Annes a facut un adevarat maraton in noaptea de Revelion. A preferat ca noaptea dintre ani sa o prinda in Bucuresti, asa ca artista si-a aranjat mai multe concerte in Capitala. A inceput cu un recital in Parcul Titan, a cantat apoi la Vanghelionul organizat la Romexpo si a continuat distractia si cantarea in Poiana Brasov. Noul an a prins-o pe artista purtand lenjerie de culoare rosie, pentru ca se spune ca aceasta aduce noroc, iubire si bunastare. Si daca ar fi sa continue cu superstitiile, am aflat de la Annes ce obisnuieste sa faca, la fiecare sfarsit de an.
"Superstitie sau, mai degraba, obicei: fac o lista in care notez tot ce mi s-a intamplat, bun sau rau, in anul care a trecut, si pentru care ii multumesc lui Dumnezeu!
De fiecare data cand mi s-a intamplat ceva "rau" am ajuns in final la concluzia ca asa trebuia sa fie, ca si o lectie din care am cate ceva de invatat. Desi la inceput te sperii si dramatizezi, dupa ce trece timpul si te linistesti, "rau" devine o binecuvantare, un pas inainte spre evolutie", spune Annes.
Asculta aici noua piesa Annes - "In ploaie" feat. Jimmy Dub:
https://www.youtube.com/watch?v=5WBg4MdKflw