Cautare

112 de rezultate pentru "like" (3.86 secunde)
In partea de jos a paginii, poate fi controlat accesul la brandurile sau artistii care au primit un Like. Cu un click pe icoana creion din fiecare sectiune, poate fi accesata optiunea "Edit Privacy", care permite setarea a diferite grade de securitate pentru fiecare camp.
Nu mai ruga oamenii sa dea like update-urilor tale; 2. Nu posta prea des; 3. Nu abuza de hashtag-uri; 4.
"Personal, cel mai cunoscut lucru la care am muncit a fost butonul LIKE (Imi place). Una dintre deciziile importante pe care le-am luat a fost sa nu existe si un buton ‘Nu-mi place‘.
I like IT: Orange a lansat un serviciu nou, valabil si pentru clientii celorlalti operatori.
Ma numar printre numerosii telespectatori care urmaresc in fiecare zi,cu un real interes, emisiunea lui George Buhnici "I Like It".
Noul serviciu este aproape identic cu actuala retea, incluzand o functie de vizualizare a stirilor, butoane like si serviciu chat.
Cateva dintre comentarii, luate in ordinea inversa a postarii pe Facebook: - Florian Popa: Eu nu mai urmaresc B1 TV din cauza lui Banciu:
www.romaniatv.net informeaza: A venit momentul sa descoperi care sunt oamenii cei mai interesati de persoana ta pe Facebook si sa afli daca printre ele se numara si cel pe care ai pus ochii si care te face sa stai ca pe ace.
Ar fi ideal sa facem mai multe review-uri bune si interesante si sa scriem mai putine stiri plictisitoare, dar aici ne puteti ajuta si voi cu feedback - un comentariu sau un like/share ajuta tot timpul.
E optional, desi de apreciat pentru efortul nostru, sa dati share acestui articol si like paginilor noastre de Facebook: ArenaIT, Smart Protection.
I like IT informeaza: Apple a lansat iPhone X, 8 si 8 plus. Ce aduc nou Apple a lansat marti seara 3 telefoane nou-noute.
I LIKE IT informeaza: Nokia 8110 a fost relansat. Celebrul telefon al anilor 90, din nou in magazine Finlandezii de la HMD Global, care detin drepturile asupra brandului Nokia, au lansat o noua versiune a telefonului Nokia 8110.
Cum va puteti feri de pericolele online, dupa scandalul Cambridge Analytica V-ati intrebat vreodata cat rau poate sa produca un like pe Facebook?
Am devenit prizonierii indiferentei fata de durerea celuilalt, dar ce intriga cel mai mult, am ajuns preocupati doar de niste rahaturi de like-uri ce ni le dorim nenumarate.
A stylish Dalston band with hidden depths - NME If Nick Cave had joined The Cardiacs rather than forming The Bad Seeds after The Birthday Party‘s dissolution it may have sounded something like O.Children - Drowned in Sound O.Children - Chimera (video) http://ochildren.co.uk Fanii O.Children din Romania ii pot vedea in concert vineri, 16 noiembrie, la Cluj-Napoca, in Gambrinus Pub, si sambata, 17 noiembrie, la Bucuresti, in Control Club.
Piesa lui Ralflo a adunat pe youtube aproximativ 67.000 de vizualizari, 1039 like-uri si 28 unlike-uri, O puteti asculta aici http://www.youtube.com/watch?v=OqIy9ReoEMg
Copii din dragoste si spam Poezia lor se risipeste pe Facebook, Acolo unde parintii nu sunt, Amorul lor tandru sta in postari, Copii din dragoste si spam, Nu-i asculta nimeni si ii citeste toata lumea, Fac dragoste prin like-uri si comentarii Sangele lor n-are globule rosii, are biti, Nu stiu ce culoare au ochii pe viu Si nici ce miros are pielea si virginitatea, Cred in pixeli mai mult ca in Dumnezeu, Copii din dragoste si spam, Sunt contactati cu ai lor prin casti Si n-aud nimic din restul lumii Muzica youtube-ului le curge direct prin vene.
https://www.facebook.com/events/278727658928012/ Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand. Alatura-te si tu cu un LIKE: https://www.facebook.com/targdecarte
Sper sa fie un inceput bun si sa strangem cat mai multe Like-uri", a declarat purtatorul de cuvant al primariei.
Is there Anybody Out There, Nobody Home, Vera, Bringing the Boys Back Home, Comfortably Numb, The Show Must Go On, In the Flesh, Run Like Hell, Waiting for the Worms, Stop, The Trial si Outside the Wall care a incheiat show-ul de la Bucuresti.
google-analytics.com