Patruleasa si Roxana Iliescu cu sotul ei. Un alt aparat achizitionat recent de la cei de la Miko Beauty Center este si Huber Motion LAB (platforma oscilanta).
Simona Patruleasa, Simona Halep, Galina Panzari, Dana Savuica, Catalin Botezatu. Mihai Dragomir a creat primul si sigurul concept de fitness anti-aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Ramona Badescu, Dana Savuica si Claudia Pavel (Cream) au aflat totul despre noile game si tratamente de ingrijire a tenului si corpului, intr-o atmosfera speciala, in spiritul sarbatorilor de iarna.
Senatorul Marius Sorin Bota, vicepresedinte al Comisiei de buget, finante, activitate bancara si piata de capital, spune ca noul acord cu FMI reprezinta polita de asigurare financiara a pomenilor electorale. ... Succes in campanie tuturor!", spune senatorul Sorin Marius Bota.
Marius T., 31 de ani, care calatorea alaturi de alte trei persoane, a declarat ca se intorcea din Italia, unde locuia cu forme legale, si mergea spre Pitesti pentru a-si petrece vacanta.
Senatorul PD Marius Marinescu, vicepresedintele Comisiei de abuzuri, cere suspendarea Rodicai Stanoiu din functia de presedinte al comisiei, ca urmare a faptului ca aceasta a fost pusa sub urmarire penala in dosarul stenogramelor.
google-analytics.com