Cautare

960 de rezultate pentru "leonard orban" (4.20 secunde)
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a fost ieri intr-o vizita fulger la Galati, unde s-a intalnit cu reprezentantii Asociatiei Armatorilor si Operatorilor Portuari Fluviali de pe Dunare.
Viteza de circulatie a trenurilor pe coridorul de transport Pan european IV, care va fi reabilitat, va creste de la 140 de kilometri pe ora, cat era prevazut in studiile de fezabilitate initiale pentru modernizarea acestuia, la 160 km/h, a declarat joi ministrul Transporturilor, Ludovic Orban.
(...) Pe vremea domnului Orban". ... "Intrebati-l pe Orban". Fostul ministru al transporturilor, Ludovic Orban, sustine ca nu are nici o legatura cu Italferr, ba chiar il acuza pe actualul ministru ca el ar fi semnat contractul cu italienii:
Presedintele comisiei parlamentare in cazul Udrea, Ludovic Orban, a declarat astazi, la finalul sedintei, ca membrii comisiei au stabilit ca primii audiati de catre comisie vor fi reprezentantii mass-media care au semnalat nereguli privind modul in care a ministrul Udrea a cheltuit banii publici de la Ministerul Turismului.
Dar mai este si factiunea in care cel mai vocal este Orban. Cine confunda criticile lui Orban cu ale lui Boureanu greseste. ... Actiunile factiunii lui Orban sunt de sens contrar. ... Orban critica faptul ca PNL nu riposteaza la atacurile venite de la Cotroceni.
Dar mai este si factiunea in care cel mai vocal este Orban. Cine confunda criticile lui Orban cu ale lui Boureanu greseste. ... Actiunile factiunii lui Orban sunt de sens contrar. ... Orban critica faptul ca PNL nu riposteaza la atacurile venite de la Cotroceni.
Premierul maghiar Viktor Orban i-a transmis presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski ca Ungaria sustine cererea Ucrainei de a obtine statutul de candidat la UE si ca ar trebui eliminate cat mai curand posibil obstacolele birocratice din calea aderarii efective a Ucrainei la UE.
Viktor Orban arunca cuvinte grele catre UE. Viktor Orban: ... Viktor Orban: "UE s-a impuscat singura in picior prin sanctiunile impotriva Rusiei".
O serie de experti ai Comisiei Europene (CE) recomanda Romaniei sa majoreze, incepand de anul viitor, una dintre cele doua principale taxe, respectiv TVA sau cota unica de impozitare, a declarat ieri Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene.
Negociatorul-sef al Romaniei cu UE, Leonard Orban, a declarat ieri ca principala problema a tarii noastre ramane agricultura. ... Orban a precizat ca steguletele "nu creeaza probleme de integrare", insa duc la reducerea si chiar la anularea finantarii externe pentru domeniile cu probleme.
"Nu e corect, moral si cinstit ca PD sa guverneze fara PNL sau ca PNL sa fie la putere fara PD" Cu toate acestea, este mai mult ca sigur ca PNL va anunta zilele acestea ca nu va sustine demersul PSD, profitand de moment doar pentru a mai savura cu sadismul specific unor personaje precum Leonard Orban agitatia "aliatilor" din PD.
Comisarul european Leonard Orban a anuntat ieri ca institutiile europene vor incepe de astazi sa discute despre situatia din Republica Moldova si a su-bliniat ca, din semnalele pe care le are pana in prezent, pozitia Romaniei a fost apreciata datorita calmului si echilibrului de care a dat dovada.
Leonard Orban, negociator-sef al Romaniei cu Uniunea Europeana, ne-a declarat la randul sau ca ziua de marti era un “termen indicativ“ pana la care cele sase companii cu care s-au purtat negocieri pe toata durata anului trecut puteau sa-si dea acordul.
Cel mai grav lucru care i s-ar putea intampla Romaniei este ca integrarea ei in Uniunea Europeana sa fie amanata pentru 2008, a declarat secretarul de stat in Ministerul Integrarii Europene, Leonard Orban (foto). ... Potrivit lui Orban, amanarea va aduce “pierderi greu cuantificabile“ de ordin politic, social, economic.
Senatorul Alexandru Cordos a adresat o intrebare domnului Leonard Orban Ministru al Afacerilor Europene. Obiectul interpelarii: Fondurile europene si solutiile imediate.
Una dintre aceste personalitati a fost si Leonard "Lyn" Buchanan. El si-a descris participarea la experimentele de vedere la distanta in cartea "Al saptelea simt", publicata in 2003 si - in versiune romaneasca - in 2008.
De pilda, George Leonard, un om de stiinta si analist foto al NASA, care a realizat numeroase fotografii oficiale ale suprafetei lunare, dintre care pe multe le-a inclus in cartea sa (Este altcineva pe Luna), publicata in 1976.
Sportivii romani Ilie Nastase (foto), Ivan Patzaichin, Leonard Doroftei si George Ogararu au oferit obiecte personale pentru o licitatie, iar sumele de bani obtinute vor fi donate unei asociatii.
Se pare ca singura solutie de iesire din situatia actuala este privatizarea, iar statul roman intentioneaza sa puna conditia unui plan de investitii bine pus la punct si pe termen lung", a precizat Leonard Sonei, reprezentantul filialei locale a Societatii de Servicii de Investitii Financiare (SSIF) INTERCAPITAL INVEST SA.
Spectacolul de deschidere a Festivalului International de Muzica "Nae Leonard" a oferit prilejul pentru decernarea distinctiilor. ... Dupa acordarea premiilor a urmat un spectacol oferit in cadrul Festivalului "Nae Leonard".
google-analytics.com