Cautare

452 de rezultate pentru "magazinul simonabucuresti" (4.15 secunde)
In urma cu doua saptamani, magazinul de calculatoare "Maguay Impex" S.R.L. ... Magazinul de pe Strada I.G. Duca, situat peste drum de expomarketul Milenium, este prevazut cu sistem de alarma conectat la dispeceratul firmei de paza si protectie Bidepa si geam dublu securizat.
In acest sens, edilul sef al orasului Navodari a subliniat faptul ca magazinul PLUS constituie prima investitie comerciala straina importanta din localitate si ea este cu atat mai oportuna, cu cat in perimetrul noii unitati comerciale se afla inainte de inceperea lucrarilor de constructie o mlastina si un teren viran unde se depozitau la intamplare gunoaie.
Magazinul central Tomis Constanta a fost transformat in mall in anul 2003. Initial, magazinul se intindea pe o suprafata de 12.500 metri patrati, dupa care, la renovare, a fost extins in lateral, pana la 18.800 metri patrati.
Cu ocazia Targului de Primavara, fiecare furnizor pentru magazinul Selgros va prezenta oferte speciale, promotii si degustari de produse alimentare, iar magazinul Selgros a organizat o tombola care va oferi 5 premii in valoare de cate 500 RON fiecare, constand in carucioare pline cu produse alimentare si nealimentare.
Chiar si asa, in ultimele trei saptamani la magazinul de la poarta Combinatului nu se mai da niciun gram de carne de pasare. ... "De trei saptamani la magazinul de la poarta Combinatului este pus un afis in care se spune ca nu este carne de pui.
De asemenea, Real Hypermarket Romania se mandreste ca in magazinul Constanta Nord se afla si cel mai bun si mai complet raion de peste din localitate, din care nu lipsesc, fructele de mare, caracatita, midiile, scorpia de mare, pestele spada, etc.
Metodele prin care reprezentantii magazinelor incearca sa scape de marfa nevanduta nu este intotdeauna si fair-play fata de clienti, dovada magazinul "Miniprix", in care suntem atentionati ca beneficiem de reduceri de 30% la incaltamintea de dama, dar si barbateasca;
Au mai inchiriat deja spatii libraria Diverta, magazinul de jucarii Toyplex, dar si firme din sectorul bijuterii, accesorii si parfumerie: ... Pana acum, magazinul Moda Aliss si cateva cafenele si restaurante s-au aratat interesate.
Cu o suprafata de 899.4 mp, din care 392.66 mp suprafata de vanzare, magazinul este deschis intre 07.00 - 22.00, de luni pana sambata, si 08.00 - 22.00 duminica, si functioneaza asemenea intregii retele comerciale PROFI, care comercializeaza produse alimentare, de menaj si igiena intr-o gama sortimentala de peste 4000 de articole.
Cu o suprafata de 899.4 mp, din care 392.66 mp suprafata de vanzare, magazinul este deschis intre 07.00 - 22.00, de luni pana sambata, si 08.00 - 22.00 duminica, si functioneaza asemenea intregii retele comerciale PROFI, care comercializeaza produse alimentare, de menaj si igiena intr-o gama sortimentala de peste 4000 de articole.
In perioada urmatoare, magazinul Eponge Fashion Paris va implica tineri designeri romani in realizarea colectiilor din portofoliu, oferindu-le sansa sa reinventeze periodic stilul si conceptul Eponge Fashion Paris. Initiativa sustine si conceptul de promovare a creatiilor designerilor autohtoni lansat de magazinul Cocor prin deschiderea Galeriei Designerilor Romani.
Magazinul trebuia sa semene - asa cum sustineau, in urma cu trei ani, reprezentantii companiei - cu deja iconicele Saks (New York), Harrods (Londra) sau Galeries Lafayette (Paris).
Magazinul H&M va fi inaugurat in incinta mall-ului craiovean ElectroputereParc si va avea o suprafata de 1.600 de metri patrati. Se vor crea intre 20-25 de locuri de munca, sustin reprezentantii companiei, iar magazinul din Craiova este programat sa fie deschis in luna mai.
Pe langa magazinul cu reduceri permanente aici poti gasi si sala de fitness,si agentie de voiaj, si prezentari de moda, si concerte. ... Magazinul este chiar in interiorul fabricii si isi asteapta cumparatorii pana la ora 19:00.
Un hipermarket din centrul Capitalei va fi deschis non-stop Un important retailer de pe piata locala a anuntat ca magazinul amplasat in centrul Capitalei va fi deschis non-stop.
Ce gasesti in acest magazin Pentru ca este vacanta si e vreme frumoasa, in magazinul Lui Michael de pe plaja din Tolo gasesti accesorii de plaja:
Acesta este cel de-al doilea magazin pe care Casa Rusu il deschide intr-un centru comercial cora, dupa ce in 2013 a inaugurat magazinul din cora Bratianu Constanta. ... Magazinul pune la dispozitia cumparatorilor cele mai moderne solutii de mobilier, care se disting prin varietate, functionalitate si confort sporit".
Noul serviciu pentru costume barbatesti Made to Measure este disponibil exclusiv in magazinul Braiconf din cadrul galeriei de lux Grand Avenue, de la parterul Hotelului Marriott, iar incepand cu data de 1 martie va fi disponibil si in magazinul de pe Calea Victoriei nr.
Magazinul din Falticeni, cel de-al 26-lea din judetul Suceava, se prezinta in format Standard si este amplasat pe str. ... In acelasi format, magazinul din Draganesti-Olt, judetul Olt, se afla pe str.
In format Standard a fost deschis astazi magazinul din localitatea Curtea de Arges. ... In acelasi format a fost inaugurat si magazinul din Tismana, judetul Gorj, pe str.
google-analytics.com