Cautare

164 de rezultate pentru "madalina" (4.29 secunde)
Se fac ca nu stiu, nu cunosc", a spus Madalina Ionascu, de 23 de ani, din Craiova. "Doar speram la ieftiniri, dar stim bine ca nu se produc.
Se fac ca nu stiu, nu cunosc", a spus Madalina Ionascu, de 23 de ani, din Craiova. "Doar speram la ieftiniri, dar stim bine ca nu se produc.
Directorul general al firmei de recrutare HART Human Resource Consulting, Madalina Balan, a apreciat ca, incepand cu luna octombrie, schimbarile locurilor de munca initiate de candidati au scazut simtitor.
Poetul Adrian Paunescu, actorii Jean Constantin, Rodica Tapalaga, Horia Serbanescu, Toni Tecuceanu, cantaretii Madalina Manole, Roxana Briban, Nicolae Magureanu sunt doar cateva din vedetele care au parasit scena vietii in 2010 pentru a trece in eternitate.
Este anuntata, totodata, schimbarea din functie a directorului editorial Catalin Popa si a redactorului-sef al Departamentului Stiri, Madalina Dulama.
Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu, Roxana Niculescu, Cristian Coman, Madalina Dulama, Robert Tatarus, Cristian Citre, Valeria Dorneanu, Catalin Striblea, Petru Berteanu si Gabriel Ionita.
Este motivul pentru care am decis sa investim si in Romania si sa lansam Oly lapte de consum cu capac Braille - este un semn de respect fata de consumatori dar, mai presus de toate, este un ajutor real On sporirea gradului de autonomie a persoanelor cu deficiente de vedere", a declarat Madalina Molnar, responsabil de marketing pentru Olympus Romania.
Si operatiunea o facem acum impreuna cu Madalina Malaia, producatorul emisiunii, care vine din PRO TV, si care e o achizitie importanta a Antenei 3 in 2011.
cu Madalina Puscalau (interval de difuzare 16.00 - 17.00) a obtinut o cota medie de piata de 5.2% si a depasit astfel Romania TV (4.2%) si Realitatea TV (3.9%).
Alexandra Cadantu - coborare pe locul 112, cu 591 de puncte, Edina Gallovits-Hall - coborare pe locul 126, cu 531 de puncte, Mihaela Buzarnescu - urcare pe pozitia 152, cu 440 de puncte, si Madalina Gojnea - coborare pe locul 187, cu 346 de puncte.
Alexandra Cadantu - locul 110, Mihaela Buzarnescu - locul 149 si Madalina Gojnea - locul 188. Podiumul ierarhiei WTA este ocupat de Victoria Azarenka (Belarus) 9.260 puncte, Maria Sarapova (Rusia) - 7.680 si Petra Kvitova (Cehia) - 7.220.
LPS Targu Jiu a obtinut o medalie, bronz, la echipe feminin, junioare 1 (Adela Baltoi, Madalina Enache, Elena Jilavu, Diana Guramba, Larisa Trica)
Din lot mai fac parte alte doua oltence, Nicoleta Safta (Oltchim Ramnicu Valcea) si Madalina Predoi (LPS Targu Jiu). "Tratam fiecare meci ca pe o mica finala.
Madalina Vasile (kumite copii 2, +30 kg), Bianca Manta (kata copii 2), Alexandru Donoiu - kata copii 3 si kumite copii 3 (-40 kg), Marius Macesanu (kumite copii 3, -35 kg), Clara Bondrescu - kumite copii 3, +40 kg si kata copii 3, Cristina Popescu (kata minicadeti);
La Brazi, acesta a trimis in teren o formula de echipa inedita, cu atacantul Madalina Valciu in poarta. Jucatoare de camp au fost Pozmac, Neacsu, Stanciu, Tomescu - Moaca, Cergan, Iordachius, Cojocaru, Ristache-A.
Acesta a deplasat la Hunedoara un lot alcatuit din urmatoarele jucatoare: Carmen Bonciog, Dominique Gherghe, Andreea Nicoara, Cristina Cioboata, Gabriela Geica, Madalina Ion Trusca, Ionela Mitran si Loredana Vasilcoiu.
Can-Can: Becali si Pamfile, dialog incins:
Madalina Muche) Nu toata lumea isi permite, la fel cum nu toata lumea isi doreste, un smartphone vandut de unul dintre producatorii de smartphone-uri de top, precum Samsung, Apple sau Huawei.
- Madalina Rotaru: Dar chiar asa in chiloti fara pantaloni? Nu pot sa cred ! Cristina Iordachescu: Pe bune ? - Mugur Bunea: Da.
Amelia Datculescu, Mariana Paun, Ramona Virtosu, Maria Ruxadra Sandru, Cristina Iordache, Doina Madalina Nita, Simona Tanislav, Minko Net SRL - Bioportal, Mariana Andrei, Mirela Goldic - Clestisorul Vesel Mihaela Serban, Laura Cherciu, Luiza Antoniac - Benson Enterprises, Elisabeta Kovaci Ioana Karina Mitra, ARPAH Horezu, Cristina Gradinariu, Ionel Parasca, Hypnotic Parade SRL, Iulian & Carmen Bere - Karmel Cristale, Pervin Asan si Gheorghita Ionescu - Aroma Casei.
google-analytics.com